Kolgjini show i sprintermästaren? » 2 juli | Mattias Karlsson -…

Kolgjini show i sprintermästaren?

Sprintermästarhelgen är här. En ut av sommarens absoluta höjdpunkter. Tyvärr får man följa folkfesten ifrån tv-soffan i år. Tre uttagningslopp som ligger inom V75-spelet och finalen går som lopp 14 efter V75. Min vinnare ut av finalen är Adrian Kolgjinis kappable Upset Face. Sprinterdistans kanske inte är något plus men jag tror hästen gynnas kraftigt av två heat samma dag. Kolgjinis har form för dagen och jag tror Upset Face blir livsfarlig i finalen, pass upp!

Som vanligt gör jag V75 system i alla prisklasser, häng gärna med på en andel! Omgångens bästa spik, V75-3

5 Don Fanucci Zet har lottats till fina spår 5 i sitt uttagningslopp till sprintermästaren. Är startsnabb och borde ha stor chans att hitta till ledningen, vilket är en position han trivs ifrån och har tagit 7 segrar på 8 försök. Värsta motbutet 7 Click Bait har dessutom spår utvändigt. Jag spikar!

Omgångens näst bästa spik, V75-2

8 Green Manalishi är en riktigt klasshäst som jag har riktigt goda träningsrapporter på ifrån stallet. Spåret är såklart inte det bästa men jag tror han är huvudet högre än sina konkurrenter här. Det blir barfota runt om denna gång och Jorma Kontio upp i vagnen så räkna med att Tarzan har sin häst i ordning. Tror han vinner ifrån alla postioner. 

Omgångens bästa drag, V75-6

4 Sashay My Way är i skrivande stund endast streckade på 9% och är min förstahäst i loppet. Som jag läser loppet så väljer Johan Untersteiner att köra i ledning med 1 Gina Mearas och Örjan hamnar i dödens med 2 Golden Tricks. Sen så tror jag Adrian fäller alla tillslut med läckra 4 Sashay My Way.

Omgångens garderingslopp, V75-7

Vidöppet stayerlopp över 3140m voltstart. 13 Tuxedo Bi och 14 Ferrari Sisu är mina första hästar. Men bakom dessa tycker jag det känns vidöppet. Mitt tips är att gardera så långt plånboken tillåter. Vid bredare gardering missa in 15 Partizan Face som kommer ifrån ett riktigt formstall och ser ut att bli riktigt bortglömd.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips