Högklassiga lopp på Mantorp » 4 aug. | Mattias Karlsson -…

Högklassiga lopp på Mantorp

Idel högklassiga lopp när Mantorp arrangerar V86. Breeders Crown försök, Takter-Trofèn och den i mina ögon största sportsliga höjdpunkten Kjell P Dahlströms minneslopp där vi bland annat får se Elitlopps finalisten Missle Hill mot Zarenne Fas och Inti Boko. Som vanligt så gör jag anderlar i alla prisklasser, länkarna till dom hittar ni här nedan. 

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 260kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel


Omgångens bästa spik, V86-6

4 Brother Bill har nu årsdebuten avklarad och siktas mot derbyt senare iår. Har gjort allt rätt på slutet och gick bra bakom Ecurie D senast med tussarna kvar. 

Tror hästen har gått framåt med det loppet i kroppen och vi kan räkna med toppinsats på onsdag. 

Omgångens kompletterande spikförslag, V86-5

6 Missle Hill galopperade snöpligt från start senast i Mikkeli då han blev alldeles för laddad. Jag räknar dock med en bra insats imorgon när han är ute mot jämnåriga hästar. Det blir optimal utrustning igen, barfota runt om, helstängt huvudlag samt jänkarvang. Jag är inne på att körande Örjan Kihlström leder från start till mål. 

Omgångens garderingslopp, V86-1

Vidöppet lopp över 2640m voltstart med dubbla tillägg. Dom roligaste strecken hittar vi på andra volten, 6 Zinzan Cash och 7 The Gambler. Även starke 12 Sanda Love som inte fått till det alls i årets starter, är stark och rejäl och kan mycket i sina bästa stunder. 

Omgångens drag, V86-8

3 Selected News vrickade sig lite oturligt inför finalen i långa E3. Inget allvarligt och är en bra häst som visat att han duger bra mot dom bästa i kullen. Kommer inte vara på topp men med lite klaff så kommer han vara med långt fram tillslut. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips