GS75: Spiken får jänkarvagn första gången » 22 aug. | Mattias…

GS75: Spiken får jänkarvagn första gången

Denna vecka står Solvalla värd för GS75. Fin sportslig omgång där GS75-7 The Owners Trophy är den sportsliga höjdpunkten med hela 200.000kr till vinnaren. Loppet har tidigare vunnits av topphästar som Maharajah, Volstead och Triton Sund och iår är tidigare elitloppshästarna Makethemark och Heavy Sound två av dom mer betrodde hästarna. Läs startlistorna genom att klicka här. 


GS75-1

Omgångens inleds med ett lopp för den lägre klassen och jag tycker en häst sticker ut och jag inleder med spik. 2 Mellby Howlit höll bra senast efter att ha fått tryck i ledningen varvet från mål efter längre vila. Har nu lopp i kroppen och kommer vara ännu bättre denna gång. Vart ute mot tuffa hästar som Hail Mary och något sånt motstånd finner jag inte här. Blir barfota runt om och blinker och eventuellt jänkarvagn.


GS75-2
Här har jag ett roligt drag i 2 Red Jamie. Kommer från Marcus Lindgrens formstall och är kvick iväg första biten och kommer få en fin resa. Befogad favorit är 4 Gipsy De Charmant som får Örjan Kihlström i vagnen denna gång och har gått bra i sina senaste starter. Mitt tips är dock att försöka plocka med ett gäng bakom favoriten.


GS75-3
Vidöppet lopp över 2640m voltstart där kuskar som körde 50 travlopp eller färre under 2019 får delta. Jag tror 2 Hankypanky Peyton piper till ledningen för att sedan släppa till favoriten 5 Farlander Am och där kan loppet vara låst. Jag väljer dock att plocka med två hästar på 20m tillägg. 11 Adiago Trot och 12 Night Brodde är givna på min kupong.


GS75-4
Stolopp med dubbla tillägg och min första häst och spetsfavoriten är 6 Quckly S.W. prickar körande Carl Johan Jepson springspåret och tar sig till ledning så tror jag han väljer att köra där. Hästen är obesegrad från den positionen på tre försök. Bakom tidigare nämnda så är 15 Hevin Boko, 13 Ti Punch Broline och 12 Anita Roc tidiga.


GS75-5
Ett treåringslopp för den lägre klassen och här finner vi min andra spik i omgången. 2 Hunt AM har ett perfekt utgångsläge och ska dessutom testas i jänkarvagn för första gången och får Björn Goop i vagnen för första gången vilket känns hyper intressant. Startsnabb och har visat sig hantera autostart tidigare.GS75-6
​4 Bottnas Fantom öppnade starkt senast på V75 och tog enkelt hand om ledningen och är min spetsfavorit denna gång. Segervan herre som vunnit 6/18 starter som tål att göra en del jobb själv. 2 Big Shot är en fin travare som spurtade fint till seger senast på V75. Jag plockar även med 7 Royce Rolls som tänt till rejält i regi Björn Goop.


GS75-7
Omgången avslutas med The Owner Trophy med hela 200.000kr till vinnaren. Här tycker jag tre hästar höjer sig över mängden och väljer att gå på dom. 5 Makethemark var inte som bäst senast men gick bra gången innan i Finland, bra läge och räknas alltid. 7 Bryssel gör spännande comback på svensk mark efter flera fina lopp i Frankrike, rejäl häst som lever på sin styrka. Även 13 Heavy Sound åker med på kupongen trots ett knöligt läge, har nu fått två lopp i kroppen efter längre vila och gått bra båda gångerna. Kanske bara är bäst? Väljer man att plocka med någon häst på start så tycker jag 4 Jaques Noir som är min tidiga ledare i loppet är intressantast, men hästen är ojämn och blandar och ger lite väl mycket i sina starter.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips