Ett smaskigt platsspel i Prix'd Amerique

Ett smaskigt platsspel i Prix'd Amerique

Årets travhelg är nu kommen för många, för egen del så håller jag Elitloppshelgen högre men däremot så anser jag att Prix d'Amérique är det största och mest prestigefyllda loppet för den äldre eliten.

Jag tänkte gå igenom några av dom hetaste hästarna inför helgen och även bjuda på något speltips från Unibet.
9 Face Time Bourbon är mångas favorit till att vinna men hästen är bara fem år och kommer få flera chanser att vinna detta lopp. Hästen som körs ut av Björn Goop som behärskar det franska voltsystemet bra och kommer få en bra position. Han har vunnit 16 av sina 19 starter i karriären och vet knappt hur det känns att förlora. Han ska självklart tillhöra en ut av favoriterna men i år tror jag Ready Cash sonen får det svårt att vinna. Hos 888Sport kan man faktiskt spela Face Time Bourbon till 16 gånger. Klicka här för att komma dit. 

7 Davidson Du Pont är en ut av tre Jean-Michel Bazire tränade hästar i loppet och tillhör också en ut av favoriterna som har imponerat hela vintermeetinget. Han inledde med att vinna det första b-loppet Prix de Bretange och kvalde in direkt till Prix d'Amérique, senaste avslutade han lysande till en tredjeplats Prix de Belgique. 

6 Delia Du Pommereux har jag vart inne på hela vintermeetinget och kvalade in till Prix d'Amérique via vinsten i Prix du Bourbonnias där Frank Nivard slog av Eric Raffin och Bold Eagle i sista steget. Delia Du Pommereux är min skräll i loppet och Frank Nivard vet hur det känns att vinna loppet som han tidigare har vunnit fem gånger.
Just nu hittar du 30 gånger vinnare och 7.25 gånger plats på Unibet 

16 Belina Josselyn är min vinnare i loppet, Jean-Michel Bazire väljer själv att köra fjolårsvinnaren som är tillbaka efter skada och inledde vintermeetinget utan att imponera. Men järnstoet kommer med en färsk och övertygande seger i det sista b-loppet i Prix de Belgique. Jag tror taktiken är klar för "team Bazire" och chefen är taggad att ta andra raka segern och skriva in sig i historieböckerna. Just nu hittar du 5.50 gånger vinnare och 2.20 gånger på plats på Unibet.

Svenska chanserna då? 17 Propulsion ska naturligtvis inte underskattas. Fyra, trea och femma är hans resultat i dom tre tidigare försöken att vinna världens tuffaste travlopp. Uppladdningen i år har väl inte vart den bästa och detta år tror jag att han får sikta in sig på att bli bästa häst från norden då 3 Looking Superb är både norskfödd och norskägd och är den tredje hästen från Jean-Michel Bazirs starka stall.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips