Derbyhelgen är här! » 4 sep. | Mattias Karlsson - Travstugan.se

Derbyhelgen är här!

Efter Elitloppshelgen så är Derbyhelgen på Jägersro årets höjdpunkt för mig. Fina tävlingar i dagarna tre med Svensk travderby och Derbystoet som den klara höjdpunkten. Detta brukar vara en given resa för mig årligen men iår får man följa tävlingarna på hemmaplan med tanke på rådande omständigheter. Som vanligt gör jag andelar till V75 under båda dagarna. Länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V75-7

5 Mellby Granat spurtade bra senast från ett knöligt utgångsläge. Goda rapporter från stallet att formtoppen bör vara där. Han går bra över alla distanser och jag håller han som knapp spetsfavorit från detta läge. En position som hästen trivs bra och har tagit två segrar på tre försök. I ett vidöppet lopp gäller det att ta ställning och till skrivande procent så är det en given spik för mig.


Omgångens kompletterande spik, V75-6

Ett silverdivisions försök över 2140m autostart och här finner vi min kompletterande spik i omgången i Conrad Lugauers 5 Harran Boko. Läget är bra och hästen är kvick iväg första biten men är verkligen inte beroende ut av att komma till ledningen. Går från alla positioner. 


Omgångens garderingslopp, V75-1

Vidöppen bronsdivision och jag kan verkligen inte bena ut vem som borde vara favorit. Jag håller dock 3 Nero Maximus som knapp spetsfavorit och borde således bli hästen att slå. Här vill jag dock stormvarna för några hästar som är totalt bortglömda, först Adrian Kolgjinis duo 5 Neelix som körs av brosan Dante och 8 Kennedy som ska testas barfota runt om denna gång. Även 4 Ti Punch Broline lär med på kupongen. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips