V86 - Solvalla/Bergsåker: Spikar emot favoriten!

Spännande omgång där vi idag får två helt olika väderförhållanden då Solvalla och Bergsåker delar på omgången! Jag har hittat två spikar som inte är favoriter.

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V86-2

  Jag väljer att spika 5 Night Art, var med i Breeders crown finalen senast och tyvärr blev det galopp och man tappa otroligt mycket mark. Kom ändå tillbaka starkt sen och spurtade om sista pengarna. Utan galopp tror jag man hade fightats om en topp 3 placering. Har vunnit 3 av 3 i spets och från det här läget är det inte omöjligt att man sitter där tidigt. Värst emot är 1 Excusez Moi men han har inte tjänat alls samma pengar och såg nästan lite väl het ut sist, nu ska han springa ett halvvarv till och risken är stor att krafterna tar slut sista biten. Ska man gardera så ta med 6 Drake Kronos och 8 Ante La Rogue också, bra kapacitet men fick sämre spår än min spik.


  V86-4

  Tar ställning i Lärlingsloppet och spikar 4 Dirty Martini som jag tror kommer till spets och där säljer han sig dyrt. Har inte förlorat från ledningen hittills och favoriten 1 Midyat Zaz har galopperat i 3 av sina senaste 5 starter, därför tror jag man inte gasar från start här och risken att hamna dumt till är rätt stor. Vågar man inte ta ställning så tycker jag att låset här ska räcka väldigt långt.

  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V86-1

  De kan vara så att Kia Ora bara vinner men jag vill inte spika en så stor favorit när jag tycker de finns många som kan vara där och förstöra festen! Har faktiskt två varningar i samma lopp och de är Wäjerstens båda kanoner som tyvärr båda har fått lite otur med spåren. 5 Trumpie har varit en snackis på V75 och kommer han bara i väg okej från spår 5 kommer han vara med och slåss om segern. 9 Mellby Joker har faktiskt rygg på favoriten direkt och eftersom jag tror och hoppas att Barry Wadd kör i ledningen, ja då sitter Kia Ora i dödens och 9 Mellby Joker har drömpositionen 2a utvändigt!

  V86-5

  6 Lexington Yoda tycker jag går ner i klass nu, varit ute på 3 raka starter på V75, han kan öppna och nu får man även Djuse i sulkyn som jag tycker är ett plus. Jag vet att Jennifer har varit väldigt uppåt på honom tidigare och garderar man favoriten här ska han med tidigt.


  Bästa spelbolaget för travodds

  Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i NordicBets recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

  Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

  Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

  15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips