V86 Solvalla/Åby: Min spik går ner i klass.

  Solvalla/Åby med några roliga lopp, väljer att spika guldhästen som går ner i klass.

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V86-5

   8 Ultion Face ska ses som en lämplig spik här, står perfekt inne i loppet och har nyligen fått stångats med många bra Gulddivisionare så som Önas Prince och Honey Mearas. Här går man rejält ner i klass och jag tycker man kan ta ställning och spika om spelprocenten håller sig i rimlig nivå (just nu 23%). De som talar emot är ju såklart att hitta ut tidigt från innerspåret och att de inte blir någon galopp, vilket tyvärr Adrian har ganska hög procent på. Vill man inte spika så tycker jag båda Eklundh hästar är intressanta på främre volten, 1 Uncle Silvio släpper till stallkamraten 4 Kövras Joker som går mycket bra i ledningen, samtidigt som 1 Uncle Silvio får chansen på open stretch. 11 Hooper Des Chasses tål att göra mycket jobb, är kapabel men svår att sätta in i loppet.

   V86-8

   Verkar uppåt från stallet med 9 Bentley Gar och de förstår jag, varit sämst tvåa i år och vunnit 6 av 8 lopp. Hon tål att göra mycket jobb själv och kommer säkert tidigt sätta klorna i ekipagen längst fram tidigt. Jag väljer att spika, och nu när min skräll 2 Tilda Express är struken och 12 Faeza Zet drog sämsta tänkbara spår blev beslutet bara ännu enklare.

   🔒LÅSET

   V86-2

   9 Midyat Zaz var favorit på V86 förra veckan men återigen blev det en galopp, med krafter sparat. Håller han sig bara på benen är hästen jättekapabel, känns dock för chansartat och spika så därför bjuder jag på ett lås med 10 Coffey som var ett rejält stallskrik sist på V75 som inte klara hålla upp innerspåret då, och blev fast. Kändes som de fanns en del sparat då. Båda mina startar från bakspår men tycker motståndet är klent och dessa två gör upp om segern.

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V86-6

   Se upp för 3 Global Crossover som har tagit fina placeringar i högt tempo de senaste starterna, kommer följa med bra här också oavsett tempo. Kommer vara farlig till slut om de blir tempo på tillställningen. Nämner även 10 Infinity Sisu som en rolig skräll som kan få smyga med, varit med i Breeders Crown final, vilket står sig ganska bra för klassen och de här är en betydligt lättare uppgift! 1a rank i detta lopp går till 1 Ruger kan vara så enkelt som spets och slut här. Men känner att han inte är helt och lita på. Sköter han sig så är segerchanserna stora, för från spets har man aldrig torskat.

   V86-7

   3 Zenato lär ha goda möjligheter att spetsa här ifrån, och kommer då förmodligen få rygg på favoriten 5 Lorenzo Boko som kommer ställa frågan tämligen omgående, de fina med Åby är att vi inte behöver spekulerar i hur vida han kommer få lucka eller ej, för den kommer. Man väljer att plocka alla skor vilket man hade vid segern på Årjäng i september. Rolig skräll till 4% i skrivande stund.


   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube