V75-tips inför Stochampionats-söndagen

V75-1

1 Luringen La Ma har fin rad och kan göra en bra prestation. Lite osäkert hur de löser sig från spår 1. 2 Bitcoin d’Arc har nu ett lopp i kroppen, kan komma till ledningen och därifrån kan den spåra runt om. Nu rycker man även skorna igen.
3 Calamari hemmahäst som nog är bäst i klassen och har tre raka segrar. Kommer nog inte till ledningen men kan vinna den tunga vägen. Vettig spik.10 Capital Gain C.C gjorde ett jättefint lopp och vann på Solvalla senast och kan fälla många på upploppet

Rank 3 2 10 1 5 9

V75-2

2 Innersniffen gör debut i ny regi, har pausat ett tag och man testar barfota fram. 3 Midyat Zaz står perfekt på kronan inne i loppet på framvolten, Kan komma till spets och då blir han farlig. Dock väldigt hårt betrodd för klassen. 6 Global Certificate tävlar barfota för första gången i karriären. 10 Denarius har sprungit snabba tider och tävlat i tuffa gäng. 13 Glorius Rain har två raka galopper men är i ny regi och pausat 1 månad.

Rank 3 13 9 2 14 10 6 4

V75-3

1 Honey Mearas är hästen att slå. Men de låter lite tveksamt från stallet och lite knepigt startspår. 4 Global Brilliance spetsar nog, släpper sedan och kan få en fin ryggresa. 5 Digital Class har toppform och bör vara med vid gardering. 10 Fifty Cent Piece har visat riktigt fina prestationer i nya regin, har dock bara startat en gång tidigare från bakspår bakom bilen och då blev det galopp.

Rank 1 10 5 6 4 2

V75-4

3 Black Magic Eyes vinner inte ofta men kommer garanterat vara med och slåss om segern. 6 Indras Split tror jag kan spetsa och kan leda länge. 9 Roubine är en fin häst som inte riktigt fått det att lossna, gjorde en bra upphämtning senast, bud! 11 Bright Crystal var tvåa i Oaks ifjol, inte riktigt fått till det i år. Men besitter mycket kapacitet.

Rank 6 9 3 11 2 7 8

V75-5

1 De Gaulle Grif italiensk häst som tävlat bra i Italien men visa inget på Tingsryd senast. Dock svår att sätta in i loppet och jobbig att lämna utanför kupongen.
2 Destino D.J har vunnit två raka från ledningen. Snabb ut och kommer förmodligen till ledningen. Spikförslag! 3 Staro Mack Crowe har också två segrar i rad, visat att den även kan vinna från dödens. 10 Deepley Express är obesegrad i karriären och kan vara ett kul motbud till den högt spelade favoriten.

Rank 2 10 3 1

V75-6

2 Passion Tile har 4 raka segrar i Norge, helt annat motstånd på svensk mark. Men kommer nog slåss om en topp 3 placering. 3 Summertime S vann både försök och final senast och nu förstärker Örjan i sulkyn, spännande! 6 Global Confession är ett av flera spetsbud. 14 Gitte Silvåkra har en fin spurt och kan fälla många på de långa upploppet.

Rank 3 14 12 2 6 13 9 7


V75-7

Ett riktigt roligt lopp med många som har chans, 5 Glamorous Rain rankar jag högst med tanke på ändringarna från stallet, dock lite lurigt spår, och stallkamraten 1 Felicia Zet kan nog vara den som spetsar. 7 Lara boko kan vara en kul skräll, öppnar också raskt.

Rank: 5 4 6 7 1 9


Mina andelar

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips