• Hem
 • Dagens V75-tips - Hur stark är egentligen High on Peppar?

  Dagens V75-tips - Hur stark är egentligen High on Peppar?

  Näst senast på V75 crasha ATG och de gick helt enkelt inte att lämna in mina system, riktigt tråkigt när man pluggat en hel vecka och även för er som köpt andel och var förväntansfulla… Tog därför beslutet att stå över V75 på Momarken, som jag tyckte på förhand var en ganska kall omgång. Kan säga nu att de var en riktigt skönt att stå över när det blev kaos igen. Denna gången var det banan som inte höll måttet, visst jag förstår att en bana kan bli förstörd över en natt. men den här gången var de inte så och jag känner att vi är rätt så klara med att dela omgångar med Norge? Eller vad säger ni?

  Nog om det! Fick vila en vecka från travet och är nu riktigt på hugget inför finalerna. Därför har jag skrivit ihop en riktigt ordentlig analys inför omgången, finns några favoriter i fara som verkligen är hårt streckade. Jag tror att 11 High On Peppar i sista avdelning vinner oavsett loppsenario, han är så pass stark att han tidigt kan gå på och sätta klorna i ledaren. Utgångspik på båda mina system. På mitt system “Värmlandsgranit” kommer jag som de ser ut nu komplettera med 5 Bedazzled Sox som blev årets treåring och nu när alla ska ut och debutera på 4 års säsongen är han fortfarande kullens topp! De andra systemet Värmlandsvarg håller jag lite på övrig spik, till lördagens sista snack.

  V75-1

  “Straffspark för 1 Borups Victory?” Sa jag inför försöket senast, oj så fel jag hade. Trodde han skulle vara så bra att han skulle vinna utvändigt utan att dra några växlar. Han var faktiskt inte ens nära sist och de räckte inte ens till en andra plats… Nu har man visserligen spår 1 och kommer nog hålla upp innerspåret. Får han gå i spets och nu när man plockar bakskorna är segerchansen ändå god. Men jag kommer gardera, de är fler som rycker växlar och än har han inte bevisat vad han är kapabel till! 2 Marre´s Dreamboy fick en tuff öppning sist i tredjespår och fick backa ner. Var ändå duktig 2a bakom Hell Patrol. Får nog tufft att vinna här men tror definitivt man slåss om en topp 3 placering! Vilket uppvisning sist av 3 Hell Patrol senast på V75, bara svepte rubbet på bortre lång och vann ohotad! Har även hunnit med att vinna ett norskt guldlopp efter v75 uppvisningen. Där man slog b.la Hede Darling, Ble du Gers, Iggy B.R m.fl. Han är inte så snabb ut men man har ett fint spår och kommer få en fin position. Jag tror han är bästa hästen i fältet. 4 Unique Creation vann näst senast med aningen trögt intryck. senast chansade man invändigt i mini comeback och blev fast. en skräll om procenten sjunker. Flemming tog en dubbel senast på V75 och stallet har riktigt bra form, 5 Eros Zola var ruskigt fin senast och spurtade riktigt bra när luckan kom. såg otroligt spänstig ut över mål och jag tror man kommer gå framåt med loppet! Björn Goop upp, kan man snuva favoriten på spets? 6 Corsaronero Font drog fram Eros Zola sist i andra spår och höll ut till en andra plats. betydligt tuffare nu i en grym silverfinal! men garderar man brett så ska den med. 7 King of Everything ledde runt om sist där man ladda max i utrustningen, samma utrustning nu, de som talar emot är att de är långt ifrån säkert att man kan ladda till ledningen här eller om man får en fin resa. Men ska definitivt ta på stort allvar. Tror hästarna på bakspår kommer få det tufft, 9 Bravo Sabotage kan absolut få en fin ryggresa, bästa tänkbara här är väl rygg på favoriten? 11 Axel Ruda slog favoriten senast i spurten och bakspår behöver inte vara fel. Men de är klart att de behövs tempo på loppet och man behöver förlita sig på att de blir klaff på vägen. Värt att notera är att man aldrig vunnit barfota, är Axel Rudas säsong på väg att rundas av?

  Rank 3 1 5 7 11 2 6 4 9

  V75-2

  Spännande ändringar på 1 Hard Center som går barfota runt om för första gången i karriären. går även med amerikansk vagn. Kan mycket väl få rygg ledaren här och få ett bra lopp. 3 S.G Mistral har äntligen fått ett vettigt läge, men enligt tränaren vågar man inte ladda från start då han är ganska stor risk för galopp. Barfota runt om här, men rankar ner lite på snacket från stallet där man är lite besviken på insatserna och man behöver maxklaff för att vinna. 4 Special Chance är startsnabb och kommer troligtvis sitta i ledningen initialt. 5 Star Muscle laddas de rejält med barfota runt om och amerikansk vagn för första gången i karriären, ska absolut med vid gardering. 7 Frankie Godiva kommer vara snabbt framme och ställa frågan om spets, oavsett tror jag han är tillräckligt bra att vinna även från dödens. tror de här är en riktigt klassklättrare som går in i bronsdivisionen om man vinner här. Man laddar rejält även här med barfota runt om och amerikansk vagn. Är inte speciellt galoppbenägen och sticker den inte i väg på procenten är det en riktigt fin spik. 8 Solkattens Lucas vann sitt försök men har fått ett lite chansartat läge i den här finalen, ses mest som en skräll nu. Vi har ett riktigt fint drag i omgången om procenten håller sig nere, 9 Frazze som var en riktig snackis sist som många gick ut och singelsträcka. Jag tyckte inte att han hade så bra chans sist som många andra, de var ett snävt spår i volten och man fick inte ha amerikanska vagnen, båda karriärens segrar har varit med den vagnen. Nu har man ett perfekt smygläge och känns som han kommer bli rejält bortglömd. Ta med om du inte spikar 7 Frankie Godiva. Känn som att 10 Sultan Sea gärna springer i främre träffen, var grym näst senast när man snuva Sandokan på spets och ledde runt om, helt annat upplägg nu med bakspår. intressant med barfota runt om och amerikansk även här. Många som växlar upp, kan bli ordentliga körningar på sina håll. 12 Judge D har 4 raka segrar från ledningen, helt andra förutsättningar nu med spår 12. Kommer vara livsfarlig med minsta klaff här ifrån. Senast man gick med bakspår gjorde man extremt mycket jobb då man satt sist i kön och var ute i både 3:e och 4:e spår. Endast slagen på linjen av spetshästen. Frågan är dock om man klarar runda alla i ett sån här final? ja kanske.

  Rank 7 12 4 9 5 1 10 3 8

  V75-3

  1 Ante La Roque Skrällde lite som 3a i Kriteriet när Redém tog en trippel! Har inte startat sedan November. Redéns hästar brukar vara bra i årsdebuten. Har tränat på enligt plan men är inte toppad till den här starten, tror inte de räcker till seger? Men är med och slåss om en topp 3 placering. Ytterligare en häst som gör årsdebut i form av 5 Bedazzled Sox där jag tycker att man inte låter super uppåt från stallet och hästen är inte mogen än för att prova utan skor. Låter som Walmann tror att hans andra hästar har tagit större kliv. Dock ska vi inte glömma att Bedazzled Sox mycket väl kan vinna detta enkelt på kapacitet trots årsdebut. 6 Coquaholy har fått ett lopp i kroppen, gjorde en okej insats. kommer nog va betydligt bättre nu, första gången med amerikanska vagnen och återigen barfota. 9 Following vann E3 finalen och var tvåa i Breeders förra säsongen. tyvärr blev man diskad i Kriteriet när man galopperade från start. Årsdebut och skor runt om, förmodligen inte toppform. Men den är rätt så kapabel och ska inte glömmas vid gardering. 11 Tetrick Wania har minst sagt startat sparsamt de senaste två säsongerna med blått 2 starter. Svår att sätta in i sällskapet och ett tråkigt utgångsläge, men han har faktiskt lopp i kroppen som många av de betrodda inte har. Ska bli spännande att se vad han går för! 12 Thereisnolimit vann enkelt från ledningen sist i årsdebuten och slog 6 Coquaholy nu är dock förutsättningarna helt annorlunda då den sistnämnda fick ett mycket bättre utgångsläge, man får hoppas på lite tempo här och se om man kommer in i matchen.

  Rank 5 6 9 1 11 12

  V75-4

  2 Bird Lane Har varit en het favoritkandidat på de stora streckspelen flera veckor i rad. Nu ser hon ut att bli helt ospelad, kan va kul att ha med som skräll när hon blir så bortglömd. Barfota runt om dessutom. 4 Benita Winner galopperade lite lustigt sist på bortre lång i kön. Hade 3 segrar innan dess, nu plockar man även skorna. Lite tråkigt utgångsläge men också en kul skräll. 5 Feline Burgerheide spurtade bra senast i ett litet fält, hon är ingen blixt ut och kan hamna illa på det från spåret. Hon har vunnit 3 av 4 starter barfota bak. 6 Athena Face vann ett senast i ett diamantsto försök på tillägg, då vred man på själv ute i 3:e spår sista varvet och slog dem precis på linjen. Tycker att Kolgjini hästarna brukar gå framåt med ett “typiskt” Kolgjini styrning. Nu får man stå på start och dessutom springspår vilket är bra. Ingen garanti på att hon spetsar direkt, men lär få överta tidigt. Örjan förstärker i vagnen dessutom och va ska hända om de får bestämma där framme? Jag väljer att spika här för de blir dyrt att måla på. Väljer man att gardera så glöm ej 9 Ninja Zon vunnit två V75 lopp i raden och då har de varit riktiga skrällar, en typisk häst att gardera upp med om man tror mindre på favoriten. Förstärks med Goop i vagnen. Jag vill tro att 10 Fabulous Pellini helst vill ha tätkänning och framförallt spets. Hade spår 9 sist och kunde ej hota nyss nämnda Ninja Zon som vann det försöket. Fabulous Pellini har visserligen knäppt silvergrabbarna på näsan, men de var med just tätkänning. Nu har man lite halvjobbigt läge och man kommer behöva göra jobbet i tredjespår sista varvet. De kan va så att hon är så bra, men jag tycker hon är lite väl hårt spelad. 11 Olga Utca är ett starkt och rejält sto, hamna illa till sist och fick aldrig riktigt chansen. livsfarlig att spela utan. 12 Sanibel har travat i två raka starter och såg fin ut senast. tufft läge men det kan gå. 14 Love No Pain har vunnit mot många i det här gänget, springspår på tillägg och Ecce rycker skorna. Helt klart en av de hetare buden på tillägg. 15 Breeze är en fantastisk travare, har en ordentlig spurt. Men tror de blir för långt fram nu. de är många meter bättre den ska vara än min spik om den ska vara först över mållinjen.

  Rank 6 14 10 9 5 12 11 4 2 15

  V75-5

  1 Aetos Kronos ger jag upp på nu, oklar galopp senast och vill se han prestera innan jag betalar för honom igen. 4 Chapuy till spets återigen? De tror jag, han visade senast att han håller distansen. möter tuffare nu men han är väldigt kapabel själv. 5 Eddy West Spurtade kusligt fort över upploppet senast, trots att man satt ner i kön och de blev inget tempo på loppet alls. Vet inte om man kan spetsa men har fått ett intressant utgångsläge nu. får han spara speeden blir han farlig. Stort plus att 6 Ultion Face går barfota bak! Han kunde inte göra så mycket från kön sist när tempot blev så lågt. Borde bli lite bättre tempo den här gången och man kommer sitta i en bra position. Med tanke på att han vunnit från spår 12 och blev 2a i Bergsåker Winter Trot från spår 11 senast är han en tänkbar spik till en fin procent. 7 Ferrari Sisu är långsam från start och kommer hamna långt ner i kön. de värsta konkurrenterna kommer nog låsa loppet där framme och då behöver man runda på styrka. blir tufft. 8 Hierro Boko vann från ledningen i Bergsåker Winter Trot, en helt annat motstånd och läge nu, rankas ner.9 Four Guys Dream fick det svårt sist från bakspår, möter många bra nu också. Men ska bli intressant hur han står sig i detta gäng. Skulle de bli tokkörning är 12 Spickleback Face ett riktigt långskott, men lite klaff längs vägen och få smyga i bra ryggar så kan det gå!

  Rank 6 4 5 9 7 8 12 1

  V75-6

  2 Dynamite Senastion har stått för två bra prestationer de senaste, fick gå långt ut i 3:e/4:e spår senast och var stark över upploppet och vann med liten marginal. Vann då över jättefavoriten Con Crowe. I försöker på Romme till Klass I finalen fick man en bra position från start med andra utvändigt, kunde sedan vrida på i tredjespår på upploppet och vann ganska enkelt. Liknande läge nu, man är ingen raket ut men tillräckligt snabb för att nå spets. Men de är en häst som även funkar från andra positioner. 3 Just More Fun är kvick ut från start och skulle kunna nå spets, därifrån vill man nog släppa. Men rygg ledaren och chans till slut, ja då är de en jätterysare. Nu blir det barfota runt om och de är ett plus. Vilken prestation 5 Bugatti Hall stod för senast! sist i kön och skulle börja ett avancemang i tredjespår, de tog inget på kön så fick chansa invändigt och rundade ett gäng, hittade sedan ut i sista sväng och spurta ner samtliga! Öppnar helt okej, men kommer nog inte vara den som får sitta i ledningen. Men har absolut kapacitet att vinna från dödens. 6 Boli You S.M har man jagat ett tag på V75, är ju ruskigt kapabel, men har fått lite strul i loppen. Nu fick man äntligen vinna senast på hemmaplan. Tror man inte vågar ladda från start, har tidigare galopperat från samma läge. Intressant med Örjan i vagnen. 7 Drizzle kan vara ett roligt skrällbud, amerikansk vagn och barfota runt om, var duktig som 2a på Halmstad senast. En av mina favorithästar just nu 8 Marabou Brodda får nästan bara dåliga lägen och tävlar mot hingstar och valacker. Men vinner ändå, senast i försöket vann hon från spår 12, gången innan de var hon 2a i finalen endast slagen av Chitchat. Tidig på min lapp trots läget. 9 Vincent C.D är väldigt bortglömd, fint smygläge om de blir lite tempo på loppet, och har 2 vinster och 2 andra platser på de 4 starterna i Sverige. 10 Dream Sensation vann över flera här i sitt försök från liknande läge, rolig skräll som är bortglömd. Barfota runt om för första gången.

  Rank 5 2 8 6 9 3 10 7

  V75-7

  2 Bottnas Idol har ju visat riktigt fina takter, men kan tycka att man är lite väl hårt streckad här, man går upp i en klass och kommer från en 4:e plats i ett försök och är spelad till 20% i skrivande stund. Ja visst kan de gå med perfekt utgångsläge men jag tror inte de blir spets. 3 Enge Eros var duktig 2a i försöket bakom Jello W, slog flera andra som är med i finalen nu. Örjan upp och man rycker framskorna, roligt bud. 9 Jello W överraskade många näst senast när man vann utan den amerikanska vagnen, nu får man ha den igen. Men tveksam insats senast och verkar vara lite av en humörhäst! 10 Albert Zonett fick tassa med efter en ruskig öppning senast, orkade ändå inte med att fälla spetshästen på upploppet. Men kommer garanterat vara med att slåss om topp 3 placeringarna och nu ryker även framskorna. 11 High On Pepper är jag så sjukt imponerad av, Tror inte Jorma har suttit upp bakom mycket starkare hästar. Senast var han med i en våldsam öppning om spets i ca 500m var den som vek sig sist och fick spets, kunde sedan enkelt hålla undan på upploppet av smygkörda hästar. Tror man vinner oavsett loppsenario och Jorma kommer vrida ut tidigt från bakspår och sätta tänderna i hästen i ledningen. jag kommer spika denna på båda mina system. 12 Castor The Star är lite bortlottad och har svårt att komma till från bakspår, gillar verkligen tung bana de kan man ha med sig om de skulle bli dåligt väder på lördag

  Rank: 11 3 2 12 9 10  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube