V75: Lutar mig mot en bra spik!

Trav och hockeyfest i Karlstad, Unionstrav med jackpot och SHL premiär! Ser ut på förhand att bli en riktigt folkfest med bra tävlingar med lite norska gäster som kryddar omgången.
Jag har en riktigt bra spik att luta mig tillbaka på. Värmlänningen är riktigt taggad och påläst när Färjestad står som värd.

V75-1

Bronsdivision över kort distans, 1 Asnaur Dei Rum har ett imponerande facit senaste tre starterna. Kan han hålla upp innerspåret är det ett riktigt bra bud, men tror de kan bli svårt. 2 Aragorn As gör bra lopp hela tiden och nu testar man med Örjan Kihlström.
3 Missing Tooma
har skrällt förr på V75, hästen är bäst på kort distans och nu plockar man även alla skor. 4 Luringen La Ma var kanske inte som bäst senast men har en riktigt fin rad och fått ett perfekt spår. 5 Charlock Wiking vann över medeldistans senast med skorna på, nu favoritdistans och barfota runt om. 8 Run N’cola är en riktigt topphäst för klassen men blev lite bortlottad här, tycker ändå den inte ska nonchaleras. 10 Prosecco har vunnit 2 av 3 starter barfota och nu testar man det igen, ett roligt lyxstreck.
Rank: 1 2 4 8 3 5 10 9

V75-2

1 Crown Wise As vann senast från spår 1 och kommer med två raka segrar. Borde kunna ta spets och där kör man nog. 6 Theycallmesixten utmanar om spets och kan nog utmana om ledningen här, Eklundh är duktig från springspår och har bra form. 

2 Timo Jutila har strulat en del men fått till de på slutet, står bra inne i klassen då den galopperat bort en del pengar.
8 Tara Hills har fin form och Goop har riktigt bra form, lite tråkigt läge men kan nog få smyga med, hittar hon ut ska inte hemmahästen glömmas bort. 11 Elliot Cloud har 3 segrar i raden och kan få smyga med fint.
Rank 1 6 2 8 7 11 4 5

V75-3

Häftig duell mellan 8 Odd Herakles och 10 Månlykke A.M där jag tycker det är stor fördel förstnämnda, en sund spik! 

Det finns roliga bud bakom då de stora favoriterna har lite svåra spår. 8 Odd Herakles kan braka till ledningen från spår 8 men det kan få kosta en del men han är ändå min spik i loppet. 5 Grisle Odin G.L var duktig 2a bakom favoriten senast. 7 Havglimt gick bra på Valla för en månad sen. 1 Philip Ess och 2 B.W Rune ska ses med lite skrällchans med fina utgångslägen.
Rank 8 10 5 1 2 7 3

V75-4

1 Ninepoints Candy har inte vunnit på ett tag, men har verkligen varit ute i tuffa gäng. Dock kan innerspåret här vara en liten fälla, risk att bli överfallen från start av t.ex 2 Black Fire som kan öppna riktigt raskt och är nog intresserad av spets. 3 Quenchless Tile tycker jag är intressant vann senast på lång distans och ska med vid gardering. 5 John King Boko har verkligen gått framåt sen han kom till Timo Nurmos, Helt annat motstånd nu och ska bli kul att se hur han hävdar sig i detta sällskap.
7 Jonathan Bank A.B såg riktigt fin ut i vinsten senast, ska bli kul att se hur den står sig i Sverige. Inget bra utgångsläge men kapacitet finns. 9 Holdfast Am skulle kunna få ett fint smygläge och är inte borta.
Rank 5 2 1 3 7 9 4 10

V75-5

Daniel Redén tyckte inte 2 Mister Hercules var helt fräsch senast i Jubileumspokalen, ändå gjorde han ett fint lopp bakom San Moteur. Helt annat motstånd nu och med tanke på läget tror jag det egentligen bara är att spika och gå vidare.
Han är trygg att luta sig mot den här gången!

Vill man trots allt gardera så tycker jag 6 Jaguar Dream eller 9 Global Welcome som kan få rygg direkt på favoriten. 1 Ragazzo Da Sopra fick äntligen vinna senast, lär smygköras. Plats? 7 Rotate har fina pallplatser de senaste men fick ett svårt läge. 11 Unico Broline är verkligen en topphäst, men debut i Guld och spår 11 vilket inte gick i Silverfinalen och då tror jag de blir ännu svårare i guld.
Rank: 2 6 9 5 7 1 11 3

V75-6

Unionstayern med tre volter. Bäst på start är 2 High On Pepper som Jorma pratar gott om, lär få köra i spets initialt. 4 Ruger har haft lite problem med travet två senaste starterna, håller den sig på benen ska den räknas, tre raka vinster innan dess. 5 Helios Di Quattro har fått ett fint läge och kommer inte kosta speciellt mycket att ta in på hästarna på start.

7 Chestnut ska också med på kupongen dock tycker jag den är lite väl hårt betrodd, inget roligt startspår och har ej varit på topp senaste. 9 Hobart blev störd till galopp i starten senast och då var den hårt betrodd. ska ses med bra chans här. Tror alla hästar på 40m tillägg får de tufft så man kan stå över dem.
Rank: 2 4 7 9 5 12 11 

V75-7

Här rankar jag 8 Falcon Eye som förstahäst trots tråkigt utgångsläge som slog Moni Viking över lång distans i april, kommer även från seger senast. Värst emot är 5 Bandido Gar eller 12 Titan Yoda som galopperade senast, men får den bara det att stämma ska den inte glömmas bort. 

En kul skräll är 7 Bo C. Som vann senast och gjorde de riktigt bra som tvåa i Mantorp näst senast. 4 Ad Hoc tycker jag också man ska gardera med. 3 Hands Down D.E har vunnit sina tre senaste svenska besök och bör tas på allvar. 9 Golden Guard gör bra lopp hela tiden och har ett fint smygläge. 10 Billy Idol Jet har gjort det bra i nya regin och har sprungit riktigt snabbt på kort och medel.
Rank: 8 5 12 10 7 4 9 3

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!🥇 ... Läs travtips

Halmstadstravet är V75-värden kommande lördag och redan i V75-1 kan vi hitta bästa spiken i hela omgången!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Östersund bjöd på fina insatser från flera hästar, men de flesta var hårt betrodda av oss spelare och därför slutade det med låg utdelning och ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga ... Läs travtips

Björn Goop är på plats nere på Vincennes under helgen men är ändå påläst inför V75-jackpotten på Halmstad!Andel i Björnkollen hittar ni här! ... Läs travtips

Uppe i norr och på Boden arrangeras det söndagens Grand Slam 75. Bästa spiken i omgången visar upp sig direkt!🥇 SPIKFÖRSLAGEN GS75-2 ... Läs travtips

Söndagen ger oss det alltid så enorma och mäktiga Prix d'Amérique. För mig innehåller loppet ett järnsto som blir helt borttappad! Det har ju ... Läs travtips