V75 Halmstad: Jag har en jackpotspik i Diamantstoet

  Jackpot på V75 brukar bli bra betalt på 7 rätt med någon fin stolpe in på en skräll. I vanlig ordning har vi även vårt system från stallet Svanbergs fikarum, vi mjukstartar dagen med att supporta Kim Lagerhem som ska sela ut Jori Boko för första gången i Licenskursen och jag agerar hästskötare! Mina två andra system kommer jag troligtvis bygga kring Con Crowe, hittar inte hur han ska förlora och känns meningslöst att krångla till de.:

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V75-1

   2 Con Crowe varit hur bra som helst och vunnit lätt 3 raka starter, sprang 11 tid sista varvet. har perfekt spår och jag tror inte han kan förlora frisk och felfri. procenten är tråkig men ibland får man helt enkelt hoppas på skräll i övriga avdelningar. vunnit nyligen över distansen med. Vill man gardera bakom är det främst 3 Dats So Crazy och 4 Tearsinheaven jag vill varna för. 3 Dats So Crazy vann fint näst senast och blev 3a sist från spår 10 på V75 och gjorde en bra avslutning. 4 Tearsinheaven vann mycket enkelt över distansen senast och Untersteiner brukar vara bra påställda på hemmaplan!

   V75-6

   Har jag lyft en så stor favorit måste jag bjuda på en riktigt rolig chansspik, 13 Olga Utca som gick i spåren näst senast på V86 och vann enkelt, nu senast var man 3a i bronsdivisionen på lång distans och de tror jag räcker långt i det här stoloppet. Här garderar många brett och jag kommer prova att spika här på nått av systemen för att koppla ett grepp om omgången.

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   V75-2

   Spikar man inte 10 Frankie Godiva så har jag en rolig skräll här, och ja de finns risk att de blir problem för favoriten, spår 10 på kort distans och ny kusk som inte känner hästen lika bra som Conrad. 2 S.G Mistral Örjan låter löjligt uppåt på hästen och menar att allt blev fel sist, hästen är i kanonform. Har haft lite tråkiga lägen på slutet, men från spår 2 ser jag inte att de ska kunna bli nått strul, de är bara att gasa framåt, se upp!

   V75-7

   9 Behind Bars har tävlat på i riktigt tuffa gäng, har haft jobbiga lägen på slutet men ändå gjort det bra. Nu har man perfekt smygläge med perfekt rygg på 2 Red Mile Brodde som är riktigt kvick ut. Och de är inte alls omöjligt att man tar stallkamraten på målfotot som är storfavorit. Se även upp för nämnda 2 Red Mile Brodde som kommer få en bra resa.   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube