• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Vaggeryd - Hett speldrag i avd 7, favoriten får se upp!

V86 Vaggeryd - Hett speldrag i avd 7, favoriten får se upp!

Veckan har börjat ganska bra, min triss drog in fina pengar både måndag och tisdag på V64 och jag hoppas att tipsformen håller i sig fortsättningsvis! Ikväll gästar V86 Vaggeryd och vi har roliga lopp att se fram emot, flertalet stora favoriter och jag har bara bra känsla för en utav dessa. Resten ska fällas.

Analysen hör denna vecka till Miljonjakten som idag går all in för att vara med om det blir just miljoner.

Tabasco C.D utmanar favoriten i V86 7
Tabasco C.D utmanar favoriten i V86 7


Min Exklusiva andel är slutsåld men finns fortfarande kvar i Miljonjakt och Triss.

Klicka hem din andel här!

V86 1

4 Maestro Crowe blir som väntat mycket betrodd i inledningen, han var ute i Harpers senast och gjorde det bra trots nollan i raden - det gick för fort i ledningen och enklare emot nu trots allt. Ska såklart vara bra vinstchans men det är täta starter och han har ju galopper i raden så att han bara ska vara klar köper jag inte. Jag har dessutom läst att man är sugen på att köra i spets med 2 Kondor Dream - om man sedan håller fast vid den tanken i stridens hetta när favoriten testar vet jag inte, men skulle man svara ut så blir loppet betydligt roligare och motbud finns. Jag måste testa gardera.

Just 2 Kondor Dream är i fin författning nu och trivs på distansen, får han mangling av favoriten blir det nog svårt att slå övriga ekipage men han är en rolig skräll att ha i åtanke. Förutom favoriten är det 7 Hurricane Silas som gynnas mest av distansen och skulle Maestro komma bort är han ett tidigt segerbud, även 8 Racing Ribb ska med tidigt vid gardering.

6 Hank Von Håleryd och 10 Ufo Jet är inte sämre än övriga och kan vara två riktiga kantbollar vid favoritfall.

V86 2

Här kommer vad jag anser vara bästa spiken, mycket för att vägen till spets kommer vara fri och för att jag inte hittar någon i loppet som kommer vilja sätta upp tempot utvändigt. 7 Becker Grif blir än mer spelad än favoriten i inledningen och det kan såklart vara lite väl i överkant för vad som är spelvärt, men däremot låter det allmänt lågt på de flesta motbud och de har dessutom fått sämre lägen. I sin Sverigedebut fick han rejäl press i ledningen och höll ändå riktigt bra hela vägen in i mål som trea, senast fick han överta ledningen efter en bit och vann sedan enkelt och med två lopp i kroppen blir han svårslagen.

Vill man gardera tycker jag att 2 Hoka Hey Geronimo ska passas, han trivs på distansen och har nu fått ett lopp i kroppen där han gick tungt balanserad - barfota runt om nu och fint utgångsläge kan bädda för en storskräll om favoriten skulle komma bort.

5 Ryssebos Kungoscar, 12 Dennis K och 14 Moons Lilla Olle känns mest aktuella annars.

V86 3

I denna avdelning hittar jag nästa spik och han är inte ens favorit i skrivande stund, 3 Nicois Du Gull står riktigt fint till här och jag tror på spets och slut. Han var riktigt fin senast i comebacken och lär vara ytterligare framflyttad form till idag. Man kommer att få svar invändigt från 2 Oaktree Oliwer där man drar växlar och siktar på ledningen - jag tror dock att min spik är snabbare och än mer angelägen. Det låter även från tränarhåll på motbudet som att man även vore ganska nöjd med rygg ledaren och respekt för Nicois finns.

Då han i nuläget inte är favoritspelad så testar jag att spika så länge allt ser bra ut inför start, han har galopper i raden men det är inget som oroar mig tillräckligt för att gardera. Värsta hotet är 9 Knight Of Steel som just nu är favorit, han är obesegrad i Untersteiners regi men får nu springa bakifrån och första gången på distansen - blir det överpace i loppet ska han ses med fin vinstchans men jag tycker värdet ligger på andrahandsfavoriten.

Vid gardering ska även 2 Oaktree Oliwer och 1 Fantom Ima streckas, 8 Littlebrownmalt är skrällen.

V86 4

Jag fortsätter men ännu en spik, även denna endast streckad som andrahandsfavorit. Det handlar om fina 7 Kailua Boko som Lindgren är ruggigt nöjd med, hon är en av de bästa i kullen enligt stallet och står fint inne här. Senast var hon brunstig men lyckades ändå vinna säkert från utvändigt ledaren utan att kusken körde på henne till slut - kom in med låg puls efteråt och man är inne på att hon gör en riktigt fin prestation idag. Jag pratade med Marcus igår och han tror att hon vinner, springspåret passar fint och det är inte troligt att utvändiga 8 Hazyshadeofwinter tar sig förbi - man laddar framåt och testar för ledningen och når man den tror jag loppet är över. Hon kan även vinna från andra positioner med den form hon har nu och jag anser att detta är en mycket spelvärd spik i ett annars ganska öppet lopp.

10 Namaste ska såklart ses med respekt men 20m tillägg är aldrig enkelt, speciellt inte på snabba sommarbanor och hon kommer få kämpa för att slå min vinnare.

Om man garderar loppet rekommenderar jag istället många streck, 2 Domingoa, 4 Hi D., 5 Umustbecrazy, 8 Hazyshadeofwinter främst.

6 Tilda Express är jag med och deläger och hon känns riktigt spännande för säsongen, hon gjorde årsdebut i fredags där hon hamnade tredje invändigt och kördes snällt, Jonas körde ingenting på henne till slut och hon gick i mål med sparat på nya rekordet 12,5, kändes enligt kusken skitfin. Hon siktas mot Stochampionatet och perfekt att testa distansen idag - lär få en långsam start och blir såklart svårt att vinna, men får hon en fin resa kan hon vara med långt fram.

V86 5

Här plockar jag fram målarpenseln och streckar hela fältet, detta stolopp är väldigt svårt att bena ut och jag tror att vem som helst kan ta hem vinsten. 12 Cash And Carry är bästa hästen men har fått spår 12 (dock nedstruken till spår 11), hon har dessutom varit struken för sjukdom och det ska nog behövas lite klaff för att hon ska segra här. 2 Teton Britannica, 5 Chloe'Degli Dei, 6 T.Wall's Joplin och 10 Galaxy Du Try känns tidigast på lappen. En rolig skräll jag fått lite extra känsla för är 7 Ninja Zon.

V86 6

Sprinterlopp för ston och här kan det gå undan! 3 Gaya De Pervenche, 4 Zaira Del Ronco och 5 Nouba Mom är samtliga startsnabba och lär vilja vara med i körning för spetsposition - lär bli en del fart inledningsvis och det öppnar upp för övriga. De tre jag redan nämnt är tidiga streck och jag fortsätter måla på i hopp att få in en skräll.

1 Fantaghiro Brick har bra position för smygresa och kan skrälla med lucka, 6 Artemide Zack står lite vingligt till och behöver klaff med spåret men räknas på kapacitet, 7 Alfredo Sauce har en giftig speed till slut och blir farlig över upploppet, 8 Brezza Du Kras är bättre än raden och räknas trots spåret. Tar även med 9 Amore Bello och 10 O.M Faststeep.

V86 7

4 Amornero Roc svek senast som stor favorit efter startgalopp, innan dess har han övertygat på svensk mark och ska såklart ses med bra vinstchans här. Han blir dock väldigt stor favorit återigen och jag litar inte på att han löser det här - gardering!

9 Tabasco C.D känns väldigt bortglömd till nuvarande 8%, senast stod han i 60% då han vann från ledningen. Bakspår nu vilket inte är optimalt, har dessutom rygg på en galoppbenägen häst som lär tas lugnt från start (låter som att man vill vara i andraspår nämligen) och risk för att man hamnar en bit bak - men med klaff ska vinstchansen vara god, speciellt om favoriten skulle komma bort.

Kolgjinis duo känns spännande här, 10 Don Cash har tre raka segrar och kommer in i matchen rejält om överpace, har alltid en fin speed till slut. 7 Vegan Face har galopperat senaste två starterna och man testar nu med öppet huvudlag för att få honom lite lugnare - han är startsnabb och är en bra sprinter, skulle han gå felfritt och komma till i loppet är jag inte främmande för att han kan skrälla till låg procent. Plockar även med 11 Oscar L.A som går barfota igen och han har trots allt 11 vinster på 23 starter.

V86 8

Vi avslutar med ett lås på tre hästar som känns tryggt. 2 Bolt Kronos är knapp favorit i skrivande stund och rankas också överst, formen lär vara framflyttad efter senaste loppet och han vet hur det känns att vinna denna - perfekt läge och inte helt omöjligt att man kan få överta spets, kan dock vinna från övriga positioner också.

3 Incredible Wine är den som borde ta spets, utmanas främst av 1 Solkattens Shiratzi som dock borde släppa om han får hård press. Han har två raka segrar och ska ses med vettig chans om han når spets, mer sårbar om han inte når positionen eller om spetskörningen blir hård.

10 Unacerveza Broline har gjort det bra på sistone och går även bra bakifrån, han är stark och skulle gynnas kraftigt av överpace.

Vill man strecka fler än dessa tre tycker jag 11 Jaxon V.S känns spännande, gjorde det riktigt bra direkt efter paus och kan skrälla med klaff.


Lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips