V86 Mantorp - Elegant Ima spikas i avslutningen » 4 aug. | Kim -…
  • Hem
  • Kim
  • V86 Mantorp - Elegant Ima spikas i avslutningen

V86 Mantorp - Elegant Ima spikas i avslutningen

Dags för V86 på hemmaplan och vilka fina lopp vi har att se fram emot, så tråkigt att man inte får möjligheten att vara på plats.

Omgången har många stora favoriter och finns risk för att utdelningen uteblir, men vi gör såklart ett försök att jobba in skrällar och nu är det dags att sätta dit 8an!

Denna analys hör till min Exklusiva andel.

Mina andelar hittar ni här:

Kims Exklusiva
Kims Miljonjakt
Kims Triss


V86 1

8 Fredric Palema
har ett intressant läge med springspår och kan hamna bra på det, vann säkert senast och tippas etta till rolig procent. 11 Royal Navy Neo har nu två lopp i kroppen och formen borde vara i antågande, ska räknas. 9 Townshend Broline gillar distansen och kan slå till, 5 A Deal Is A Deal tål att göra jobb och ska inte glömmas bort. Tycker att loppet känns öppet med något tveksamma favoriter så jag garderar på, plocka med 7 The Gambler som debuterar för Persson och fäller många felfri, även 6 Zinzan Cash är en rolig skräll som får Örjan upp i vagnen.

V86 2

Här måste jag gå på 12 Oracle Tile som har 7 vinster på 9 starter och visat bra fartresurser, dåligt spår kan såklart ställa till det men det borde även hålla procenten nere något och tycker detta verkar vara en bra spik. Värst emot kan 4 Shapes vara, dock anmäld med skor runt om och vill istället lyfta fram två skrällar om man garderar; 2 Bugsy är snabb ut och kommer få ett bra läge, anmäld barfota bak och visat fin form på slutet, 11 Global Agency vann från spets sist på bra vis, annat läge nu men ska inte glömmas bort.

V86 3

8 Sorbet
har fått sämsta läget men blir såklart att räkna med trots detta, det höjer dock spänningen något och jag garderar loppet. 10 Dear Friend återkommer efter vila och blir spännande att se, ska med tidigt på lappen på kapacitet. 5 Dreammoko vann senast på rejält sätt och kan förlänga segerraden med rätt lopp. 3 Wild Love kan man aldrig räkna bort, men rätt resa spurtar hon vasst över upploppet. 4 Giveitgasandgo är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn vilket är intressant.

V86 4

2 Babro Kronos
har fått perfekt läge och ska ha bra chans att vinna detta lopp, hon blir dock väldigt stor favorit och kan vara värt att gardera nu när hon inte startat på över en månad. 8 Keira De Veluwe kommer med 3 raka och är värst emot, drog dock värsta spåret. Bakom dessa två är det vidöppet och vill man plocka med ytterligare skrällar vill jag lyfta fram 10 Maggiore som verkar vara av rätt virke och inte varit sämre än 3a på sina 5 starter, endast 1 % i skrivande stund och mycket intressant om favoriterna kommer bort. 11 You Could Be Mine blir intressant att se bakifrån då hon tagit sina segrar från spets, kan skrälla!

V86 5

6 Missle Hill
är klar favorit och ska ha bra vinstchans, speciellt om han kommer till ledningen tidigt. Jag plockar även med 9 Zarenne Fas som gynnas av jämnt tempo och kan slå till om favoriten får en jobbigare resa eller har en sämre dag. 10 Inti Boko dyker upp långt fram med klaff och ska med bakom dessa två, även 11 Global Welcome har fått lopp i kroppen och lär vara vassare nu, man plockar även av skorna.

V86 6

Två hästar höjer sig och kan vara ett vettigt lås i omgången, 3 Brother Bill är startsnabb och lär ha siktet inställt på ledningen där han tagit 3/3 segrar, 2 Aetos Kronos gör rejäla insatser varje gång och får nu Magnus Djuse upp i sulkyn vilket känns intressant. Bakom dessa två kan man plocka med 5 Karat Band som kommer med två raka och kan få en fin position, även 9 Gerry är ett roligt outsiderbud med Örjan.

V86 7

11 Ganga Bae
har varit mycket fin på sistone och ska ha fin chans trots bakspår, 9 Grande Diva Sisu har ett bättre smygläge och ska räknas med klaff, 4 Tonique är intressant från bra spår men har vilat och formen är ett frågetecken. Skrällar kan vara 2 Bling Bling som kvalade till stochampionatet och inte gör bort sig i sällskapet, 7 Gina Mearas är en luring från spår långt ut, dock skor på nu. 8 Dearest har fin form men behöver tur från sitt dåliga utgångsläge.

V86 8

6 Elegant Ima
är favorit och det förstår jag med den senaste prestationen på näthinnan, fortsatt obesegrad, solklar förstahäst och spikförslag! Värst emot är förmodligen 10 Global Badman som är en tuff motståndare, dock sämre läge än favoriten. 4 Hulken Sisu ska med bakom dessa två, var inte långt bakom Elegant Ima senast och framspår nu är intressant.

Häng på så jagar vi miljonen tillsammans! :)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Stall Daniel Redén reser till Sundbyholm på tisdagen och inom V64-spelet är stjärnstallet i fokus där sto från stallet kan ta karriärens första ... Läs travtips

Ikväll återser vi Mellby Hoffa igen och även fast det är första starten på litet tag så vinner han direkt!Det jag har främst respekt för inför ... Läs travtips

Lite snett på det i helgen men det är så det är ibland. Nu V86 igen och senast blev det 7 rätt och dryga 3 gånger pengarna tillbaka. Mina andelar ... Läs travtips

V86 11 Victory Lee har gjort det väldigt bra på slutet och kommer med full form. Kan öppna snabbt och kommer få ett fint lopp från bricka ... Läs travtips