• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Jägersro/Solvalla - Silver Bullit tar guld och Gandhi slår ur underläge

V86 Jägersro/Solvalla - Silver Bullit tar guld och Gandhi slår ur underläge

Igår blev det full pott på 2/3 lappar och ganska bra utdelning på V64 - de som köpt in sig i V6 och Tvåhundring fick alltså fina pengar till spelkassan och jag hoppas vi kan fylla på lite till ikväll! Jag tycker omgången ser ganska klurig ut på förhand - det finns gott om spikförslag men helt säker är jag inte på någon av dom, även om den bästa spikkänslan återfinns i avdelning 6.

Analysen hör till min Exklusiva lapp, andel till det spelet hittar du HÄR!

Övriga andelar hittar du HÄR!

V86 1

Inledningsvis kommer spetsstriden avgöra mycket, om 7 Power Lane skulle hitta till ledningen tror jag loppet är över men det finns många kvicka motbud innanför och jag tror det blir svårt att ta sig förbi alla, däremot kanske han kan hitta ner i bra slagläge och profitera på tempo. Tidig på lappen hur som helst.

7 Power Lane har blivit struken sedan jag påbörjade analysen, nu ser det mer upplagt ut för favoriten 2 Wolf of Wallstreet - men jag tycker ändå att gardering kan vara på sin plats.

2 Wolf Of Wallstreet är kvick och den förmodade ledaren, även om han kommer utmanas av bl.a 3 Borups Umami, 4 Emma Häggenäs och nämnda 7 Power Lane. Lugauers styrning skulle setts med toppchans om han haft lopp i kroppen men nu kan det bli tufft till slut om det blir hård körning - han ska såklart räknas tidigt ändå.

1 Goldfield känns intressant, han är ganska snabb iväg men håller nog inte ut övriga - planen är dock att försöka få rygg ledaren och skulle så bli fallet och lucka uppstår till slut kan han mycket väl vinna här. Jag tror det räcker med 4-6 streck men vill man gardera ytterligare kan man ha 9 Precious Lord i åtanke, han har toppform och bra smygläge, kan bli svårt att vinna om någon av ovan nämnda får bra resa men omöjligt är det inte att han skräller till.


V86 2

2 Summit In Sight är stor favorit och det tar emot att spika, men omgången är ganska svår och självklara spikar saknas. Han kommer trots allt med två raka vinster och har fått perfekt utgångsläge, borde ha hyfsad chans att ta sig till spets och han borde bli svårslagen. Normalt sett gillar jag inte att spika till såpass hög spelprocent men på V86 kan utdelningen bli riktigt fin trots några storfavoriter.

Vill man gardera är det 1 Remarkable Feet, 9 Giant Shadow och 10 Selected News som främst gör sig gällande. Räkna heller inte helt bort 5 Sir Henry P Hill, 6 Deede Star och framför allt 7 Digital Class.


V86 3

Vidöppet treåringslopp där jag streckar på rejält, 11 I.D.Excellent står med klart favoritskap och är nog bäst i fältet, sett till vad hon gått för tider. Skulle kunna vara ett spikförslag om man tror att hon får rätt resa, men det är mycket om och men från spår 11 med många tävlingssugna ekipage som kommer vara i vägen. Jag tror att det kan vara väl värt att gardera.

2 Waka Waka är tidig främst på sitt utgångsläge, finns chans att hon kan hitta till ledningen och hon ska också testas med rycktussar för första gången.

5 Garden Leave är ett måste på garderad lapp, enligt Johan är hon den som känns vassast av hans tre startande - hon är dock streckad på 4% i jämförelse med 11% på 4 Golden Rain..

6 Lady Larissa och 7 Callmefama Kronos kan skrälla om de hittar ner från kluriga utgångslägen och jag streckar även 12 Affinity Face som Kolgjini låter uppåt på.

1 Global Chit Chat och 3 Karisma River räknas därefter.


V86 4

2 Bellis Frontline öppnar medel och kanske inte tar spets av egen kraft då 4 Allagash Nancy troligtvis är snabbare inledningsvis, det återstår att se om Mats väljer att släppa isåfall - jag skulle tro att han är nöjd med en bra rygg och då kanske favoriten kan vara först fram för att överta. Någon garanti är det dock inte och jag tror att det är bra ide att gardera ganska brett.

6 Best In Show As kan öppna rätt bra från start och kanske kan vara med i spetskörningen, tidig på lappen.

7 Myse D'erpion står långt ut på vingen och behöver lite tur, men kan också öppna vettigt - har dock pausat lite och risk att hon behöver lopp i kroppen.

Jag tycker man ska strecka på ordentligt här och vill varna lite extra för 1 My Liberty3 East Doris och 8 Livi Memory som är väldigt lite spelade.


V86 5

Här tror jag mycket på 2 Gandhi Boko! Han var riktigt vass senast då han trots en strulig resa flög fram över upploppet, formen är fin och nu har han också bättre utgångsläge. Når han spets och tål täta starter så tror jag han vinner detta, i ledningen har han bara förlorat en gång och vid det tillfället var han inte frisk. Att han i skrivande stund bara är streckad som tredjehandare i loppet gör det extra intressant och han blir min chansspik denna omgång.

På min Exklusiva lapp så låser jag dock med favoriten 1 Bordeaux S som borde ha bra chans att segerstrida om min vinnare har en lite sämre dag eller får en tuff resa. Han ska bara hitta ut från innerspår.

3 Eenymeenyminymoedk är en bra häst som jag dock tror får tufft mot nämnda duo - ska dock med tidigt om man garderar på. 6 Nero Maximus ska också streckas isåfall.


V86 6

8 Silver Bullit blir mitt andra spikförslag i omgången, han trivs finfint på distansen och har fått ett passande springspår - med tanke på att hästarna på start verkar vilja släppa ledning borde det vara bra chans att William tidigt kan köra sig till spets. Borde bli svårslagen då och i skrivande stund är han under 50% vilket känns spelvärt.

9 Knifetown Lover har också springspår och är den som skulle kunna komma först fram, han har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och inte helt säkert att Jörgen vill köra i spets över lång distans direkt? Ska med tidigt på garderad lapp.

3 Greta Sisu är lite bortglömd än så länge till under 10%, hon trivs på distansen och kan avsluta riktigt fint med rätt resa.

Vill man inte spika är det istället många streck som behövs, tror inte man kan räkna bort 2 Genie Am, 4 Cobbys Nana, 5 Silvester, 11 Tullibardine Boe eller 13 Cruise.


V86 7

2 Billi Time verkar bli mångas spikförslag men jag tänker försöka fälla honom, framför allt med anledning att Conrad låter tävlingssugen med startsnabba 3 Spartak Face, kommer han till spets ska det till en bra häst för att slå honom säger han i intervju och det kommer nog bli ett sevärt lopp. Skulle det vara så att någon annan ger sig in i striden och favoriten kan sitta och mysa i ryggar ska det dock vara bra vinstchans för Billi.

1 Hennesy Boko måste med tidigt om man garderar ytterligare, lär testa att hålla ledningen men troligtvis tar sig Spartak förbi, får hur som helst en fin resa och kan avgöra till slut med lite tur.

7 Barbaresco V.W har svårt läge men är en tuffing som stånkats i hårt motstånd, skulle han trilla ner i bra slagläge kan han skrälla till slut.

Det finns flera som skulle kunna profitera på högt tempo men jag vill främst varna för 11 Cody som kan vissla förbi de flesta till slut med rätt resa.


V86 8

Vi avslutar med ett ganska öppet stolopp där det blir en eller många för mig.

Jag har bäst känsla för 5 Faith Trot som jag tror har vettig chans att hitta till ledningen, Jorma kommer iaf få full körorder av Tinter och planen är spets och slut, det blir helstängt på. Hon är lite stänkrädd så hon skulle gynnas kraftigt av spets eller utvändigt ledaren. Jag spikar troligtvis på Trissen.

3 Loaded Leila är den jag tror på efter Faith, hon har gått starkt på sistone och blir att räkna med från fint läge.

8 Fröken Fräken har fått ett tråkigt utgångsläge och måste därmed ha lite tur, men kapacitet räcker för vinst.

1 Southwind Sansa är betrodd och kan absolut vinna, men behöver också tur då hon troligtvis inte kan hålla spets.

Jag tror ingen är direkt chanslös och det är alltid roligt att sitta med många streck till slut, skrällar jag streckar är 4 Hunting Widow, 7 Xenia Wood, 9 Toofaced och 12 Staro Nessie. Men de fyra som inte fick plats på min lapp kan som sagt skrälla också. Helgardering vore säkrast.

Lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips