V86 Bergsåker/Solvalla - Nurmos fyraåring chansspikas

Vi har inlett veckan med två sexor utan att få någon utdelning för det, ikväll gästar vi Bergsåker och Solvalla och jag tror det finns chans att plocka hem fina pengar då flera lopp ser svårlösta ut på förhand.

Min analys hör till min Exklusiva andel som nu är slutsåld.

Övriga andelar hittar du här:

Kims Speedkula - Kims Miljonjakt - Kims Triss

V86 1

7 Katri P Boko rankar jag etta i ett väldigt öppet lopp, detta är en liten effektiv märr som presterat fint i sina starter hittils. Kanske skulle kunna få överta ledningen men är tuff nog att gå utvändigt också och borde starta med bra vinstchans.

10 Weco är hittils obesegrad efter 3 starter men dessa har tagits från ledningen och denna gång får man testa bakifrån. Ska absolut ses med vinstchans. Dessa två höjer sig en aning men det skulle inte förvåna mig om det skräller till och jag garderar brett.

2 Feeling Fat har två lopp i kroppen nu, senast blev han lite för lätt i balanseringen och hade kunnat springa fortare än 14,2. Det är ingen i fältet som sprungit snabbare än 13,6 och med ny balans idag kan han absolut vara med i vinststriden från ett fint läge - 2%.

4 Francesco Star är den trolige ledaren om han går felfritt, han har varit kvick i volten men nu är det första bilstart så det kan vara bra att följa bilprovstarten för att se hur han agerar. Har tre raka segrar i ganska billiga lopp men kan bli fjärde raka.

11 Gittans Angel bör streckas trots svårt spår, det blir första jänkarvagn och rycktussar - hon bör dessutom ha gått framåt med senaste loppet.

5 Klondike C. Boko tycker jag inte man ska nonchalera, han är kvick och har nu ett lopp i kroppen vilket kommer göra mycket. Det är dessutom rejält kuskplus när Ulf Eriksson hoppar upp.

V86 2

5 Pinto Bob ska vara favorit här då det ser ut att kunna bli spets om han går felfritt. Autostart är ett plus och distansen ett plus, formen är fin och jag har svårt att se vem som skulle sätta upp tempot utvändigt. Ska vara en bra vinstchans och han är ett spikförslag.

6 Global Undecided är lite ojämn men riktigt stark och har han en bra dag utmanar han favoriten - hans avslutning biter alltid bra och enligt stallet är det toppform.

1 Young Da Vici gjorde ett bra lopp efter vila senast och formen lär vara framflyttad, han är rejäl och kan inte helt räknas bort ur segerstriden.

3 Linus Boy har gjort det bra i monté på sistone och har toppform, lite osäkert hur han hanterar distansen men att Örjan hoppar upp känns spännande och ekipaget skulle kunna skrälla.

V86 3

3 Twinkle Face är favorit och lär också stiga i procent innan dagen är slut, hon står perfekt till för att få spets och trots att hon enligt Tinter är bäst i ryggar kanske man testar i spets denna gång. Leder isåfall länge men ingen jag vill spika.

6 Lisa S.E gör ofta bra prestationer i skymundan och står ofta med högt odds, har en sylvass avslutning som styrka och med rätt lopp fäller hon många till slut igen.

7 Iceland Falls har varit ute i tuffare gäng än detta och kommer med fin form, ska räknas med chans även om det säkert kommer behövas lite tur från läget.

5 Clockwork gjorde en okej insats senast men behövde loppet då, går framåt formmässigt och ska inte nonchaleras här.

V86 4

7 Perpetuate blir omgångens största favorit och visst - när han travar är han grym, inte mycket att säga om det. MEN det finns galopprisk, även om han hittils gått felfritt med Örjan är det inget jag vill spela på till sån extrem spelprocent. Han kommer dessutom inte få något gratis. Sen är det väl mycket möjligt att jag står där sen med slösade streck om han vinner enkelt, men skulle han ha en dålig dag vill jag vara med på värdeökningen.

1 Command har inte direkt någon rad att hurra för, men Robert håller denna häst väldigt högt och senast vann han också väldigt säkert. Han är inte tillräckligt kvick för att hålla ledningen men borde kunna hitta ut och då ska han tas på allvar.

6 Joy Alissa är den roliga skrällen i loppet, hon är i skrivande stund endast spelad till 2% men hon känns ruggigt intressant här. Senast var hon ute i kval till Derbystoet men kusken valde fel väg så hon hamnade i trötta ryggar och blev fast med allt sparat. Hon siktas mot ledningen och skulle hon ta sig förbi ska hon köras där och en rekordsänkning är att vänta. Hon har även en fin speed att nyttja om det istället skulle bli ryggresa.

3 Comes With Age är den som kan stå i vägen för spets för min skräll, han är kvick iväg och det känns väldigt tveksamt att Haugstad skulle släppa till Joy Alissa, det blir nog ledning eller släpp till favoriten om detta ekipage är först till plankan.

V86 5

1 Open Sky är nästa storfavorit även om han börjar trenda nedåt i streckspelet, Oscar håller denna häst väldigt högt och visst ska han ses med fin chans. Det finns dock galopper i raden och jag tror inte heller att det blir någon ledning. Garderas.

3 Bowling Orlando är kvick iväg och borde ha bra chans att hitta till spets, han trivs väldigt bra i den positionen och måste med på lappen.

5 Huddlestone tycker jag är given på garderad lapp, han är kvick i volten och borde ha bra chans att hitta fin position - kanske till och med rygg ledare om nu Open Sky tar sig ut i andraspår för att testa framåt? Får han rätt lopp har han en vass avslutning och kan definitivt vara med på linjen till slut.

8 Vici Volantes och 9 Krakas är de som ska med på lappen om man garderar ytterligare.

V86 6

4 Bridge Maid är ett spikförslag i ett annars väldigt svårlöst lopp. Hon är inte helt säker på benen och det har blivit en del galopper. Senast gick hon dock felfritt och avslutade på bra vis. Hon är mer säker på benen än värsta motbudet och jag tror hon sitter i spets tidigt med felfri avgång. Formen lär vara bättre och hon ska eventuellt testas barfota runt om för första gången vilket Nurmos tror ska falla väl ut, felfri tror jag hon spetsar hem detta.

3 Genta Oh Ja är det självklara motbudet men här föreligger det också stor galopprisk och Björn lär köra på säkerhet. Fart finns det gott om och felfri utmanar hon helt klart om segern.

9 Modern Times blir tredjestrecket och ett måste om man garderar, skulle favoriterna göra bort sig ska hon ses med bra chans att göra upp om segern.

Snåla inte med strecken om du väljer att gardera.

V86 7

2 Berra Steel står fint till för att ta ledningen här och han trivs i den positionen samt över distansen. Att han var ute i ett tufft lopp senast är ingen underdrift men Daniel var ändå besviken då han matchats för det loppet och han blev seg 200 kvar. Vissa frågetecken alltså och ingen spik för mig.

3 Harper Seabrook kommer med fin form och har ingenting emot distansen, från läget är det bra chans för fin smygresa och hans avslutning biter bra till slut.

12 Kalashnikov har sämsta läget men är också en av de bästa i fältet och distansen är ett plus. Måste med på lappen.

11 Xanthis Coctail är lite bortglömd idag, han har varit ute i tuffa gäng och gjort det bra. Senast var banan opassande och man ska nog inte ta för hårt på den prestationen, formen är fin och han tål att gå en rejäl slutrunda.

9 Soul Tan har tre raka segrar och en vass startrygg, ska helt klart ses med chans.

V86 8

12 Balboa Lux har inte haft tur med spårlottningen, han trivs som bäst med tidig tätkänning och det lär kunna bli offensivt upplägg här. Örjan körde honom senast och vet vad han har i tömmarna, han blir dock lite väl hårt betrodd. 4 Solkattens Shirazi vill de köra i ledningen med om man når den positionen men frågan är om man verkligen svarar ifall Örjan kommer tidigt med sin kanon?

8 Bramante Ors har jag bra känsla för, även han har fått ett svårt utgångsläge men det är bara för Magnus att trycka lugnt på gaspedalen och köra framåt. Han lär testa rejält för att överta ledningen och skulle han få det är segerchansen god. Skulle han hamna utvändigt är han ändå inte borta, speciellt inte om Örjan kommer fram tidigt och lägger ytterligare press på ledaren.

11 Baby Boy är betrodd och ska såklart med vid gardering, men Robert är inte helt säker på om formen hållt i sig efter att man siktat på Derbyt senast.

3 Vice Versa Diamant verkar vara en rejäl typ som vinner ofta men också galopperar ofta. Jag chansar bort honom till 14% då det inte känns spelvärt.

11 Fighter Lady kan bli farlig till slut om hon skulle gå felfritt, strecka henne om du garderar.

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller att hitta en fin ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips