• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Åmål - Sveriges kortaste upplopp och spets är nyckeln

V86 Åmål - Sveriges kortaste upplopp och spets är nyckeln

Hej!

Igår blev det ytterligare sexor på V64 men återigen uteblev skrällarna och vi fick nöja oss med kaffepengar tillbaka. Ikväll kan vi dock se fram emot en mycket intressant omgång där det är ont om säkra vinnare och gott om roliga skrällar, jag tror att vi kan få riktigt fina pengar om man lyckas pricka in alla rätt!

Det finns andelar kvar på Kims Miljonjakt 159kr och Kims Triss 30kr.

Klicka hem din andel här!

Analysen nedan hör till min Miljonjakt.

V86 1

Vi inleder med ett sprinterlopp där jag direkt försöker jobba in en skräll!

3 Bravo Tessla blir klar favorit och hon ska nog ha bra chans att vinna här, speciellt om hon tar sig till ledningen. Normalt sett skulle 1 Hera Sisu ha vettig chans att hålla ut övriga men innerspår på Åmål är inte enkelt på distansen. Man kommer göra ett rejält försök att hålla spets och jag ser det inte som en omöjlighet att de kan lyckas. Även 2 Photoshoot O.S och 4 Listas Behindbars kan öppna.

De två favoriterna ska självklart streckas och tror man att 3 Bravo Tessla tar spets kan det vara en spik att inleda med. Jag streckar dock på!

6 Whitelighttrotter hamnade utvändigt ledaren senast men höll fint hela vägen och kommer med full form, hittar man ner i främre träffen kan hon vinna. 7 You To Racer satt fast i stort sett hela vägen senast och gick i mål med allt sparat, behöver tur från läget men kan skrälla. 8 Mellby Happy var jättefin i årsdebuten och lär ha gått framåt, återigen klurigt läge men med minsta klaff så.. Bakspår på Åmål är mer eller mindre omöjligt men streckar 10 Staro Onyourmarks och 11 Woodbury Wine ändå, den förstnämnda gick riktigt fin tid på distansen senast och den sistnämnda kommer göra ett bra lopp.

Den roligaste skrällen i loppet tycker jag dock är 2 Photoshoot O.S. som senast gjorde första starten efter nästan 10 månaders uppehåll (på just Åmål också), fick en fin resa i tredje inner och sedan ut som tvåa i andraspår bakom 6 Whitelighttrotter - vek ut i tredjespår ca 600 kvar och höll riktigt fint längden bakom tvåan i mål. Lär gå framåt rejält med det loppet och spåret nu blev betydligt bättre - endast 1% i skrivande stund.


V86 2

Öppet lopp där det behövs några streck för att känna sig trygg.

12 Reddington är en fin häst med bra grundkapacitet och varit fin i träningen inför detta, men att han ska bli favoritspelad på tillägg i årsdebuten på Åmål är inget jag tar till mig, visst kan han vinna men känns som att det måste klaffa rätt rejält. Andrahandsfavoriten 4 Olympic Tile känns också underligt mycket streckad, har ett byngligt läge i volten och det lär inte bli spets - barfota fram är ett plus men njae.. en i mängden för mig.

6 Höwings Zora och 7 Being Jolly har fått fina lägen med springspår och båda vill till spets - positionerna kan avgöra och viss körning kan väntas, båda ska räknas tidigt. 9 Delicious Me blir ganska betrodd och kan vara ett roligt streck, tränaren ligger dock lite lågt och är nöjd med en plats.

Så till skrällarna - vi har några roliga även här: 11 Global Virgin har inget roligt spår men känns som en tiger hemma i träningen och har aldrig känts så fin som hon gör nu, man testar nog rycktussar för första gången och med minsta klaff kan hon skrälla. 1 Red Love Vici känns väldigt spännande, han har ingen imponerande rad men tränaren meddelar att han är som en helt annan häst i träningen när de använder körspö och man reser hit med förhoppningar. Han kan öppna och har fått ett fint läge, skulle de lyckas hålla ut övriga vill man köra i spets och kan mycket väl rinna undan - 2%.


V86 3

Ytterligare ett svårlöst lopp där spetsstriden kan bli avgörande.

1 Thai Daenerys känns intressant här från ett ganska bra utgångsläge, hon kan öppna och man testar såklart att hålla spets - lyckas man blir hon svår att plocka ner och måste streckas tidigt, chansspikas i nuläget på denna lapp.

2 The Fastlove blir favorit och kommer vara i segerstriden, hon har aldrig haft framspår bakom bilen och mycket svårt att sia i hur hon kommer öppna. 3 Halle Westwood vet vi kan öppna och de siktar på att köra i ledningen, kan räcka till seger isåfall. 4 Uberty Face kan även hon öppna men blir nog svårt att ta sig förbi samtliga, hittar hon ner i bra läge kan hon dock skrälla för formen är fin! 5 Sweety Cash S.W vill också till ledningen men blir klurigt med så många snabba invändigt, behöver klaff men kan vinna. Vill även varna för 7 Runkeeper M.J som kommer med två raka segrar och man siktar framåt direkt för att försöka överta ledningen, de tror nämligen inte hon förlorar från den positionen.

Det kan alltså bli ganska rejäl körning här och det behöver inte vara fel att strecka på om man har råd.


V86 4

Ytterligare ett spikförslag kommer i detta långlopp - trolig spets och slut.

6 Ian B.R. vann senast från ledningen på mycket fint sätt och enligt tränaren var det mer som ett snabbjobb då han hade massor sparat. Nu har man fått riktigt fint läge med springspår invändigt om värsta spetshotet - lyckas ekipaget pricka starten tror jag att det bär iväg mot spets och därifrån tror Ole att de bara vinner. Just nu streckad till ca 40% vilket känns spelvärt i en ganska svår omgång. Skulle han bli storfavorit kanske det kan vara värt att gardera då det ändå finns bra motbud - men i nuläget spikförslag!

7 Devs Definitif är som sagt värst emot i spetskörningen och således också i vinststriden, skulle man lyckas ta sig förbi favoriten från start är mycket vunnet och blir då istället hästen att slå. Vill man gardera loppet kan man även strecka 8 Tyson Dimanche10 Bear Hope och 12 Personal Goals.


V86 5

Kallblodslopp där vem som helst skulle kunna vinna, de bästa står med tillägg och kan bli tufft att hinna fram.

11 Björnemyr Dennis och 12 Fröyu Birk rankar jag överst på kapacitet, bägge kommer med fin form och segerstrider med klaff, 15 Harald är tidig på lappen, likaså 4 Mjölner Röder som dock är galoppbenägen. 1 Åstas Gotthard känns spännande på läget men man vill köra i rygg, kan skrälla om det löser sig i tid. Vill varna lite extra för 10 Justus N.A som har hemmaplan och man testar kanske ryckhuva för att få honom lite mer alert, finns fart för att vinna. 5 Tangen Tore,13 Tåga Viktor och 14 Lysjö Wilda kan inte räknas bort helt med klaff.


V86 6

Här kommer en storfavorit som jag tänker försöka fälla.

3 Final Whistle blir hårt betrodd vilket inte behöver vara fel, kommer med toppform och har fått fint utgångsläge. Det är dock första gången med framspår bakom bilen och svårt att säga hur startsnabb han är, skulle det bli spets är det toppchans och han kan nog vinna från annan position också - men värdet ligger i att gardera då det finns många som vill tävla.

6 M.T.On Target blir klar andrahandsfavorit och här testar man autostart för första gången, han har testat bilen och klivit iväg bra tidigare så inte omöjligt att man kan hitta till spets, tål dock att göra jobb och blir att räkna med hur som helst.

Bakom dessa två är det i stort sett ospelat och jag testar strecka på rejält. 2 Teton Aboveall kommer mer och mer och vann senast på fin tid, han är snabb ut och kör gärna i ledningen om han skulle hitta dit. 4 Cena testar man barfota runt om vilket kanske kan höja honom ett snäpp, kommer behövas för vinst. 5 Jarreau B.R. är snabb ut, har bra kurvteknik och borde kunna svara bra på att få tävla med körspö nu. 8 Calypso Coffee vann senast på fint sett från ledningen, blir svårt att ta sig dit nu men hittar man position kan han vinna. Sista strecket till 0-procentaren 7 Doesn't Matter som står fint inne i loppet och dessutom kan öppna väldigt snabbt vid laddning - osäkert hur man väljer att göra från läget men skulle man hamna fint till är det inte omöjligt att hon kan skrälla.


V86 7

Ännu ett öppet lopp där jag skulle vilja strecka på, men känner ändå att jag hittat ett ganska tryggt lås.

2 Chang är startsnabb och borde ha bra chans att ta sig förbi invändiga 1 Zenato, tar han spets kör man där och då ska vinstchansen vara god. Jag dubblar med en annan startsnabb häst, nämligen 8 Mill Cava, hon är galet startsnabb och spetsade nyligen från samma utgångsläge - att Goop hoppar upp minskar inte direkt chansen för snabb start. Hon har 4/5 segrar i nya regin och jag var inne på att chansspika - det som tog emot är att jag inte är säker på att de tar sig förbi samtliga - skulle det bli spets tror jag hon vinner.

Edit: Chang struken och låser därför med 1 Zenato istället - om det nu inte blir spik till slut på 8 Mill Cava - får se närmare start - isåfall kommer lappen ändras innan start.

Vill man gardera nämner jag 1 Zenato, 3 Trollhunter, 4 Vincitori Indika, 9 Danois Simoni och 10 Born Winner.


V86 8

Vi avrundar tävlingarna med en spik som borde ha bra chans att leda runt om.

4 Lucifer Lane har fått perfekt läge här då värsta spetshotet har fått innerspår som är betydligt svårare på Åmål - får han en bra start borde han ta sig förbi och väl i spets blir han svårslagen. Skulle 1 Flash Håleryd lyckas hålla ledningen öppnas loppet upp för man vill gärna testa där denna gång, om så är fallet så bör man strecka 9 Nadal Broline som kan avsluta vasst, det gäller bara för honom att hitta fin position i främre träffen. 2 Montdore och 5 Nobel Amok är roliga skrällar om man väljer att gardera loppet.

Det var mina tankar för omgången, lycka till med spelet och glöm inte att starten går 19:20 ikväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips