V86 Åby/Solvalla - Toppchans för favoriten direkt

Här kommer lite snabba tankar för kvällens omgång gällande spikförslag och lite roliga drag! Hoppas vi kan få fina pengar idag 💪🏻

Bästa spiken

V86 1: 1 Laradja Vrijthout

Lugauers styrning borde ha toppchans i inledningen, han vann direkt senast efter liten paus och det är stor fördel med kort distans nu - det finns ingen som tar en längd på honom och han tävlar nog mest mot sig själv idag. Väldigt hög spelprocent med det är befogat.

Vill man gardera är 7 Park View tidig, senast hade han övernattat dåligt och fick ett tufft lopp. Skulle han komma till från läget kan han springa snabbt på distansen.

5 Nina Ginto streckas vid gardering och skrällen i loppet kan vara 3 Demolition Man.F som kommer med toppform och fått bra läge för en smygresa.

Bästa dragen

V86 3: 7 Unusual Face

I ett öppet långlopp streckar jag på ganska brett och det kan vara farligt att nonchalera Takters styrning här, näst senast vann han säkert trots att han travade dåligt, han hade dock dåligt fäste då. Senast var travet bättre men han fick lägga lite för många speeder då, nu är det återigen jänkarvagn vilket passade honom bra och kommer han till från läget kan han skrälla till låg procent.


V86 5: 1 Devs Delirium & 11 High Glider

1 Devs Delirium har perfekt utgångsläge och tar nog spets inledningsvis, sedan kan duktiga Gustav Johansson välja taktik. Från stallet låter det uppåt och han kan bli en obehaglig överraskning för spelarna.

11 High Glider kommer med riktigt bra form och trots att han står med dubbla tillägg rundar han många, tränaren tror att han kommer stå för en topprestation- 7% är bra.

V86 6: 3 Reshevsky

Borde vara mer spelad än nuvarande 7%, han har stångats mot tufft motstånd och senast var han nedsatt av något. Han är behandlad efter det och tränar fint - lär få vettigt slagläge och kan absolut segra här.

Lycka till!Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips