V86 Åby/Solvalla med högintressanta årsdebutanter » 7 apr. | Kim -…
  • Hem
  • Kim
  • V86 Åby/Solvalla med högintressanta årsdebutanter

V86 Åby/Solvalla med högintressanta årsdebutanter

Förra veckan blev det full pott på 2/3 system och jag hoppas på att kunna få repris på det ikväll! :)

Min Exklusiva lapp är slutsåld men finns andelar kvar på följande lappar:


• Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

• Kims Triss - 30kr 25 andelar


Mina tankar för omgången går såhär:

V86 1

4 Global Best Lover är snabb ut och tar sig nog förbi invändiga, släpper troligtvis till 5 Wingait Henke.

5 Wingait Henke är en riktigt fin häst som hade 4 raka segrar innan han senast blev fast med sparade krafter som trea, spår 5 är passande och han kan öppna bra. Skulle tro att han har vettig chans att tidigt ta ledningen och därifrån ska han slås. Tänkbart spikförslag om man vill få grepp om omgången direkt.

Vill man gardera finns många roliga motbud.

1 Black Hill gör debut för PU och är svårbedömd men fått fint läge för en smygresa, 2 Precious Lane avslutade riktigt vasst senast och sitter bra till direkt, 4 Global Best Lover är startsnabb och får fin resa. 6 Cocco B.F.C, 7 Lucy Tilia, 9 Gao K och 10 Gloster Gladiator kan samtliga vinna med lite klaff.


V86 2

3 Pim Pim Joli är startsnabb men trivs i ryggar och troligt att man är nöjd med rygg. 5 Livenletdiefor’em och 6 Västerbo Vixen öppnar hyggligt och tror att den sistnämnda kan ta ledningen, kommer man dit tror jag hon körs där.

7 Blaze Kronos blir klar favorit men återkommer efter kortare vila och har fått klurigt läge, jag tror inte att hon får överta spets utan strid och kan bli en tung resa. Favorit i fara.

1 Alien Hill är en fin häst med humör som inte alltid fungerar, har hon en bra dag och hittar ut från innerspår i tid kan hon vinna.

6 Västerbo Vixen kändes jättefin efter galopp senast och det gäller för Mats att lotsa iväg henne felfritt från start, det saknas startkanoner i loppet och hon borde ha vettig chans att kunna köra sig till ledningen om hon håller ut favoriten, barfota runt om för första gången är planerat.

5 Livenletdiefor’em borde hamna vettigt till från spåret och kommer med bra form, räknas med chans.

Många hästar som är totalt ospelade här, stallkamraterna 9 Riptide Bay och 12 Keflavik har svåra lägen men kommer in i matchen med tempo på loppet, 10 Mogas Casandra är krånglig och galopperar ofta, men har bra fart när hon går felfritt.


V86 3

5 Aguero tror inte tränaren att de missar spets med, men är nöjd med rygg och 3 Fromming kan vara framme tidigt och överta isåfalll.

3 Fromming var väldigt fin senast när man plockade skorna och vann enkelt från spets. Man siktar såklart på den positionen igen och har fått fint utgångsläge, hästen att slå.

1 Callum N.O bör man plocka med vid gardering, kan öppna hyggligt och borde kunna hamna som sämst 3e inner, kommer med fin form och kan få chansen via open stretch.

5 Aguero är startsnabb och borde kunna ta sig till tät inledningsvis om man laddar, får man rygg på favoriten kan man vinna med rätt tempo på loppet.

10 Beaks Manello är en rolig skräll från bakspår, var bättre än väntat i årsdebuten och borde kunna vara bättre idag – med rätt resa kan han spurta fint.


V86 4

7 Brambling kan öppna och har viss chans att ta sig förbi samtliga om han laddas, öppen spetsstrid annars.

7 Brambling gör årsdebut men är bästa hästen i fältet, har fått sämsta spåret men kanske inte gör så mycket då han är startsnabb. Osäker på hur loppet blir kört men kan vara så enkelt att han tar spets och vinner. Jag testar dock gardera.

1 Synergy, 2 Global Badman och 6 Selected News räknas bakom tipsettan och tycker det kan vara värt att även strecka 4 Fire N’fury som det låter uppåt på och 3 Hopeusteponalego


V86 5

Spår 1-5 kan öppna och svårt att sia i vem som är snabbast, jag tror dock att de flesta kan tänka sig köra i rygg så troligtvis blir det 4 Borups Umami eller 5 Imola Boko i ledningen – 7 Floydside Am körs offensivt och testar överta?

9 Suarez åkte på en förlust senast på V75 men nu är det enklare emot och är han som han varit de senaste starterna bör det också vara god vinstchans. Bakspår känns inte optimalt då det blir svårt att nå ledningen och risk finns att det blir en för tung resa igen.

4 Borups Umami och 5 Imola Boko får troligtvis fina positioner i främre träffen och kan vinna från ledning/open stretch.

7 Floydside Am har viss chans att köra sig till spets om det blir offensivt upplägg och räknas isåfall.

Det låter även bra på 12 Barbaresco V.W som dock fått tråkigt utgångsläge, 11 Tiger Face ska också räknas med skrällchans.


V86 6

2 Super Zantos tar nog spets inledningsvis och är intresserad av rygg på 7 Ecurie D, man släpper inte till vem som helst.

7 Ecurie D gör en spännande årsdebut och det ska bli väldigt roligt att se honom, har gått flera banjobb och är väl förberedd inför debuten. Lär testas framåt direkt och borde ha bra chans att överta ledningen. Värsta motståndarna har fått sämre lägen och/eller gör också årsdebut och borde vara toppchans för favoriten.

Vill man gardera bör man strecka 3 Milliondollarrhyme, 4 Forfantone Am, 8 Milligans School och 10 Makethemark


V86 7

1 Bianca Sisa testar hålla spets och kan gå, flera utvändigt kan öppna men utmanas främst av 5 Zinko Top som är väldigt startsnabb. Kan bli rätt bra körning från början här.

5 Zinko Top är en spännande häst som gör svensk debut, kan öppna bra och kommer man till spets här är mycket vunnet. Inte helt säkert man kan ta sig förbi samtliga enkelt och kan bli dryg inledning.

1 Bianca Sisa närmar sig toppformen och kan inte räknas bort från fint läge, håller hon spets körs hon troligtvis där och kan hålla länge.

Jag streckar även 2 Mr Creation, 3 Moneykeeper,4 Grandfather Bill och 7 Copaca Banana i ett öppet lopp där många kommer få chansen till slut.

V86 8

3 Happy Romeo testar att ta ledningen men 4 Bitcoind’ Arc utmanar tidigt och borde få överta utan större strid.

4 Bitcoind’ Arc blir väldigt hårt spelad vilket inte är konstigt, har två raka segrar i ny regi och vunnit med sparat i bägge, det ser upplagt ut för tidig ledning och jag kan inte se någon i loppet som vill sätta upp högt tempo utvändigt. Borde vara svårslagen.

Vill man gardera är 11 Bridge Jumper tidig trots årsdebut, 3 Happy Romeo får fin resa och trivs på distansen, 9 Conrads Janne är inte ofarlig från fint smygläge och 1 Fuel Burn samt 12 Ukari har chans att skrälla med klaff.


Lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips