• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Åby/Solvalla - Jackpot på 41 Miljoner och jag går all in

V86 Åby/Solvalla - Jackpot på 41 Miljoner och jag går all in

Så var det dags att avsluta denna V86 vecka med en riktigt fin jackpot på 41 miljoner, som jag självklart ska försöka jaga. Omgången bjuder på två stora favoriter som inte känns stenklara och tveklöst dags att fälla dessa idag!

Analysen idag hör till min nyöppnade Jackpotandel som endast spelas med 8 andelar - i skrivande stund finns 3 andelar kvar.

Min Exklusiva andel för 300kr är slutsåld.

• Kims Jackpotandel - 1000kr 8 andelar
• Kims Speedkula - 300kr 15 andelar
• Kims Miljonjakt- 159kr 15 andelar
• Kims Triss - 30kr 25 andelar


V86 1

Vi inleder med ett öppet lopp trots att det bara kommer 7 hästar till start.

Favoriten 6 Miss Irma blev det galopp för i startstriden senast men jag tror inte risken är så stor för galopp idag. Hon är kvick iväg och är den troliga spetsfavoriten, visst kan det vara så enkelt att det är spets och slut men jag tycker det finns mycket intressanta motbud som jag vill strecka.

1 Mahak Mary är startsnabb och skulle nog kunna svara ut favoriten om kusken önskar, men det är lite frågetecken då hon bromsade bort en seger senast och kanske vill man testa i rygg nu när det är Åby? Ska räknas med chans!

2 A Perfect Face var ute mot tuffare motstånd senast och satt i perfekt slagläge andra ytter, men blev sedan dragen sist av en trött rygg och utan detta hade han lika gärna kunnat vara tvåa-trea bakom omöjliga Colibri Jet som vann. Jag tror inte att han kan ta sig förbi invändiga från start men hon kan mycket väl få andra ytter igen - senast hon besökte Åby avgjorde hon enkelt över open stretch från rygg på ledaren och hon blir livsfarlig till slut.

8 Deborah S.H har fått gå i dödens två lopp i rad och gjort starka prestationer som tvåa bägge gånger. Stor risk för att de återigen får vandra utvändigt då hon inte är någon blixt från början men full distans ska vara ett plus och hon har styrka/form för att segra här.

4 Golden C.N tycker jag inte man ska nonchalera här, hon kan öppna vasst och skulle eventuellt kunna ta sig förbi 1 Mahak Mary, om inte får hon garanterat en fin position och det blir spännande att se henne i första Sverige-starten. Håll utkik efter intervju hur taktiken ser ut för ekipaget.

V86 2

8 Minnestads Ecuador borde normalt sett ha bra chans att runda samtliga i detta fält med endast 9 hästar, men han har inte startat på nästan två månader och det är inte toppform. Bra chans men ingen spik.

2 S.G Sherman är den med färskast form men dessvärre är han nog inte tillräckligt kvick iväg för att vara spetsaktuell och enligt Örjan som kör är han trög i ryggar. Räknas.

3 Fighter är den som har störst chans att hitta till ledningen och hade kunnat vara en chansspik därför, men även där har det gått ca två månader sedan senaste starten och visst är det frågetecken på hur formen är även om Marcus B Svedberg rapporterar att han känns fin i träning.

9 Fonda Boko tycker jag kan vara ett bra streck som mindre spelad än favorittrion, senast stod han med dryga tillägg och fick jaga hela första varvet vilket inte passar honom - nu finns det mycket bättre chans till en ryggresa där han kan spara på spurtkrutet, inte borta med klaff.

5 Anna Baffel är ett lyxstreck för de som vill åt jackpotmiljonerna, hon har nu två lopp i kroppen efter ett långt uppehåll och senast vann hon överlägset i enklare gäng. Hon har bra styrka och trivs att gå i jämt tempo, skulle det bli lite körning och rätt resa är det nog inte helt omöjligt att hon kan skrälla till.

V86 3

Spännande lopp där vi hittar några riktigt intressanta hästar som är bortglömda.

Christoffer Eriksson har hela tre hästar till start i detta lopp och jag tror att han ska ha ganska bra chans att vinna.10 Loveexplosion H.C är den som är favoritspelad av hans trio och det känns spännande med springspår då han kan öppna. Christoffer plockar nu skorna för att få lite extra kick och distansen är nog bättre nu än senast. Mycket tidig till 12% i skrivande stund.

3 Ninia’s Boy är dock den som tränaren tror mest på vad gäller kapacitet, han är definitivt inte att lita på och kan galoppera när som helst i loppen, men går han felfritt tror jag vinstchansen är mycket fin - endast spelad till 5% vilket vi tackar för.

6 A Secret Word är inte heller helt pålitlig vad gäller travet men där är det dock starten som är achilleshälen, skulle han gå iväg felfritt finns kapacitet som räcker och blir över och måste med på lappen - även här 5%.

5 Mellby Ironman är favorit och ska såklart med på lappen, lite klurigt läge med innerspår på tillägg men hittar han ut ska han räknas tidigt. Speciellt om Erikssons duo gör bort sig.

8 Dekanen K är i nuläget lite överspelad enligt mig, han är stark och trivs på distansen men Flemming meddelar att han fått vila lite efter halsproblem och att han lär behöva lopp i kroppen. Blir ingen snabbstart och rankas ner en bit.

9 Amorcer Levallo blir spännande att följa i ny regi och 11 Shapes ska man inte räkna bort med klaff.

V86 4

11 Hemisphere blir omgångens största favorit och mångas singelstreck, men jag kommer försöka fälla på några lappar då vi ändå har en riktigt fin jackpot att spela om. Han står fint till med springspår och såklart han ska ses med riktigt bra vinstchans, men det finns galopper i raden och det handlar om första starten i volt. För att spika en häst till 70% ska det inte finnas några frågetecken. Klar förstahäst.

10 Xanthis Fantasy har det krånglat för och hon är bättre än raden och fint i ordning, distansen är inget problem och springspår ska fungera fint. Givet garderingsbud.

3 I Love You Sisu är kvick iväg och borde vara först till spets, Jennifer Persson låter sugen på att testa honom i kriteriekval och därför går han ut på distansen nu.

4 Jeppas Uppercut borde fungera fint på distansen då han haft krafter kvar i varje lopp, ska räknas tidigt bakom favoriten.

6 Typhoon Face är jämn och säker, gör nu andra starten i regi Katja Melkko och ska räknas i segerstriden.

Lyxstrecket är 2 Laurentius Valiant som Ulrika låter väldigt nöjd med, han har aldrig gått sig trött och borde fungera fint på distansen och det är anmält barfota bak för första gången. Ett smyglopp och lucka till slut? 2%.

V86 5

6 Donizetti är nästa storfavorit och befogad sådan trots att det är tufft motstånd. Han har fått gå utvändigt ledaren två gånger i rad men vunnit bägge på fint sätt. Det ser upplagt ut för ännu ett tufft upplägg då han inte blir släppt till ledningen och jag ser det inte som en självklarhet att han tar tredje raka.

1 Kavatosåfin är startsnabb och den trolige ledaren, Takter lär inte släppa någon förbi sig och han kommer att leda detta lopp länge.

3 Aquarius Face blir intressant att se nu med några lopp i kroppen och fint utgångsläge, måste räknas.

8 Whothehillareyou ska med på garderad lapp trots dåligt utgångsläge, fältet är litet och han borde kunna hamna vettigt till med lite flyt. Han kan bli en obehaglig överraskning till slut.

V86 6

7 Miss Imperatrice blir en chansspik för mig i jakten på större pengar, hon är obesegrad efter tre starter och har inte behövt bruka sig fullt ännu. Spåret är tufft men bidrar även till att spelprocenten hålls nere och jag tror att hon kan avgöra även den tunga vägen bara hon hittar ner i banan utan för mycket strul.

Bakom är det några som sticker ut, främst 3 Faeza Zet som är en av Daniel Redéns bästa treåringar, hon ska räknas med fin chans bakom min vinnare.

1 Carna Solero siktar på att hålla spets och köra där, kan få svårt att hålla hela vägen och främst platsluring.

4 Stinaalvina Zonett har bra rutin och gått fina tider, räknas med vinstchans.

V86 7

6 Tabasco C.D tror jag mest på av den favoritspelade duon, trots att han har spår utvändigt om värsta spetshotet tror jag att han kan ta sig förbi, senast valde man ett annat huvudlag eftersom det var lång distans men nu är det återigen helstängt och full laddning som gäller. Om han nåt spets tror jag loppet är över och detta blir min andra chansspik i omgången. Han kan även vinna från annan position även om det blir lite svårare.

5 Racing Ribb är kvick iväg och lär göra ett allvarligt försök att svara ut min vinnare, men kan man verkligen göra det eller nöjer sig Johan med att ta rygg för att få chansen på open stretch? Räknas främst bakom.

9 Miss Silver är i nuläget klar tredjehandare vilket jag inte riktigt köper, hon startade i lördags och då spikade jag faktiskt och det såg länge bra ut från spets innan det plötsligt blev galopp i sista sväng. Väldigt täta starter och bakspår denna gång.. Ska ses med chans om det blir tokkörning.

10 Can Lane kommer också in i matchen om det blir hård körning i loppet, senast var han sämre men då hade han en halsinfektion och ska vara bättre nu.

2 Gandhi Boko behöver inte vara fel att strecka om man garderar och vill åt miljonerna, han är ojämn i sina prestationer men på en bra dag matchar han detta sällskap. Senast blev det helt fel då tussarna åkte ut redan bakom bilen och han blev för het utvändigt ledaren.

V86 8

9 Dream Sensation har jag bäst känsla för i avslutningen, han har gjort tre bra prestationer i rad och Bergh förväntar sig ytterligare en fin prestation idag. Han har spännande rygg i startsnabba 2 Albacete och borde få bra position, det ser dessutom ut att kunna bli körning här och jag tror Rickard kan ta dom till slut.

2 Albacete hamnar som tvåa på min ranking då jag tror att han kan ta spets, senast vann han säkert trots riktigt tuff öppning och bör vara med på linjen till slut.

3 Kash Keeper är också kvick iväg och är nog värsta spetshotet, ska räknas tidigt om man når ledningen men kan vinna från andra positioner också.

4 Luca Vialli Boko verkar vara en tuff typ som tål att göra jobb, med långt framme med rätt resa.

1 Otto Håleryd får fin resa på innerspår och ska gå barfota nu, likså stallkamraten 7 Oryx Håleryd som tyvärr har sämre läge och behöver tur. 5 Martin V ska också få gå barfota vilket är spännande, enda gången han testat det innan blev det galopp. Räkna inte bort 6 Leroy Boko, 8 Dorob eller 10 Tailwind heller. Jag garderar brett i sista och hoppas på skräll!

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips