• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86 Åby/Solvalla - Får vi inleda kvällen med lite Prosecco tro?

V86 Åby/Solvalla - Får vi inleda kvällen med lite Prosecco tro?

Ny vecka och nya möjligheter att kamma hem fina pengar på roliga V86 - ikväll startar även min delägda häst och jag planerar att vara på plats för att heja från sidolinjen.

Överlag ser det ut som en intressant omgång med flera roliga drag och favoriter som borde kunna fällas. Nu kör vi!

Analysen hör till min unika andel: Kims Exklusiva - 450 kr 12 andelar

Övriga andelar hittar ni här: Direkten Ryd

V86 1

12 Run To You är favorit i inledningen och även förstastrecket, han kommer med fyra raka segrar och senast vann han hur enkelt som helst med mycket krafter sparade enligt tränaren, hon tror på sin häst som går från alla positioner och har mer att visa i sitt register. Skulle kunna vara en spik för den som vill koppla grepp tidigt men det finns några motbud som inte kommer lägga sig på rygg.

13 Prosecco är den jag främst tänker på när jag vill gardera, han har bara missat pallen 1 gång på 11 starter och kommer från en enkel seger från spets där det var långt ifrån slutsålt i mål enligt tränare Carina. Han känns jättefin i träningsjobb och trots att de har respekt för favoriten tror de ändå på bra segerchans - det är också planerat att testa honom barfota runt om för första gången om banan tillåter och dessutom hoppar Adrian upp nu. Mycket spännande till nuvarande 8% mot favoritens 45%.

1 Digital Bar vann plättlätt mot enklare motstånd näst senast och kördes senast av Örjan som kryssade sig fram över upploppet som fyra och med bättre flyt hade han varit ännu längre fram. Enligt tränaren är han riktigt vass till slut och kusken lär försöka ladda vad som går för att nå rygg ledaren så att man sedan kan få chansen över open stretch. 2%.

6 X.Tour och 10 Baldwin T.M är betrodda och ska med på garderad lapp men den förstnämnda behöver lite flyt från läget och den sistnämnda behöver sköta sig. Nu när 5 Shemeansmuscle är struken är det bättre chans för X.Tour att hitta till spets och vinstchansen bör nu vara något bättre).

Om du garderar - glöm inte 7 Fireblade, han har ingen rolig rad men kapacitet finns och enligt tränare Ladegaard är han topp 5 i kullen. Han gör debut för nämnd tränare nu och formen är inte på topp men skulle han trilla ner i slagläge och övriga kör för hårt mot varandra så kan det gå till låg procent.

V86 2

4 Tilda Express är min delägda häst som ni säkert redan känner till, hon har varit riktigt fin i år men haft en del oflyt. I kvalet till stochampionatet stod vi med spår 11 och hade mer eller mindre gett upp på förhand men hon gick snabbast av alla kvalhästar till slut och spurtade nästan hela vägen fram till seger. Det blev sedan spår 12 i finalen och det gick ju inte. Kvalet till Derbystoet vann hon sedan från spets och även om det såg hårt ut i mål hade hon krafter sparade och hade kunnat gå betydligt fortare. Vi var såklart oerhört spända inför finalen men då var tyvärr banunderlaget inte perfekt för hennes aktion och trots en fin resa blev hon oplacerad pga för lite fäste, så det var inte för att hon inte räcker till i motståndet som många skriver. Senast var Hipster Am lite för kvick inledningsvis och det blev en fin resa i rygg ledaren för att sedan bli fast som trea i mål - men tack vare den placeringen står hon nu perfekt inne i loppet och fick dessutom ett bra spår så förhoppningarna är stora.

Det finns en del startsnabba med i loppet men hon borde kunna få överta ledningen från 1 Rapunzel om hon kommer iväg bra, jag är mest orolig för utvändiga 6 Joy Alissa och 7 Staro Onyourmarks som båda kan öppna kvickt vid laddning, bägge två vill nog köra i ledningen och positionen nås och det gäller för Rickard att få bra snurr på Tilda direkt. Når hon spets tror jag att det är mycket bra vinstchans för hon känns fin i jobben, skulle hon inte nå ledningen kan hon vinna ändå och jag spikar på minst en lapp - men viktigt att ha koll på banan innan inlämning då hon behöver en fin bana med bra fäste.

Skulle min tjej komma bort så är loppet öppet och vid gardering ska man strecka de jag redan nämnt samt 9 Quantal Quetzal och 3 Thelma M.M.

V86 3

Tre hästar sticker ut på strecken men jag tycker man bör strecka minst fyra.

7 Crown Wise As står intressant till med springspår och inledde tävlingskarriären med en vinst, skulle Johan komma iväg bra kan det bli spets och då är han hästen att slå, Johan låter mycket nöjd efter senaste banjobbet och trots en liten paus räknas han tidigt.

2 Sobel Caviar har ett mer klurigt läge i volten men är förmodligen värst emot, har en vinst och en andraplats på två starter och räknas även idag.

11 Mulberry har en imponerande rad med 4 segrar på 6 starter och måste ses med chans trots att han har fått sämre utgångsläge.

6 Great Reddington tror Ladegaard har ungefär samma kapacitet som 11 Mulberry vilket känns spännande då han är spelad till 5% jämfört med 20% och har fått bättre spår, skulle han komma iväg bra från start kan han absolut vinna.

Dessa fyra är de jag främst tror gör upp om det men vill man strecka fler är det 4 Great Shadow, 8 Istania De Viette och 12 Deep Trouble man bör beakta.


V86 4

Treåringslopp för ston - bara det gör att loppet känns öppet. Vi har tre hästar som sticker ut och man borde kunna klara sig bra på dessa, men jag litar inte riktigt på så unga ston och det skulle kunna skrälla här. Bäst känsla har jag för 7 Mayia Exclusive som jag även skulle kunna tänka mig att spika då hon än så länge bara är andrahandsfavorit. Hon är nedstruken ett spår och kan öppna vettigt, rekordsänkte rejält i sin andra start och skulle hon bara komma bra på det från början tror jag på bra vinstchans. Skulle hon dessutom få överta ledningen kanske loppet till och med är över?

4 Somethingroyal är just nu favorit och visst ska hon räknas, men tycker att vinsten senast var lite billig och hon är oprövad bakom bilen, måste dessutom rekordsänka rejält för att matcha vad motståndarna har sprungit hittils och det är ingen jag vill gå på i nuläget.

9 Succession trivs inte i ryggar varför bakspåret känns lite negativt, hon tränar dock fint och Daniel har tänkt prova henne barfota runt om nu. Örjan kör säkert offensivt om det är så att rygg inte fungerar och hon ska inte räknas bort.

3 Geisha Brick ska man inte nonchalera här, hon är startsnabb och den förmodade ledaren inledningsvis - hon är dessutom mer rutinerad än favoriterna och har samlat på sig lite hårdhet. Får fin resa hur taktiken än blir och bör streckas om man garderar loppet.

10 Västerbo Cookie är en rolig skräll, hon gick bra bakifrån senast och kan avsluta loppen bra med rätt resa.


V86 5

6 Oracle Tile är klar favorit efter att 2 Crazy First Love strukits och nu är det endast två hästar kvar på startvolten, varav bägge två söker rygglopp. Det ser ut som att han kan öppna snabbast av hästarna på hans volt och skulle han komma iväg bra finns god chans att överta spets, väl där borde det vara toppchans. Han är dock inte helt säker i volt och det är ingen garanti att det blir en snabbstart så gardering kan vara på sin plats.

4 Dortmund rankar jag ganska högt här, det gäller bara att han hittar ut från innerspåret. Han har fått några lopp i kroppen nu och formen kommer mer och mer, senast vann han enkelt och Nielsen räknar med en bra prestation.

7 Eenymeenyminymoedk är mycket betrodd vilket känns lite vanskligt, hon har fin kapacitet men testar nu distansen för första gången och är ovan vid voltstart. Kan vinna med klaff.

8 Andre Ward är upp och ner i sina prestationer och går inte att räkna med, men senast var han väldigt fin och skulle han följa upp med en bra dag ikväll så ska han räknas tidigt.

3 Give Me Five F.R känns mest intressant på startvolten, han gillar långa lopp och lär få en fin resa i ryggar - kan vinna med lite tur.

Vad kan 11 Sandsjöns Enzo ikväll tro? Han har inte varit ute mycket över lång distans men borde klara det fint, senast blev det galopp och innan dess har han kanske inte varit som bäst men har han hittat tillbaka till formen som fanns vid vinsten på Färjestad den 3 juli finns alla möjligheter att segerstrida här - 3% är lockande.


V86 6

7 S.G Kingstone är i skrivande stund näst största favoriten i omgången och med bättre spår hade det kunnat vara ett vettigt spikförslag, som det ser ut nu känns det roligare att försöka fälla även om han ska ses med bra chans om det klaffar på vägen då formen är fin.

1 Mojo Express blir att räkna med om han skulle lyckas hålla upp innerspår - det finns dock några startsnabba utvändigt så det är inte helt säkert att Magnus lyckas med det. Första motbud på läget dock.

11 Hipster Am missgynnas av bakspår men kan inte räknas bort då formen är fin, med rätt ryggar och tempo kan det räcka långt. Även 12 Pewdiepie blir att se upp med om det klaffar.

Den roliga skrällen i loppet är 3 Armstrong Louis vars rad inte direkt imponerar, men han har gått fina tider på distansen och har nu två lopp i kroppen efter en liten paus - skulle kunna skrälla till.

V86 7

Öppet sprinterlopp för ston där det skulle kunna skrälla, för det lär gasas från flera håll.

3 Kattis J. Boko är kvick iväg och vann näst senast säkert trots en tuff öppning, senast var hon dock inte lika bra och lite frågetecken finns.

5 Kirsi Boko utmanar rejält första biten för att nå spets, därifrån vann hon näst senast men höll inte hela vägen senaste starten.

1 Hazyshadeofwinter kan också öppna snabbt men vill åt ledarryggen för att sedan kunna nyttja open stretch.

2 North Dakota har fått fint läge och är inte oäven från början, måste räknas.

4 Stella Nova Race och 6 Dame De Tailleur är även dem kvicka ut men borde få svårt att vara först till plankan, kan dock få fina positioner med klaff och är skrällbud.

11 Down Town Girl kommer med tre raka segrar och skulle gynnas kraftigt om det blir körning från start då hon har betydligt sämre läge med bakspår.

10 Nina Ginto har fartresurser som räcker för vinst här och kan avsluta vasst, fin möjlighet att skrälla om det klaffar lite på vägen.

9 Envy Secret ska också ses med skrällchans från bra smygläge. Streckar på ordentligt här i hopp om att det ska skrälla till.

V86 8

6 Sidney Celeber är omgångens största favorit och honom ska jag försöka fälla, nedstruken till spår 5 nu vilket är gynnsamt men inte alls säkert att man kommer till spets, 3 Mega Star siktar nämligen på den positionen och då hästen bara förlorat en gång från den positionen lär Johan testa där - såklart att det finns risk att favoriten får överta till slut ändå men tycker ändå att 67% är för mycket.

5 In Love Boko är den som skulle kunna utmana främst om spets och inte helt säker på hur taktiken blir där, Joakim låter väldigt nöjd med sin häst och tror på vinstchans och kanske att man provar att ta emot favoriten.

9 Four Guys Dream är det självklara motbudet och bör räknas tidigt, senast blev han bara 8 men gick ändå en riktigt fin tid på lång distans och avslutade vasst i 06-tempo sista 200. Med ett par lopp i kroppen kommer formen mer och mer och med lite klaff på positioner kan han vissla förbi samtliga över upploppet.

11 Riptide R.D ska också med på garderad lapp, han är tillbaka i riktigt fin form och besitter en vass avslutning som kommer bita bra över upploppet med rätt ryggar.

Lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips