• Hem
 • Kim Lagerhem
 • V86 12/5 Bjerke/Solvalla och vi har jackpotpengar att spela om!

  V86 12/5 Bjerke/Solvalla och vi har jackpotpengar att spela om!

  Äntligen lill-lördag!

  Förra veckan stannade jag på 7 rätt och efter en favoritbetonad omgång har vi nu en rolig jackpot att spela om!

  Min analys denna vecka hör till min exklusiva lapp - spelen hittar ni här nedan:

  Kims Exklusiva - 300 kr 15 andelar SLUTSÅLD

  Kims Miljonjakt - 159 kr 15 andelar

  Kims Triss - 30k 25 andelar

  Mina tankar för omgången går enligt följande

  V86 1

  3 Ferrari B.R blir stor favorit vilket jag tycker känns lite vanskligt, har bäst kapacitet i fältet men har inte startat sedan december och formen är såklart inte på topp. Garderingen känns i skrivande stund självklar.

  8 Red Bar känns mest intressant som motbud då man planerar att plocka skorna för första gången om banan tillåter, kommer med fin form men låter som att man vill ta det lite lugnt från start - räknas med chans.

  7 Jet Voice tycker jag man ska strecka till under 10%, kan öppna och lär laddas framåt för att utmana favoriten om tätposition.

  V86 2

  Ganska öppet sprinterlopp där 1 Sashay Kemp är snabbast från start och kommer leda loppet länge, frågan är om det håller hela vägen mot tufft motstånd. Jag streckar på.

  3 Make More Cider, 7 Fascination D.K och 8 Cactus är tidiga på lappen - däremot chansar jag bort 6 Sofies Case trots att hon har 5 raka segrar, är tuffare emot nu.

  2 Inshallah känns dock som en rolig skräll - var riktigt fin vid vinsten senast och har fått perfekt läge nu. Är hårdare emot, men körs det för tufft kan hon överraska.



  V86 3

  Öppet kallblodslopp och här är det dags att jobba in en skräll!

  1 Finnskog Oda siktar på att leda detta lopp hela vägen, går hon felfritt så tror jag ingen tar sig förbi och visst kan man leda runt om - man tänker testa med norskt huvudlag och det hörs på tränaren att man verkligen vill vinna här. 

  2 Osen Expressa, 4 Sunby Søss och 6 Osen Prinsessa är jämt spelade och samtliga räknas med chans. Vill även varna kraftigt för 5 Smedtulla där man ska testa jänkarvagn i kombination med barfota för första gången, har fart för att vinna på distansen och ska med på garderad lapp.

  Plockar även med storskrällarna 3 Solberg Jela och 7 Tuxi Temi som båda är raska från start och kommer med fin form.



  V86 4

  4 Magnificent Tooma underpresterade senast men banan var klurig och det var många från stallet som inte var som bäst, har känts jättefin i träning efteråt och borde vara klart förbättrad till denna start, ska ses med bra chans att vinna här.

  11 Usain Tilly är helt klart värst emot men han står med klurigt läge och är inte helt säker på benen - går han felfritt får övriga se upp och som strecken ser ut i skrivande stund är det värt att gardera favoriten.

  5 Zeolit streckas tidigt bakom nämnda duo, 1 Digital Eye riskerar att bli fast men kan skrälla om luckan infinner sig. Bakom dessa kan 9 Marcos Gallon vara en rolig skräll.

  V86 5

  2 Encore Un Sisu blir klar favorit och kommer senast från en övertygande seger, är inte gynnad av distansen så lite frågetecken är det och tycker inte det känns som en bra spik. Lär dock bli lite körning om spets mellan 3 Ghandi B.R och 4 Zoot Va Bene vilket isåfall skulle gynna honom.

  5 Global Undefeded är värst emot favoriten, närmar sig toppformen med två lopp i kroppen och nu blir det barfota runt om.

  Kan räcka med favoritduon men om du vill gardera tycker jag främst man kan plocka med nämnda spetshästar samt 10 Amazing Street.


  V86 6

  1 Boston Wise L gör årsdebut men ses med rätt goda möjligheter att vinna direkt, står perfekt till för ledningen och stannar i den positionen länge.

  7 Alone vill jag dock inte lämna utanför min kupong när det skiljer så mycket på strecken, var positiv i årsdebuten och formen lär vara framflyttad rejält till denna start. Han gillar distansen och i ett litet fält ska han räknas tidigt. Jag streckar även 5 Heading Reference som fått ett lopp i kroppen och trivs på distansen, kan skrälla med rätt resa.

  Vill man strecka fler är 2 Moneykeeper och 3 Cayucos aktuella.


  V86 7

  Spetsstriden står här mellan 2 Alpha Scarlet R.R och 4 Sam The Man - den som tar ledningen har också bäst vinstchans men jag tycker att man ska strecka båda, vill man gå kort tror jag mest på den sistnämnda.

  Jag streckar på och tycker 5 Vitro Diablo ska räknas tidigt, kan även han öppna även om jag tror det blir svårt att ta sig förbi båda invändiga. Vill varna för 10 Pantani som har fin form och kan spurta bra med rätt resa, blir spetskörningen för hård kan det bita bra för denna sista biten.


  V86 8

  Vi avslutar med bästa spikförslaget, 3 Double Exposure gör förvisso comeback efter lång vila men är ett toppsto som dessutom kan öppna väldigt snabbt - hon har tränat väldigt bra över vintern och vi kan förvänta oss en fin prestation direkt. Distansen känns perfekt och från ledningen blir hon svårtuggad, speciellt om hon lyckas stänga in värsta hotet 1 Heavy Sound.

  7 Forfantone Am och 8 Seismic Wave känns bortlottade men ska inte glömmas vid gardering då formen är på topp, nämnda 1 Heavy Sound räknas om han lyckas hålla spets eller om han får lucka till slut. 10 Racing Brodda är en rolig skräll om man streckar vidare.

  Stort lycka till med spelet!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube