V75 Vermo - Finland bjuder på toppsport!

  Idag blev det tyvärr sex rätt som bäst efter att jag spikade fel i avslutningen, jag trodde Global Lover skulle hålla lite längre än han gjorde. Skrällen Falcon Eye hade jag på fem streck men vad hjälpte det när det var på annan lapp. Vi får åtminstone chans på snabb revansch när det vankas trav från grannlandet när vi välkomnar Maj månad. Det finns flertalet starka favoriter men jag tror att det skulle kunna bli bra betalt ändå. Mina tankar går som följer:


  V75 1

  3 Bosse Nice kan vara en stark favorit att inleda söndagen med, han kommer med fem raka segrar i år och är dessutom startsnabb. Det finns några kvicka motbud utvändigt men jag tror på spets och vinst för favoriten.

  Vid gardering bör 5 Knows Everything och 7 Ateeco Degli Dei streckas tidigt. Även 1 Melinda Ses och 2 Marlon Dee kan skrälla från fina lägen.

  V75 2

  7 Parvelan Retu är nog Finlands bästa kallblod just nu och ståtar med hela 39 segrar på 42 starter. Han är väldigt stor favorit men felfri ska det vara toppchans och det är ett spikförslag. Om man vill testa gardera (det har trots allt blivit galopp några gånger bakom bilen) så är 5 Evartti given på lappen. Även stallkamraten 4 Jokivarren Kunkku räknas med chans om favoriten kommer bort. 2 Vixeli, 10 Stallone och 12 Kartier ska inte nonchaleras.

  V75 3

  1 Versace Face har fått fint läge i detta kluriga långlopp, lyckas Örjan hålla spets kan det hålla väldigt länge - men det är tuffa hemmahopp som jagar bakifrån.

  10 Unique Creation har viss galopprisk från start men går han felfritt tror tränaren på bra vinstchans och bör streckas tidigt. 14 Martin De Bos blev störd till galopp senast och kommer med form för att runda samtliga. 8 Main Stage har hög kapacitet och har vettig vinstchans. Roliga skrällar kan vara 2 Federal Hill, 4 American Zakke och 9 North Lexus.

  V75 4

  Oj vilket öppet lopp.. Om 12 Kurri Jari Boko haft bättre läge hade det varit en trolig spik men nu måste Goop ha flyt för att gå segrande ur detta. Det är väldigt många som kan vinna och ska det helgarderas någonstans så är detta loppet att lägga strecken på. 1 Skyfall Shine och 4 Amornero Roc är de troliga spetsbuden och ska räknas tidigt, 5 Arctic Lover går starkt till slut, 8 Jason’s Camden lär testas framåt för att söka position, formen är bra! 9 Quick Vald startade på Vermo idag (lördag) och fick en väldigt fin resa i rygg ledaren där han även gick i mål med sparade krafter - enligt stallet ska han klara täta starter och med smygresa är han inte ofarlig. Detsamma gäller 11 Knows Best.

  10 Always Ready är bra, kan nog vinna från dödens om det krävs men han är lite bankänslig och Vermos underlag kan missgynna.

  V75 5

  8 Asteroid skulle kunna vara en chansspik för den som vill gardera de större streckfavoriterna, utgångsläget är inget att hurra över men han är kvick iväg och kan eventuellt sitta tidigt i spets. Han borde hur som helst kunna hamna bättre till än rata motbuden och med två lopp i kroppen är formen rejält i antågande. 5 Colibri Jet rankas näst i tur, han är inte snabb iväg men formen är på topp och han har kapacitet som räcker, blev fast med sparat senast. 2 Donizetti var riktigt fin i årsdebuten mot enklare gäng, Riordan väljer dock att fortsätta med skor och ligger lite lågt i hård konkurrens - ska dock streckas på garderad lapp. Jag lägger även till 4 Planbee och 11 Shackhills Twister för att kunna jobba in en skräll.

  V75 6

  1 Epimetheus har två segrar på två starter i år där han också vunnit enkelt. Jag har gått emot honom bägge gånger och jag kommer återigen försöka fälla då han blir så otroligt hårt streckad. Skulle Örjan hålla spets är vinstchansen såklart väldigt god men det finns risk att han blir fast på innerspår och jag vill vara med på tåget när han faller som storfavorit. 11 Credit To Love har fyra segrar på fem senaste och är stark nog att vinna från alla positioner, nedstruken ett spår nu och streckvärd till ynka 3%. 12 No Limit Royalty har tre raka segrar och formen på topp, även han kan vinna om favoriten kommer bort. Käftsmällen kan vara 6 Mask Off där formen börjat infinna sig med två lopp i kroppen, tränaren är optimistisk trots spåret och 1% vore välkommet.

  V75 7

  Omgången avslutas med Finlandia-Ajo där flera världsstjärnor dyker upp i listorna. Det lär lukta bränd gummi in i första sväng och det ska bli spännande att se vem som segrad. Jag streckar så många jag har råd med - dvs alla utom 1 Majestic Man (Sorry Rikard men jag tror det blir svårt). 2 Cokstile gillade jag skarpt i fjol och det ska bli kul att se honom i nordiskt sällskap igen efter en frankrike-tur. Kan vara spetshästen och kan absolut vinna. Han kommer utmanas av flera startraketer, Hannu ska gasa rejält med 4 Next Direction som skulle kunna skrälla till, 6 Bepi Bi är kvick men behöver inte spets för att vinna, 7 Brambling tror jag att Örjan chillar lite med från start för att spara krutet till slut istället. 3 Deangelo och 5 Willow Pride är möjliga skrällar från bra lägen. 9 Gareth Boko var riktigt fin vid segern senast och sitter iaf i andraspår direkt, kan avgöra med tempo och klaff. 10 Stoletheshow är riktigt bra fortsatt och kan vinna - men även här behövs lite tur. Sista strecket till 8 Tycoon Conway Hall som har urtrist läge men desto bättre form.

  Lycka till!  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube