V75 Skellefteå - Eldig spik i jackpotjakten

  I onsdags blev det full pott på trissen vilket gav fina pengar tillbaka - imorgon ser vi många stora favoriter som skulle kunna göra lördagen till en favoritparad, men jag hoppas kunna fälla några av dom!

  Nu när vi spelar om dubbeljackpot öppnar jag min Jackpotlapp som denna analys hör till, andel kan du köpa här:

  • Kims Jackpotandel - 1000kr 10 andelar

  • Kims Exklusiva - 503kr 12 andelar

  • Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

  • Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

  • Kims Triss - 30kr 25 andelar  V75 1

  4 Mellby Ironman och 5 Leave Your Sox On är två riktigt fina hästar som kommer i fin form men som dessvärre har dragit svåra spår i volten. Den av dessa som kommer iväg bäst lär också köra offensivt om det körs för långsamt och båda ska räknas med chans.

  7 Showtimejackflower är kvick iväg och testar mot ledningen från passande springspår, skulle han ta sig förbi invändiga körs han troligtvis i spets men inte omöjligt att Oskar släpper om någon bra ställer en allvarlig fråga. Open stretch finns trots allt.

  1 Harper Seabrook har fått perfekt läge och kommer göra ett försök att hålla upp ledningen, han har fin form och inte alls otänkbart att han leder runt om ifall positionen nås. Räknas med lucka till slut också.

  11 Kalashnikov skulle nog gärna haft längre distans då han är ett kraftpaket, men 2140 går fint det också. Det gäller dock att det klaffar lite från dåligt spår.

  3 Ies Elisabeth har inte den roligaste raden men nu står hon ändå bra till för att kunna spara krafterna i början och ha spurtkrut kvar till slut.

  8 Victory Lee, 9 Bonny Boy och 10 Dante Godiva har samtliga bytt regi och ska bli spännande att följa framöver, finns skrällchans med tur då alla tre rapporteras träna fint. En rolig statistikdetalj är att Dante Godiva har 5/5 segrar på just 2140 volt.

  V75 2

  9 Tangen Haap är storfavorit och ska såklart ses med bra vinstchans såsom han såg ut senast, men vi har en dulbbelkackpot att spela för och det är trots allt bakspår på kort distans. Vill man göra ett försök att fälla honom är det främst två motbud som gäller.

  1 Stjärnblomster har fem raka segrar och vann senast sto-SM. Hon är kvick iväg och leder länge, om nu inte favoriten avancerar tidigt - för då är risken stor att Mats släpper.

  2 Våler Nikolaj har form och har bra utgångsläge, får han loppet kan han vinna.

  V75 3

  1 Bird Lane blir stor favorit i stoloppet och står fint till ensam på startvolten, trivs i ledningen och ska ses med bra chans. Man bör dock tänka på att hon endast är 3 år och reser långt nu, hästarna på tillägg har nog mer hårdhet och det finns bra värde k att gardera.

  8 Diones Smaragd är värsta motbudet, hon har springspår och kan kliva iväg snabbt från start vilket gör att hon tidigt borde sitta bra på det. Har fin form och ska räknas tidigt.

  9 Bag In Box är lite missgynnad av bakspår då hon inte kan nyttja sin startsnabbhet men har fin form och det ska bli kul att se vad Erik kan få till.

  11 Liquify’em, 15 La Norna och 4 All Cash ska räknas med skrällchans.

  V75 4

  3 Eld Tekno blir förstastreck och chanspik för mig i ett ganska öppet lopp där strecken är spridda. Oskar låter så ruggigt nöjd med sin häst och har bra chans att ta spets, det har blivit galopp senaste två starterna men det berodde på för lite, samt för mycket fäste så nu ändrar man balansen lite. Formen ska vara bättre än när han gick 1.23,7 i derbyt och jag har svårt att se vem som ska hinna ikapp honom från spets?

  7 Buska Blyg var riktigt fin senast med barfotabalans men har fått betydligt sämre utgångsläge och risken är stor att han får vandra i spåren ett tag innan han hittar ner i banan. Det får inte strula för mycket för honom om han ska slå den trolige ledaren.

  14 Grisleprinsen G.L är en riktig tuffing som matchats hårt och tål att göra jobb själv, är ofta med där framme och lär så också vara imorgon - men spåret är långt ifrån roligt.

  12 Kalmar gillar jag skarpt men det har ju inte sett så bra på ut på sistone, senaste starten fick han troligtvis mjölksyra och borde gå framåt med loppet - men jag är tveksam till om formen är tillräckligt bra redan nu.

  8 Källsjöviking är roligaste skrällen, kommer i mycket fin författning och man planerar att rycka skorna runt om. Laddas framåt och är inte borta med rätt lopp.

  V75 5

  1 Underbarosåfin har tre raka segrar och står sig bra även i detta sällskap, däremot blev inte spåret någon fördel då han kan vara lite stressad och stor risk att det strular.

  4 Bosse Bee har två raka galopper vilket är lite missvisande för formen är fin, barfota är ett stort plus och får Hanna iväg honom och han håller sig någorlunda lugn så är chansen bättre än nuvarande spelprocent. Viss chans att han kan nå spets.

  6 B.Sacamano vann överlägset sist trots att han fick göra en del jobb själv och 4/5 ettor i raden visar på att det är en riktigt fin häst. Ska räknas tidigt.

  5 Foppa är ytterligare en betrodd häst som ses med vettig chans, han kan öppna vettigt och det blir eventuellt ryckhuva på honom.

  7 Polar Operation och 8 Maybach W.F har tråkiga spår men kapacitet som räcker och borde vara mer spelade än 5%.

  9 Medias Fasth One har fått perfekt smygläge och känns jättefin i träning, rolig skräll!

  V75 6

  5 Devils Tounge kommer nog bli mångas spik denna omgång och jag måste säga att det är en riktigt fin treåring detta. Sandra är nöjd med sin häst och kommer ladda för att ta spets och stanna där hela vägen. Visst kan det gå men jag tycker han är för hårt spelad nu när han möter äldre hästar och det finns flera roliga motbud som inte gett upp.

  10 Master Sånna har inte direkt ett roligt läge med bakspår men han har vassa startryggar att välja på och har en tung slutspurt.

  2 Ithinkiama Genius är en spännande gäst från Finland som varit riktigt fin vid sina segerlopp och som också kan öppna vasst.

  7 Gurra Palema har inte roligt spår men skulle gynnas kraftigt om det blir hårt tempo eftersom han alltid går hela vägen in i mål.

  Om favoriten kommer bort är loppet vidöppet.

  V75 7

  2 Van Gogh Z.S gillar jag, senast var det min vinnare men då fick han inte fritt till slut i ett konstigt lopp och gjorde det riktigt bra som trea med en del krafter kvar - då hade det dessutom strulat en del inför och han hade inte kunnat värmas ordentligt. Nu borde det vara dags för vinst och det bästa vore såklart om han tar sig förbi invändiga och når spets. Min vinnare.

  1 Evens Cool Boy är den som kan sätta käppar i hjulet då han också kan öppna, formen är fin och han ska ses med chans. Jag hoppas dock att innerspåret ger min vinnare övertag i spetsstriden.

  5 The Bald Eagle höll senast upp ledningen men blev sedan påkörd av Morotai Degato som sedan vann det loppet, man är såklart revanschsugna men jag tror inte att han kommer till spets nu. Inte borta med annan resa heller dock.

  7 Morotai Degato vann som sagt senast efter att ha forcerats till ledningen på bekostnad av motståndare och kunde sedan vinna efter fin ryggresa med lucka till slut, nu har man många snabba invändigt och jag tror inte han tar sig förbi samtliga. Kan bli kvar ute i spåren och risk för tung resa.

  12 Spickleback Face gjorde debut hos Daniel Wäjersten senast och kunde gå ut och vinna enkelt trots en paus på några månader. Riktigt fin insats och har han gått fram med det loppet så kan han fälla samtliga till slut. Speciellt så det lär bli körning mellan övriga betrodda.

  Vill man strecka fler ska man inte glömma 3 Balotelli Crown och 4 Elite B.R som kan storskrälla med klaff.


  Stort lycka till med spelet!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube