V75 Jägersro - Vi avslutar med en jackpotspik!

Denna jackpotomgång känns väldigt intressant på förhand och jag böir förvånad om det blir dålig utdelning. Mina sena tankar för V75 följer här:

Analysen hör denna gång till Miljonjakten där vi siktar på just miljonen!

🌟 Kims Jackpotandel - 1000kr 10 andelar

🌟 Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

🌟 Kims Triss - 30kr 25 andelar

V75 1

Stark favorit, men slår han verkligen spetsfavoriten?

3 Rackham har varit ute i stentufft motstånd och gjort det bra, Christoffer låter mycket nöjd och tror på bra vinstchans. Han är kvick iväg men det är tveksamt om han kan ta en längd på invändiga Adde S.H, planen är att i värsta fall reglera fältet från dödens och vinna på styrka - kan absolut gå! Men ingen spik för mig.

1 Adde S.H håller fin form och trivs väldigt bra på distansen, Sören lär testa rejält från start och han favorit till spetspositionen. I ledningen har han definitivt chans att leda runt om, även om han får en stark häst utvändigt. Ett måste på min kupong.

7 Oscar L.A kommer med imponerande fyra raka segrar där han dessutom vunnit enkelt, han står inte jätteroligt till med spår långt ut på vingen men han kan öppna och skulle kunna hitta riktigt fin position med lite tur. Skulle det bli lite för hård körning mellan Adde och Rackham kan han visa sig starkast till slut.

9 Emoji är en vass outsider som kommer med fin form och bra smygläge, Flemming varnar dock för att det inte är något plus med täta starter.

Jag tror att det står mellan dessa 3-4 i inledningen, vill man gardera ytterligare är det främst 5 Bordeaux S och 10 Giant Shadow som gör sig gällande. 11 Sweetman och 12 Toddler har jättefin form och hade varit aktuella från bättre lägen, men känns bortlottade nu.

V75 2

Två hästar sticker ut, men bakom dessa är det vidöppet.

2 Ture L.A har välsignats med spår invändigt om värsta hotet och det kan vara loppavgörande, gjorde ett bra lopp senast efter långt uppehåll och lär vara bättre med lopp i kroppen. Han är startsnabb och utrustas med rycktussar för första gången - kan leda runt om och är ett spikförslag i en klurig omgång.

3 Kilmister Boko har startat kontinuerligt över hösten och kommer med fin form, har vunnit från ledningen men jag tror det blir tufft att ta en längd på Ture sida vid sida. Ska räknas med vinstchans även från andra positioner och given om man garderar loppet.

6 Grappa Boy och 9 The Eagle är de som är streckade bakom favoritduon, de ska ses med chans om det klaffar men jag tycker inte de har såpass mycket bättre chans än flera skrällar och garderar man loppet bör man inte stanna på 4 streck.

1 Hollywood Wildcat är snabb från start och borde kunna få rygg på ledaren, om man nu inte testar för ledningen? Han matchar övrigas tider på medeldistans och jag tror inte att han är chanslös här om det blir tempo och lucka till slut - 1%.

5 Dionysos L.I är också snabb från början och testar framåt direkt, om han inte tar sig förbi invändiga borde han ha chans att få andra ytter eller möjligtvis tredje inner och som med föregående är han inte utan chans - amerikansk vagn blir det för första gången.

8 Al Pacino har fått sämsta läget men är inte oäven och kan även han öppna bra, behöver tur för att hitta position men Dante meddelar att han kändes bättre än någonsin senast och lär ha gått framåt med det loppet i kroppen - farlig att nonchalera.

10 Havbergs Photo och 12 Wish Me Magic är bortlottade men ändå möjliga miljonskrällar om maxklaff.

V75 3

Spetsstriden avgör?

6 Red Mile Brodde är i skrivande stund delad favorit men jag blir inte förvånad om han seglar upp som favorit innan start, han har tre raka segrar och står bra till nu med springspår. Skulle han hitta till spets är mycket vunnet och han kan vara ett roligt spikförslag.

7 Borups Racing är dock inte sämre än föregående och han är bara streckad till 5% just nu, skulle Erik pricka perfekt från springspår kan det vara detta ekipage som sitter i ledningen och då ska det vara vettig vinstchans.

1 Barbaresco V.W lär Kim göra ett rejält försök att hålla upp ledningen med, om springspårshästarna skulle hamna snett på det är chansen till spets god och jag tror inte man släpper ifrån sig positionen då.

4 Global Beware skulle haft toppchans med annat spår, han har inte varit ute mycket i volt men Johan tror att han ska kunna kliva iväg bra om han klarar första stegen - måste med tidigt på garderad lapp.

2 Four Guys Dream ska också med på garderad lapp, med rätt lopp blir han vinstfarlig.

10 M.T Oscar är en rolig skräll, har kapacitet för att vinna direkt efter kortare paus.

V75 4

Öppet stolopp där det kan skrälla till rejält.

3 Imperias Juliette är knapp favorit i nuläget, vann på säkert vis senast och blir att räkna med även idag - spåret är inte det bästa dock och det finns gott om motbud som kan hamna bättre till.

6 Palmyra har bra läge med Magnus och detta kan mycket väl vara loppets ledare, det är första starten i Sverige men voltstart borde fungera fint och formen är bra.

1 Bluehill’s Wind har fått ett lopp i kroppen efter behandling och Johan är uppåt inför denna start, kanske kan hålla ledningen och blir då extra intressant men får bra resa hur som helst.

4 I Want It All ska räknas tidigt från startvolten, gjorde ett bra lopp senast och kommer hon bara iväg felfri från spåret kan hon vinna.

8 Myse D’erpion, 10 Miss Moneypenny, 14 Devs Daffodil och 15 Alhambra Mail är några av de som räknas utöver de jag redan nämnt.

14 Hillbilly Woodland trodde jag en hel del på senast men då satt hon fast med allt sparat och enligt tränaren känns hon fortsatt underbar. Hon blir lika lite betrodd denna gång vilket jag tackar för, skulle hon gå iväg felfritt tror jag att hon kan städa av dessa med rätt resa - 1% är på tok för lite.

V75 5

Tre tuffingar gör upp om pallplatserna.

5 Bugatti Miles är klar favorit och det behöver inte vara fel, de två senaste loppen har visat på bra form och han har också bästa läget av de betrodda, han är däremot inte så kvick iväg och tas nog lugnt från början.

8 Parker har fått ett riktigt trist utgångsläge men det går inte att räkna bort honom pga det, näst senast gick han tidigt fram utvändigt ledaren och gick sedan undan enkelt till slut, han får trava in sig från början och lär sedan köras offensivt.

10 Unacerveza Broline kommer med två raka segrar varav den senaste togs från utvändigt ledaren där han var överlägsen till slut. Jag tror det står mellan dessa tre starka herrar men det är svårt att säga vem som har bäst chans.

Bakom är det vidöppet.

1 Emma Häggenäs, 2 Pre Calculated, 6 lncredible Wine och 9 Van Gils kan skrälla om de betrodda kommer bort.

V75 6

Den stora favoriten lär få jaga för att komma ikapp mina drag.

11 Digital Dominance är omgångens största favorit men ingen spik för mig, speciellt inte när vi spelar om fina jackpotpengar och det rensar bra bakom. Men kan såklart inte frångå faktumet att han ska ses med vettig vinstchans här.

12 Kalashnikov är den som räknas främst på samma volt som favoriten, även om man även bör strecka 10 Hurricane Silas och 14 Andre Ward vid bredare gardering.

Jag bygger denna lapp på att favoriten är bäst på tillägg och att det snarare handlar om två roliga skrällar på startvolten som kan utmana.

1 Red Love Vici har tre raka segrar bakom sig och kommer med fin form, han blir bättre ju längre distans det är och han är även kvick iväg - blir det spets ska han köras där och det kan bli långt fram för de på dubbla tillägg att komma ifatt.

3 Redbull Pellini trivs inte i ryggar och därav blev det galopp senast, han är mycket bättre än raden och kan öppna. Rickard kommer testa rejält från början i hopp om att nå positionen och lyckas man är det samma visa här - det kan bli långt fram för övriga.

Jag hoppas att dessa två drag inte kör för hårt mot varandra så det finns krut kvar att hålla favoriten bakom sig hela vägen in i mål.

V75 7

C.L Müllers Memorial är en öppen histora som ska bli väldigt rolig att se!

2 Extreme har fått bästa läget och har därav favoritskapet, näst senast skrällde han mot Aetos Kronos över open stretch och senast blev det enkel seger. Ska räknas men ingen jag vill gå på.

4 Born Unicorn har radat upp fina prestationer och vi lär få se ytterligare ett starkt lopp av denna starka individ, tidig på garderad lapp.

6 Zarenne Fas var oerhört fin näst senast och ska ses med vinstchans idag, kan behöva lite tur från början för att hitta position i detta tuffa motstånd men fäller många till slut med rätt resa.

9 Esprit Sisu hamnade bland de sista i senaste starten men avslutade riktigt fint till en fjärdeplats och måste räknas tidigt här från bättre spår. Med rygg på startsnabb häst kan han hamna bättre till direkt.

7 Upstate Face fick en tung inledning sist då han blev hängande i tredjespår i ett halvvarv innan han kom ner i dödens. Fick sedan rygg på Very Kronos och utmanade rejält om vinsten över upploppet. Han behöver lite tur från detta utgångsläge för att inte hamna lika illa till som sist men jag tror mycket på honom idag och tror det kan vara dags för en vinst. Chansspik!

Stort lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips