• Hem
 • Kim Lagerhem
 • V75 Jägersro - Två drag från Lugauer kan ge oss miljonutdelning

  V75 Jägersro - Två drag från Lugauer kan ge oss miljonutdelning

  Imorgon har vi en härlig jackpot på 50 miljoner att spela om och omgången känns väldigt intressant, loppen är överlag ganska jämna men jag tror mig ha hittat några troliga och roliga spikförslag och självklart också flera roliga drag.

  Analysen hör till min andel Kims Miljonjakt som spelas med två fräcka spikar i jakt på miljoner.

  V75 1

  1 Lady Beluga är än så länge ganska lågt streckad till 39% för jag tror att många kommer att hamna på henne som spik då det ser väldigt bra ut på förhand, det finns risk för att hon fortsätter trenda uppåt vilket jag faktiskt hoppas på då jag tänker försöka fälla på samtliga lappar. Hon är startsnabb och gynnas nu av autostart, formen är fin och skulle Lövgren lyckas hålla spets är hon såklart hästen att slå.

  3 Hindy Heikant är värsta motbudet till såväl seger som spets och Nimczyk sitter åter upp i vagnen vilket känns som ett plus. Senast var hon nedsatt av sjukdom men ska vara bra i ordning nu till denna start. Hon är som bäst i ledningen och Mikael kommer göra ett allvarligt försök att ta sig förbi Lady Beluga, planen var dessutom att köra barfota runt om vilket skulle vara ett stort plus men i skrivande stund är hon anmäld med skor – så kan vara värt att hålla koll på balansen innan start.

  Det finns alltså ganska stor risk för att det blir en utdragen körning – om nu inte Hindy skulle blixtra förbi direkt, därav rekommenderar jag också gardering då det finns gott om bra konkurrenter som gärna ser att det blir lite tempo på loppet.

  2 Use Face hade 4 raka segrar innan det nu blivit två galopper och hon är såklart lite svårbedömd. Spåret blev bästa tänkbara och skulle hon gå felfritt finns kapacitet för att segerstrida.

  4 Emma Häggenäs kan spurta vasst med rätt resa och ska inte räknas bort från fint utgångsläge.

  5 Heloise Am ska gå barfota runt om och kommer med fin form, 6 Georgia Am är startsnabb och har siktats hit, testar rejält från start i hopp om att komma först men jag tror inte hon tar sig förbi invändiga, hon skulle dock kunna hitta bra position och ska inte räknas bort med lopp i kroppen.

  7 Jeans’N Passion står illa till nu och möter dessutom tuffare motstånd men hon skulle profitera på tempo och ska inte nonchaleras. Likaså 10 Tour Eiffel och 11 Woodbury Wine som är bra nog att vinna med lite klaff.

  9 Exuse Me var helt överlägsen senast trots att hon fick göra en hel del grovjobb, barfotabalansen gav henne en extraväxel och läget behöver inte vara fel nu, hon borde streckas ganska tidigt om man garderar loppet.

  V75 2

  9 Kentucky River blir en av de mest betrodda favoriterna denna omgång och det köper jag, han årsdebuterade senast och kunde trots en resa utvändigt ledaren vinna enkelt efter att ha lagt press sista varvet. Han är nog inte helt att lita på då det finns en del galopper i raden men jag tror inte att galopprisken är särskilt stor. Enligt Per är volt inga problem och han tål att gå offensivt tidigt om tempot är lågt. Jag tror att han har väldigt bra vinstchans och är ett starkt spikförslag i en ganska klurig omgång. Speciellt med tanke på att värsta motbudet riskerar att bli fast.

  1 Lucky Guy Boko är en allvarlig utmanare till favoriten och kommer även han från en stark årsdebut där han fick knata i dödens sista 1500 och höll bra som tvåa. Enligt Lövgren är han inte särskilt startsnabb medan de flesta tipssidor tror på spets, jag tycker det är svårt att analysera spetschansen men han ser ändå ut att kunna öppna vettigt i voltstart och skulle Lövgren pricka perfekt så finns absolut chans att hålla upp ledningen. Det är främst springspåren som utmanar. Klart att man ska ta Lövgrens springare på allvar från fint läge men jag tror att favoriten är huvudet högre även om han skulle få tyngre resa. På denna lapp så chansar jag faktiskt bort andrahandsfavoriten och låser i stället med en mindre betrodd men minst lika bra häst.

  5 Le Piment är troligtvis en av de bästa hästarna i fältet men dessvärre brukar han strula till det för sig och volt är inget plus, att han dessutom fick spår 5 ökar risken för galopp. Men trots överhängande risk att han är borta vid ”kör” måste jag plocka med honom – skulle Erik lyckas lotsa i väg honom felfritt tror tränare Anderberg på toppchans för kapacitet har han så det räcker och blir över. Till ynka 5% är han väldigt intressant denna jackpotomgång.

  Bakom favoritduon är det i stort sett ospelat och man får bra betalt om det skulle skrälla, jag tror främst på 6 Fantom Godiva och 8 Grappa Boy vad gäller skrällchanser.

  V75 3

  4 Rackham är nog Christoffer revanschsugen med efter den snöpliga förlusten mot E.Type Cash senast, han gjorde trots det en mycket bra årsdebut och ska ses med bra chans att segerdefilera nu i stället. Men av någon anledning vill jag inte spika honom denna gång heller, han möter tuffa hästar över längre distans och jag är inte säker på att han håller hela vägen. Till över 50% är han inte särskilt spelvärd som spik.

  6 E.Type Cash var ruskigt fin senast, han låg länge bland de sista i fältet och det var nog många som inte såg honom som en segeraspirant i sista sväng – men han fullkomligt flög fram över upploppet och lyckades plocka ner favoriten på linjen. Han trivs fint på lång distans vilket borde vara ett plus eftersom han inte är särskilt startsnabb. Skulle det bli lite tempo kan han fälla samtliga till slut igen.

  5 Oscar L.A gör åsdebut och det är såklart tufft att begära vinst direkt i tufft sällskap, men enligt statistiken har han vunnit 2/2 lopp där han återkommit efter liknande paus. Lövgren har inget negativt att rapportera och han ska räknas direkt.

  3 Devs Daffodil kan vara omgångens mest spelvärda skräll, i skrivande stund endast streckad till 1%, näst senast blev hon fyra bakom Sweetman, Unico Broline och Phoenix Photo och var då inte långt ifrån att slå den sistnämnda. Jag skulle vilja påstå att det är snäppet enklare emot denna gång och hon har dessutom fått bättre läge – hon kan öppna bra och skulle kanske kunna hitta rygg ledare på favoriten. Distansen passar fint och med klaff ska hon ses med vinstchans.

  7 Sam The Man kommer på besök från Frankrike och ska tas på allvar. Likaså den tyska gästen 10 Mister Ed Heldia. 8 Maestro Crowe är helt klart streckvärd till låga 8% men han hamnar precis utanför min kupong i nuläget, utgångsläget är svårt och han behöver mycket tur för att segerstrida härifrån.

  V75 4

  Ganska jämnspelat stolopp där jag testar att gå kort, eller ja.. 6 streck får räknas som kort.

  11 Eenymeenyminymoedk gillar jag, senast hade hon nog en dålig dag för ingenting stämde för henne. Jensen har inte hittat några fel och man testar därför igen, skulle hon löpa upp till sitt bästa är hon med och segerstrider här, det gäller bara att Flemming hittar ut från lite klurigt spår.

  13 Namanga Bo (STRUKEN) har två raka segrar i ny regi och det kan mycket väl bli tredje raka nu, formen är det inga fel på och hon är väldigt speedig med rätt lopp.

  9 Nocturne Zon siktas mot större uppgifter i år och lär kanske köras snällt även denna gång, årsdebuten var iaf mersmakande och hon ska räknas tidigt i detta lopp.

  7 Chantal Jet kommer med toppform och borde kunna hitta ut direkt, annars behövs lite tur. Ska ses med vettig vinstchans. Jag tror den som får bäst lopp av dessa 4 avgår med seger, men det skulle också kunna skrälla till och det behöver inte vara fel att gardera brett.

  8 Lisa Lisieux har inte riktigt fått till det senaste starterna och kan bättre, det ska bli spännande att se Jörgen Sjunnesson i vagnen som ändå får räknas som kuskplus. Hon har en vass avslutning att tillgå med rätt lopp och är spännande till 3%.

  15 Zante Grif är det många spelare som fått gråa hår av då hon är allt annat än jämn, men formen är ändå bra och nu blir hon lite väl bortglömd till låga 3%. Skulle Erik bjuda henne rätt resa går ingen säker till slut.

  V75 5

  3 Under Armour blir chansspik på denna lapp, det är ett öppet och ganska svåranalyserat lopp där det annars skulle krävts ganska många streck för att känna sig trygg – och då väljer jag att gå hårt på Lövgrens fina häst som kommer med fem raka segrar. Senast årsdebuterade han på fint sätt genom att vinna säkert trots ett lopp utvändigt om ledaren och han lär vara vassare nu. Han lär nog inte vara med i spetsstriden och visst finns risk för en tyngre resa, men hans löpskalle är hårdare än de flesta och jag tror på bra chans bara det inte strular alltför mycket. Spelvärd till nuvarande 35%.

  5 Akilles Face gör en spännande årsdebut och ska tas på allvar direkt, speciellt som han kan öppna snabbt och har chans att ta sig till spets. Det kan dock bli mothugg och risk för att det saknas lite form.

  2 Kilmister Boko ska man nog inte nonchalera om man väljer att gardera loppet. Han är startsnabb och Mitman ser gärna sin häst i spets och han ska vara minst 20 meter bättre än i årsdebuten.

  Jag hoppas att det ska bli lite körning inledningsvis vilket skulle gynna min spik.

  Garderar man loppet krävs det som sagt lite streck och jag tycker att man isåfall bör plocka med 1 Alert Vendil, 4 Gerben, 8 Hobart, 9 Highline Pellini och 11 King of Greenwood.

  V75 6

  Nästa chansspik kommer direkt, efter en hel del strykningar är loppet ganska öppet men jag tror ganska mycket på 10 Orkan Von Haithabu trots bakspår. Wolfgang har två fina hästar med i loppet och de är i stort sett jämnstreckade nu. Spåret talar för stallkamraten 5 Tom N’Jerrydiamant (STRUKEN) som ser ut att kunna hitta till spets, men där vill man gärna ha en ryggresa om det skulle komma någon bra som ställer frågan. Tränaren tror dock att Orkanen är huvudet högre än Tom och han är dessutom riktigt vass på distansen och växlar upp med barfota runt om. Det är en chansning då det är svårt att se hur loppet blir kört, men jag har bra känsla ändå och nu när det är mycket pengar att spela om gäller det att våga ta chansen.

  3 Frodo Cash har fått ett lopp i kroppen där han vann direkt och utgångsläget är bra, han har dock aldrig varit ute på distansen så jag ställer mig lite frågande till hur det kommer att fungera. Skulle Thomas lyckas hitta till ledningen lär det hålla länge men njae. Det kan nog bli lite konstigt kört i det här loppet.

  6 Fromheaven Idzarda kommer med två raka segrar och kan öppna bra, men frågan är om inte han är bättre med ryggresa också, distansen är inte hans bästa heller även om den fungerar bra.

  8 Eros Zola ska inte nonchaleras men det är ingen toppform och läget blev inte särskilt roligt även om man nu är nedstruken ett spår.

  Nej.. Jag tror att Adrian rundar dessa med 10 Orkan Von Haithabu till fin streckprocent!

  V75 7

  Vi avslutar med ett riktigt fint lopp där 3 Very Kronos blir klar favorit vilket inte är särskilt oväntat, han var lite blek i årsdebuten senast men ska vara bättre nu och det blir också barfota runt om denna gång. Han tar inte spets av egen förmåga men kan mycket väl få överta i ett andraskede. Ska såklart ses med vettig chans men han är långt ifrån klar och jag vill inte spika.

  2 Diamanten gjorde en väldigt fin årsdebut senast där han utmanade Admiral As över upploppet när luckan kom. Nu har han återigen chans att hitta till ledningen för att sedan kunna välja taktik. Med loppet i kroppen ska han hur som helst räknas tidigt.

  1 Express Jet gör sin första start i Sverige vilket ska bli väldigt spännande. Det är samma tränare som 5 Holy Water och den hästen har gjort det bra sedan han kom hit. Han är kvick i väg men det är svårt att jämföra startsnabbheten på de svenska hästarna säger Malmqvist och spetsstriden är något oviss. Skulle det bli ledning för den franska gästen tror jag inte att man släpper ifrån sig positionen och då skulle loppet plötsligt bli än mer intressant. Jag tycker att han ska streckas tidigt.

  5 Holy Water har jag blivit lite förtjust i under hans sverige-visit, spurten han visade näst senast över open stretch var av bästa kvalitet och nu har han ett passande läge med framspår, kan han bara smita ner någonstans i den främre träffen och få lucka till slut kan han spurta ner samtliga. 2%.

  6 Upstate Face måste såklart med på garderad lapp, senast blev det mesta bara fel och det var nog bra för hästen att gå i mål med sparade krafter. Spåret blev inte det bästa och det kan behövas lite flyt första biten för att inte bli hängandes i spåret. Första vinsten för i år kommer när som helst och kanske redan imorgon.

  Jag måste även plocka med 8 Night Brodde trots att utgångsläget är lika mörkt som namnet föreslår, han var toppfin i årsdebuten och ska nu gå barfota runt om vilket är ett plus. Han behöver såklart mycket tur från detta utgångsläge men helt borta är han ändå inte om han skulle trilla ner i position och det blir lite körning. 4% skulle inte vara fel avslutningsvis.

  Lycka till!


  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  Upp till 100 SEK i ett gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube