V75 Jägersro - Revanschdags för chansspiken!

Fina tävlingar att se fram emot idag, det selas ut riktigt fina hästar och det ser ut att kunna bli en rolig dag för oss spelare - speciellt om vi lyckas fälla en eller två favoriter 🤞🏻 Analysen hör till min Exklusiva andel, resterande lappar hittar du genom att klicka här. 

V75 1

6 Black Mission kan vara en rolig chansspik att inleda omgången med, han är otroligt spelvärd till ca 20% då det är bra chans att han tidigt sitter i spets. Senast gick han i mål på riktigt fin tid som tvåa med sparat i rygg på Parker och då värsta motbuden fått sämre spår kan det vara så enkelt att det är spets och slut.

9 Hannibal Face dubblar jag med på denna lapp, han har klurigare läge med bakspår men sitter åtminstone i andraspår direkt. Han var inte som bäst senast men har blivit behandlad och ska ha bra chans om han är i ordning.

8 Indigo räknas tidigt om man garderar ytterligare, han har visat bra kapacitet i Tyskland och vann senast han besökte Jägersro. Nu är det dock första gången i voltstart och svårt läge - han har dessutom rygg på 1 Wolf Of Wallstreet som det föreligger galopprisk på.

11 Twigs Honor och 7 Beckham räknas därefter men behöver lite tur från läget, även 1 Wolf Of Wallstreet ska räknas om han går felfritt.

Det borde stå mellan ovan nämnda men om man letar skrällar så lär 4 Dame De Tailleur få en bra smygresa då han lär spetsa initialt och sedan släppa till min vinnare. 3 Ideaal får Erik upp och 5 Express Lime skrällvann på V86 senaste starten.

V75 2

1 Nocturne Zon har vettig chans att ta hand om ledningen här och det låter bra från Lövgren, han tror att hon ska kunna sänka sitt rekord och det skulle kunna vara spets och slut. Men det är ingen jag har rätt känsla för utan jag garderar brett.

4 In Style är lite svårbedömd i första Sverige-starten men har varit väldigt kvick iväg tidigare och skulle kunna utmana om spets, hon är dock väldigt speedig med ryggresa och ska räknas tidigt oberoende av position.

9 Georgia Am har nog bäst chans på förhand på mellanvolten, Persson låter väldigt nöjd med formen och läget och hon tål att göra grovjobb.

6 Afrodite Face har kapacitet för att vinna, har varit struken för feber men tränar bra och har perfekt utgångsläge, 5 Baula har fått två lopp i kroppen där hon gjort fina insatser och nu blir det även barfota runt om - bortglömd till 3%.

10 Don’t Be Shy och 11 Eight Hour är inte chanslösa, likaså 13 Alhambra Mail och 15 Devs Daffodil trots dubbla tillägg.

8 Hilarious Am har varit påpassad som skräll senaste två starterna och mött kulltoppar under hösten. Hon har inte levererat som väntat från spets så det behöver inte vara fel med en invändig idag. Skulle hon få rätt ryggar och lucka till slut vågar jag inte släppa henne helt till 1% här.

V75 3

Spännande lopp väntar i Mustaschkampen! Fyra hästar är i stort sett jämnspelade och inte helt enkelt att hitta vem som vinner.

1 Harran Boko har planen klar, Per gör allt han kan för att hålla ledningen och kommer inte släppa positionen ifrån sig, kommer leda länge men det är ytterst tveksamt att han får bestämma tempot och han skulle nog behöva kortare distans för att vara berättigad favorit.

5 Mindyourvalue W.F är en tuffing som kommer från spetsseger i Frankrike trots stentufft tempo (sluttiden 10.2 på 2175). Han lär få göra grovjobbet utvändigt idag - för jag är inte säker på att Goop släpper dödenspositionen ifrån sig med denna starka herre. Ska räknas tidigt.

7 Upstate Face har ju varit grym en längre tid och stött på tuffare motstånd än detta, det kommer bli seger när som helst och det kan mycket väl bli idag, frågan är vart han hamnar från start? Hade jag varit säker på det hade jag nog spikat men då dödens kan vara upptaget finns viss risk för vingel och eftersom han ska ut i finalen nästa helg vill nog inte Adrian ge honom en onödigt tuff resa. Måste hur som helst ses med bra vinstchans med minsta klaff.

3 Gareth Boko vet vi har jättebra kapacitet men formen har inte riktigt varit där, nu borde den vara uppåtgående och han skulle kunna profitera på hård körning i detta lopp, ska INTE nonchaleras.

6 Dragster väljer jag att plocka med för att öka spänningen lite, han har fått ett lopp i kroppen och borde gått framåt med det. Han är inte mkt sämre än övriga och skulle kunna vara en storskräll med tur.

V75 4

2 Tetrick Wania blir omgångens största favorit (i skrivande stund 77%) och med tanke på vad han visat i de senaste starterna är det klart att det ska vara riktigt bra vinstchans och visst kan man spika. Men det är ändå mastig spelprocent på en tvååring.. Skulle det komma en sämre prestation av någon anledning tror jag det kan skrälla rejält och jag testar därför gardera - väl medveten om att det kan vara slöseri med streck..

1 Sommerbrise har bra chans att hålla upp ledningen inledningsvis och inte omöjligt att Ingves testar där, finns såklart risk för att han släpper om storfavoriten ställer en allvarlig fråga.. Får hur som helst en bra resa och är tidig vid gardering.

3 Hepburn är den enda som faktiskt slagit favoriten, även om han såklart blivit bättre sedan dess. Hon kan öppna bra men tar sig inte förbi invändiga. Borde kunna hitta fin position dock och räknas bakom favoriten. (STRUKEN)

9 Urban Africa gjorde det bra som trea senast efter att ha gjort jobbet i tredjespår, skulle han hamna lite bättre till denna gång borde chansen vara bra att sluta topp 3. (STRUKEN)

11 Escada har inte fått något roligt läge med tanke på att hon är kvick iväg, senast blev hon fast i trejde invändigt med massor sparat och hade garanterat varit närmre favoriten i mål med fritt. Behöver mycket tur men Markus tror att han har en av de bästa hästarna i fältet och är en av de som inte gett upp på förhand - mycket intressant till 1%.

V75 5

5 Rare Magic rankas först på att han förmodligen når den eftertraktade ledningen, han blev fast med krafter kvar och tussarna otryckta senast. Borde ha vettig chans från ledningen men loppet känns öppet och känns inte tryggt att spika.

2 Midnight Special är Helena väldigt nöjd med och det blev perfekt spår här, måste räknas tidigt.

1 Piemonte gör första starten för Lövgren och blir spännande att följa, håller troligtvis inte upp ledningen men ska räknas bara han hittar ut.

6 Thorondor vann på bra sätt senast och är allround så distansen ska passa, behöver lite tur från läget men ska vara med långt fram här med klaff.

3 Runaway Day, 7 Nice And Quick och 10 Lorenzo Boko ska också med vid gardering.

V75 6

3 Kurri Jari Boko har nu gjort två starter för Goop och nu ser det ganska upplagt ut för att första segern ska kunna komma. Han är kvick iväg och borde kunna hålla ut utvändiga, får troligtvis överta spets från 2 Unico Broline och leder sedan länge. Kan vara ett spikförslag men det finns roliga motbud!

5 M.T Oskar måste jag plocka med, han gjorde det bra i ett omöjligt lopp efter paus senast och känns riktigt fin i träningen inför detta. Tomas tror på bra vinstchans oavsett position och med bra läge måste han med tidigt på lappen till nuvarande 13%.

4 Global Beware kan öppna men får nog svårt att ta en längd på Goop, får nog fin position och ses med vinstchans.

10 Amerindienne kommer från tre fina prestationer i lite enklare gäng och formen ska vara fin till denna start som man siktat på. Bakspår behöver inte vara fel och distansen ska gå bra - lite bortglömd till under 10%.

Jag skulle gärna plocka med 9 Four Guys Dream och 7 Global Workaholic men i nuläget har jag inte råd med dessa, skulle det bli strykningar eller ändringar i övrigt ska dessa med på lappen.

V75 7

1 Sweetman har fått perfekt läge och det ser ut att kunna bli ytterligare en spetsseger, han är oerhört effektiv från ledningen och Jägersro är gynnsamt. Senast var han väldigt fin och allt talar för en ny bra prestation. Ändå väljer jag att gå emot, kanske helt fel men jag gillar att gå på magkänsla och jag tror det kal bli revansch för ett motbud.

5 Oskar L.A är en stark typ som hade fyra raka segrar innan det blev en andraplats senast, han är ganska snabb iväg och tål att göra grovjobb så det ser ut att kunna bli hårt tempo om dessa två kör på där framme. Ska räknas om man garderar loppet.

11 Rackham är den jag väljer att chansa på idag trots svårt utgångsläge. Näst senast var han storfavorit och galopperade bort sig då, senast fick han gå i tredjespår ett varv innan han kom ner utvändigt om ledande Sweetman, kunde ändå hålla till en andraplats och den prestationen var svettig. Christoffer kan rygga Oskar L.Aoch förhoppningsvis hitta ner i andraspår tidigt - gör han det tror jag att han är starkast till slut även med kort upplopp och till 18% är hamrar jag in chansspiken!

4 Bordeaux S och 12 Emoji ligger närmast till hands om man vill strecka fler än de tre betrodda.

Stort lycka till med spelet!

• Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

• Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar

• Kims Triss - 30kr 25 andelar

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips