V75 Jägersro och 55 Miljoner i Jackpot » 20 nov. | Kim - Travstugan.se
  • Hem
  • Kim
  • V75 Jägersro och 55 Miljoner i Jackpot

V75 Jägersro och 55 Miljoner i Jackpot

Efter en favoritbetonad omgång förra helgen har vi återigen jackpotpengar att spela om, vi har en megafavorit som troligtvis blir svår att fälla och får hoppas att det skräller fint i övriga lopp - följande tankar hör till min Exklusiva lapp som satte 7an direkt i lördags efter ett litet uppehåll.

Du hittar mina andelar här:

Kims Exklusiva- 300kr 15 andelar
Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar
Kims Triss - 30kr 25 andelar

V75 - 1

Jag tror att det räcker med 4 streck i den inledande avdelningen. 1 Quattro Töll är kvick i benen och älskar volt, bra chans att hålla upp inledningsvis men släpper till den som kommer först av 6 Exaudio Vici och 7 Rock My Dreams, tror på knappt övertag för den sistnämnde - men frågan är om inte Ingves släpper. Troligt med 6 Exaudio Vici i spets hyfsat tidigt.

4 Rackham är stark och ska räknas tidigt, dock stor risk för dödens och lär bli tung resa. 10 Nero Maximus är ingen snabbstartare men kanske kan hitta ner i vettig position och ska räknas med vinstchans. Skrällbudet i loppet är 1 Quattro Töll som kommer få fin resa på innern och är i knallform, tror dock de 4 nämnda är huvudet högre.

V75 - 2

Öppet stolopp! Hetaste strecken hittar vi på 40 tillägg; 9 Devs Daffodil är Lugauers bästa chans för dagen och blir att räkna med om hon hittar ut från sitt innerspår, viss risk för att bli fast dock. 10 Princess S.W och 13 Mily är två starka damer som räknas tidigt, även 11 Valetta, 12 Gina Mearas och 14 Aura S.L ska med på lappen. Från start räknas Reijos duo 1 Kirsi Boko och 2 Alien Hill, vill även varna lite för 6 Lorelei Marie där det känns lite spännande med springspår - oklart hur hon kan öppna men finns fin fart i henne och till under 1% är hon rolig att plocka med på en garderad lapp.

V75 - 3

1 Ovation L.A blir stor favorit och klart att det kan vara så enkelt som spets och slut, jag är dock inte helt såld och kommer gardera. 6 Opulent Tile kan öppna och lär laddas, kommer han förbi kan han rinna undan i spets. 2 Becker har bra läge då han inte är någon snabbstartare, kan absolut utmana om vinst - PU låter uppåt! Mitt fjärdestreck hamnar på 7 Hombre D som också kan öppna raskt, kan hamna fint på det om spetsstriden blir utdragen - kommer med fin form och kan rensa lite i kuponghögen med klaff.

V75 - 4

Roligt sprinterlopp med snabba hästar! 1 Good Vibes, 2 Islay Mist Sisu och 3 Icicle öppnar jämnsnabbt och borde vara bra chans för 1 Good Vibes att hålla spets. Örjan har ett intressant val i vems rygg han ska ta med starsnabba 9 Felix Orlando - denne ska räknas tidigt oberoende av position. 8 Mellby Jinx tröttnade till slut sist, men kanske kan man komma fram lite enklare denna gång, kan inte räknas bort. 4 Midas Mirakel och 5 Ain’t Misbehavin är spurtstarka men inte lika kvicka från start - dock bättre lägen än sist och blir farliga om man kör för hårt där framme.

Antingen spikar man den troliga spetshästen 1 Good Vibes eller så garderar man brett.

V75 - 5

5 Evita är ruggigt startsnabb och kör nog till spets för att släppa, 2 Västerbo Imtheman kanske inte kan laddas helt och tror inte på spets där, jag tror att 4 Frodo S. Kan vara snabbare fram för att överta än 7 Easy Cash och rankar därför denne överst, täta starter ska vara positivt och kan leda länge om det blir spets. 7 Easy Cash har bra kapacitet och om denne kommer före Frodo så ökar vinstchansen - dock mycket frågetecken med liten paus och debut för ny tränare.

Garderar vidare och klart 3 Upper Face måste nämnas, kör de för hårt om spets blir hans spurt farlig! Plockar även med 9 Durello som enligt Lövgren nu är bättre än nånsin och besitter också en giftig spurt som kan fälla många med rätt resa. Inte helt fel att plocka med 5 Evita om man har råd, kommer få fin smygresa!

V75 - 6

2 Elian Web ska vinna detta lopp om inte något oförutsett händer. Tråkig spik men i brist på bättre förslag får det bli så på denna lapp. Borde vara tidig spets och därifrån ska övriga vara ruggigt bra för att slå honom. Skulle vara om 4 Rajesh Face går felfritt och blir för het utvändigt som loppet kan öppnas upp. Vill man gardera är loppet vidöppet och kan behöva helgarderas om man resonerar i favoritfall. Tidig är isåfall 3 Evaluate som fått perfekt läge och kommer med toppform.

V75 - 7

Här kommer spetsstriden avgöra mycket. Jag är inte säker på hur 1 Hierro Boko kan öppna i auto men är faktiskt inte helt otänkbart att han kan hålla upp spets - beror på om 2 Kung Edward laddas för fullt, gör han det är risken stor att han tar sig förbi och att 3 Azimut då får överta. Jag väljer att låsa på 1 Hierro Boko och 3 Azimut då någon av dom bör nå spets och ska vara bra vinstchans därifrån.

6 Night Brodde är betrodd och har såklart kapacitet för att vinna, men spår långt ut bäddar för tung resa och galopprisken finns alltid. 4 Macelleria och 9 Staro Leonardo räknas där bakom men har ingen riktig känsla för vinst där.

Raden är preliminär och kan ske ändringar fram till start :)

Stort lycka till i jakten på jackpotten!


Missa in detta! ⬇️

Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november.

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen