V75 Gävle - Bästa skrällen är ”djävulskt bra”

  Igår blev det full pott på min Triss som av princip garderade storfavoriten i fösta avdelningen, imorgon har vi två storfavoriter att ta ställning till och båda kommer som vanligt garderas på trissen - på min Exklusiva lapp (som analysen hör till) kommer jag spika en utav dessa, som helt enkelt bara ska vinna detta om allt är som det ska.

  Jag spelar tre andelar…

  • Kims Exklusiva - 503kr
  • Kims Miljonjakt - 159kr 
  • Kims Triss - 30kr

  …och du hittar samtliga via länken ovan.

  Nu till det roliga!


  V75 1

  1 Soul Tan har fått fint utgångsläge och skulle Ulf lyckas med att hålla upp ledningen kan loppet vara över. Han har 12 vinster på 13 försök i spets vilket säger mycket. Det är dock inte säkert att han håller ledningen då springspåren kommer göra ett allvarligt försök att utmana. Han kan såklart vinna även om det inte blir ledningen men jag har ändå känsla för att det skulle kunna skrälla till här och väljer att helgardera loppet.

  6 Double Formula har tidigare spetsat i volt från spår 3 så skulle Oskar pricka perfekt kan det bli en kvick start och då är det inte alls otänkbart att han kommer först ner på innerspår. Om så blir fallet skulle det kunna bli släpp till 7 Anchor Man, men det skulle likväl kunna bli så att Oskar testar i spets då formen är fin. Ska inte räknas bort.

  7 Anchor Man är snabb i benen och borde få en bra start här, Mats hoppar upp bakom för första gången vilket är intressant även om det kanske inte handlar om kuskplus. Skulle detta ekipage hitta till ledningen är mycket vunnet. Oavsett vem som sitter i spets lär de inte få sitta ifred och det kan nog bli lite körning i detta lopp.

  8 Arch Lane kan vara bästa hästen i fältet men står lite klurigt till med stängt spår, om Daniel hittar ut med honom lär han vara med på linjen till slut men viss risk finns att han blir fast hela vägen.

  12 Axl Brown har knallform och ska inte nonchaleras trots svårt spår, Erik är bra på att navigera smart och med minsta klaff är han med när det avgörs.

  11 Devs Definitif har likaså formen på topp och kommer med två raka spurtsegrar. Skulle kunna bli repris på det scenariot.

  3 Unexpected skulle kunna slå till med just det oväntade som helt ospelad, i senaste starten missade tränaren på starttiden och den sämre prestationen berodde på det. Formen är fin och han kan öppna bra, säg att han skulle hitta ner bland de 4-5 främsta och få bra ryggar under slutvarvet - han matchar tiderna som de betrodda springer och har en bra långspurt. 1% vore mumma att inleda med.

  V75 2

  7 Bäcklös Faron har bäst spår av de betrodda även om det är inte är särskilt bra. Har bra chans att få överta spets om Oskar kör offensivt men han är samtidigt inne på att det lär kosta vilket skulle gynna hästarna på bakspår. Skulle det bli en lugn och fin väg till spets och att han sedan får vara lite ifred ska det vara bra vinstchans - men jag spelar inte på ett så osäkert scenario.

  14 Nårje är den jag skulle förorda spik på om man vill gå kort, Björn är trygg med vetskapen att han har bästa hästen och även om det inte är toppform så ska det nog vara bra vinstchans om det inte strular för mycket. Man reser långt för detta och till 21% är det en väldigt rolig chansspik.

  10 Solhöjdens Drake är ett måste på garderad lapp, han är nedstruken ett spår och kan rygga 2 Harry Växus och sitta bra till direkt i andraspår. Jag skulle nog ranka honom tvåa i loppet då formen är bra.

  13 Kalmar och 15 Lome Storm är näst in på tur och kommer med på denna lapp.

  2 Harry Växus, 4 Sundbo Komet och 8 Bäcklös Uriel är tre tänkbara skrällar om man har råd att plocka med fler.

  V75 3

  3 Milligans School har jag nu spikat två gånger utan framgång, senast var han inte alls bra även om han återigen fick en tung resa. Nu har han perfekt spetsläge och normalt sett ska det vara toppchans då motståndet är enklare nu. Men det tar ändå emot att spika en tredje gång.. Först och främst för att han i skrivande stund är spelad till 64% och jag tvivlar på att han kommer trenda neråt, snarare tvärtom. Enligt Melander är han bara fin i träningen och det ska komma en bra prestation - men kan man verkligen lita på att han är som bäst? Jag kommer nog göra ett försök att fälla honom på mina mindre lappar väl medveten om att det kan bli promenadseger denna gång. Spikas på Exklusiva om allt låter på topp inför start.

  7 Global Adventure har haft en kortare paus men inte stått över något och formen borde vara välbehållen. Skor är inte något större minus och han är värst emot favoriten. Spåret är inte direkt roligt dock och det luktar tung resa lång väg.

  11 Remarkable Feet vann senast på bra sätt men fick då perfekt resa och läget är svårare denna gång. Jörgen tror inte att man slår favoriten men han är ett solklart garderingsbud.

  12 Spickleback Face älskar distansen och senast trivdes man inte med hur loppet blev kört, Daniel är dock inte sugen på att köra fram i dödens och skulle nog behöva lite tempo för att komma in i matchen.

  10 Ubiquarian Face är betydligt bättre än raden och kan vara en riktig miljonskräll om det nu skulle bli tempo på loppet.

  En annan som älskar distansen och gärna skulle sett ytterligare varv är 4 Hard Times, Rickard får sikta på att hitta bästa möjliga position i främre träffen så ska chansen vara bra att ta en framskjuten placering - vinst är nog långsökt men ingen omöjlighet - OM det skulle bli körning.

  V75 4

  13 Carry Cash är omgångens näst största favorit i skrivande stund och det är inte konstigt att hon blir hårt betrodd efter fyra raka segrar. Jag vill inte spika henne när hon är såpass hårt betrodd från spår 5, hon har en galopphistorik bakom sig och vad jag kan se har hon aldrig testat spår 5 i volt innan - Jörgen lär inleda lugnt för att få iväg henne felfritt. Form har hon helt klart och kapacitet för att krossa detta fält, men det kan bli svar från ganska många motbud så hon lär inte få något gratis. Värt att tillägga är även att hon startat på Gävle 3 gånger utan framgång - de två senaste har det dessutom blivit galopp på upploppet.

  10 Crashed Eggs har en vinst med sig i bagaget och den togs på lång distans i höstas. Hon har toppform för dagen och är den som främst utmanar favoriten oavsett position.

  12 Whelk varnar Jörgen för bakom favoriten, formen är bra och hon står ofta för vassa prestationer.

  1 Nikki Minaj, 2 Ariane Summit och 5 Vilja T.Y.C kan vara intressanta skrällar på startvolten. Samtliga är intresserade av spets och när den interna kampen är avgjord släpper man nog inte hur som helst när hästarna från tillägg kommer fram.

  7 Digital Literacy avslutade positivt senast och hade kunnat segra med mindre trafikproblem. Formen är vass och distansen är inga problem, skulle Erik hitta bra position skulle hon kunna skrälla till.

  9 Jamaica Boko hade toppform inför senast tilltänkta start men blev tyvärr struken efter miss av atg, det har således blivit lite långt mellan starterna och nu är det även värre emot. Men 1% på en vass spurtare är alltid intressant.

  14 Lisa S.E har ingen vacker rad men senast tappade hon en sko vilket förklarar den nollan. Hon har som vi kanske minns en vass spurt att tillgå med de rätta ryggarna och hon gynnas av att bara möta ston nu. Hon är en av tre som vunnit på banan och en av fyra som vunnit på distansen - hon har dessutom bästa rekordet på aktuell distans. Sammantaget är 0% lite i underkant ;)

  V75 5

  2 No Limit Express är knapp favorit i ett öppet sprinterlopp, senast blev han tvåa efter ett tufft upplägg men trivdes inte på isbanan då och lär vara bättre nu. Oscar är inte särskilt orolig för galopp och han lär laddas direkt för att försök hitta till spets. Ska räknas men känns inte direkt säker.

  3 Geronimo Am är även han startsnabb och Rickard lär inte ta upp från start. Senast satt man fast med krafter kvar och det kan man få nytta av här. Räknas tidigt.

  4 Billy Idol kan nog vara kvickast från start och är mångas spetsfavorit, trivs fint på distansen och måste ses med vettig chans.

  Det finns ytterligare två som kommer lägga sig i spetskörningen, nämligen 5 Mr Carioca och 7 Rocket Boy som Fredrik och Oskar gärna ser i ledningen. Jag har dock svårt att se detta lyckas med så många snabba invändigt men vi lär nog få en rivig inledning på loppet.

  12 Prometheus måste jag ha med till låga 4%, han startade senast efter längre uppehåll och var bättre än väntat som tvåa då. Inför hade han bara gått intervaller och var allt annat än vässad. Han kär vara kraftigt framflyttad formmässigt nu och skulle också gynnas kraftigt av överpace. Enligt tränaren är han djävulskt bra och varken han eller jag blir förvånade om det blir segerdefilering trots spåret.

  1 Stojweiler One och 9 Kalle Taxam är två andra motbud som gynnas av tempo och kan skrälla till.

  V75 6

  4 Bitcoind’arc blir favorit direkt efter ett halvårs uppehåll pga sjukdom, han är väl förberedd och kan såklart vinna utan lopp i kroppen men med flera tuffa motbud har jag ingen riktig känsla för honom imorgon.

  3 Borups Tornado trivs ypperligt över distansen och har två lopp i kroppen efter uppehåll. Ulf tänker testa med helstängt denna gång i ett försök att nå ledningen - når de spets lär Ohlsson inte släppa utan kamp och ekipaget skulle kunna leda runt om.

  5 Art Brown trodde jag på senast och det var inte långt ifrån att man hann dit efter sen lucka. Han har riktigt fin form och borde fungera bra på distansen, mycket tidig på lappen.

  11 Ilos Sansibar gästar från Finland och har sex segrar + två andraplatser på nio starter. Senaste segern togs i Eskilstuna och Iikka reser inte till Sverige på nytt för att komma tvåa. Han har en stark och rejäl häst som kommer utmana om segern trots bakspår.

  9 Gun De Chanlecy är en rolig skräll, han har två raka segrar på lång distans där han dessutom vunnit enkelt och han ska kunna springa fortare än vad han visat på sistone. Till 2% är han ett fynd.

  V75 7

  10 Eddy West blir ganska stor favorit i avslutningen och det är endast därför det tar emot att spika, han är sårbar om tempot blir för lågt men det set ut att kunna bli bra tempo inledningsvis och då biter hans spurt bra över upploppet och vinstchansen borde ändå vara bra. Spikas i nuläget på denna lapp.

  5 Dark Roadster har varit riktigt bra på sistone och startar snabbt, från spets är nog vinstchansen ganska bra men jag tror att det blir tufft att ta sig förbi invändiga 3 Dat’s So Cool som är kvick iväg. Martinsson ser gärna sin springare i spets denna gång. Hade tempot bedarrat efter den inledande rusningen hade nog ledaren setts med vettig vinstchans men vi behöver också ta med i beräkningen att 7 Betting Rebel startar med framspår… Han trivs finfint i dödens och gillar ett högt jämt tempo så spetsekipaget lär inte få dämpa hur denne vill.

  9 Indy Lane hade tre raka segrar innan det blev galopp senast när han sprang upp i vagn och därmed var den dagen förstörd. Formen är fin och han ska med tidigt på lappen om man har råd att gardera.

  1 Flaming Ace Sisu, 8 Twinkle Face och 11 Jaques Noir är tänkbara skrällar med klaff.

  Stort lycka till med spelet!


  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube