V75 Färjestad - en kall spik ramar in » 18 sep. | Kim - Travstugan.se
  • Hem
  • Kim
  • V75 Färjestad - en kall spik ramar in

V75 Färjestad - en kall spik ramar in

Dags för en ny V75 omgång och på förhand ser det ut som att det endast är 6 lopp att lösa.

Mina andelar hittar ni här:

Kims Exklusiva

Kims Miljonjakt

Kims Triss


Bästa spiken:

V75 3 - 4 Odd Herakles.

Är obesegrad i år och jag tror inte att den sviten bryts imorgon. Han har fått ett bra spår och kommet hamna bra på det direkt. 
Ny regi kan alltid ställa till med miljö/foderbyte men det låter mycket positivt från stallet och motståndarna verkar sikta in sig på att komma tvåa bakom denne. Jag spikar trots hög spelprocent.


Näst bästa spiken:

V75 7 - 2 Farlander Am.

Har varit riktigt bra i nya regin och har fått toppläge här, räknar med tidig spets och så ska det vara riktigt bra chans. Det är bra motstånd och han får inte ha en dålig dag, men stallet låter uppåt och med en passande distans tror jag på bra vinstchans.

Tidiga drag:

V75 1 - 15 Global Unspoked har gjort två bra lopp efter vila och kommer med fin form, är stark och snabb och kan absolut vinna med klaff trots svårt läge.

V75 4 - 10 Draco kommer med mycket fin form och man plockar framskor denna gång. Tidig på min kupong.


Roliga skrällar:

V75 2 - 5 Dark Roadster är kapabel och satt fast med sparat sist, anmäld barfota och med jänkarvagn vilket är intressant. Kan få bra resa bakom 1,2,4 som alla kommer köra hårt om spets.

V75 4 - 3 Flacco är snabb ut och kan få en fin resa, har gått bra på slutet och Emilia tror på framskjuten placering med klaff. Loppet är mycket öppet och här kan det skrälla.

V75 6 - 6 Rushmore Face är ojämn men mycket kapabel och tränar jättefint. Ska gå med helstängt norskt för första gången och jag är förtjust i denna. Endast 2%.


Lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips