V75 Bollnäs - Jämna lopp bäddar för bra utdelning

Efter att ha inlett med full pott måndag, tisdag, onsdag och torsdag fick jag se mig besegrad av Björn Goop som ställde till med skräll i avslutande avdelningen igår - idag ser vi fram emot ny chans att hitta alla rätt och det är en väldigt rolig omgång att sätta tänderna i!


Analysen hör till;

Kims Speedkula - 300kr 15 andelar

Övriga andelar hittar du här:

Köp din andel här!

V75 1

6 Mellby Ironman är en spännande förstarank i ett öppet lopp, Bergh låter otroligt nöjd med sin häst och tror på bra vinstchans. Näst senast blev han för lätt i balansen och senast fick han inte tillräckligt med fäste - men gick ändå i mål på rekordtid (bästa tiden i fältet dessutom). Han kan öppna och skulle det bli spets leder han väldigt länge.

4 Hunter Montana är tidig på lappen, det finns vissa frågetecken då det är första starten i svensk volt - men klarar han det ska han ses med chans oavsett löpningsförlopp.

2 Final Whistle trivs fint på distansen och kommer från fina prestationer, något tuffare emot nu men han ska såklart med på garderad lapp.

7 Zerozerosette har det verkligen lossnat för och han kommer med två raka spetsvinster, Mathias kommer återigen försöka nå den positionen och lyckas de ska han absolut räknas.

Dessa fyra sticker ut en aning men det finns några som är helt ospelade som jag måste plocka med.

3 Double Formula är snabb ut i volt och kan nog hitta fin position på innerspår tidigt, formen är riktigt fin och tränaren tror att distansen ska passa fint. Trivs bäst med smygresa för har en giftig speed till slut.

10 Domino Brick är spelad till 0% vilket inte speglar tränarens optimism, han har haft tråkiga spår på sistone men nu kanske han kan hamna bättre till över lång distans och han känns riktigt bra i träning.

V75 2

8 Nårje är den det låter allra bäst på, Björn har siktat på detta lopp med honom i flera månader och han är inte särskilt orolig för galopp. Skulle han komma iväg bra och vara först fram för att överta spets tror jag att han vinner - spikförslag.

6 Alm Nagano kommer med toppform och ska inte räknas bort från fint läge.

12 Tangen Frikk är nog bäst över längre distanser men har mycket fin form nu och tål att göra grovjobb. Ska räknas.

14 Tangen Braute reser man långt med då han är mycket vassare med körspö, formen är fin och han kan gå snabbt till slut. Med rätta ryggar är han inte borta.

Räkna heller inte bort Berghs 13 Tangen Töff som har riktigt fin form och är travsäker. Det blir tufft att vinna om någon av de betrodda skulle prestera på topp men om det blir för hård körning eller galopper kan han absolut skrälla.

V75 3

4 Santos De Castella är klar favorit och Westholms bästa chans för dagen. Kan mycket väl vara så enkelt som spets och slut men han blir väldigt hårt betrodd och jag vill gardera.

11 Grand Canyon Sisu har fyra segrar på fem starter i år och skulle setts med fin chans från bättre spår. Nu blir det mer chansartat men med klaff är han inte borta.

3 Biscaia gjorde det riktigt bra som tvåa bakom Grand Canyon Sisu senast och hon kan öppna, oklart om hon kan hålla ut favoriten men borde få en bra position och helt borta ur segerstriden är hon inte.

1 Clandestine har fin kapacitet men det finns galopprisk, det låter ändå som att Daniel vill testa ladda lite med henne och felfri lär det bli fin resa.

7 Double O Seven tycker jag är överspelad men ska med på garderad lapp, 2 Loveyoucus avgjorde från rygg ledare senast och 12 No Pressure återgår nu till optimal balans efter ett lopp i kroppen.

V75 4

9 Strangerinthenight har gjort det riktigt bra på sistone och förlorade endast mot Coin Perdu senast. Sitter i andraspår direkt och bör ha bra vinstchans här.

6 Liquify’em är ett roligt streck att gardera med, hon kan öppna med rätt uppladdning och trivs klart bäst i ledningen så taktiken för Ove är klar - kan leda länge om de lyckas.

1 Muzzle The Yakker streckas om man garderar från ett perfekt utgångsläge

10 Alfredro Sauce och 13 Pappajonnys Ilse är de som sedan räknas främst från tillägg, men jag tror att det skulle kunna skrälla ganska rejält här då många kommer med fin form. Glöm inte 7 Stens Remind som har sju andraplatser i år, kanske dags för första segern?

V75 5

4 Van Gogh Z.S blir mitt förstastreck i ett ganska klurigt lopp. Han kan öppna men kanske inte tillräckligt för att få ledningen, enligt Bergh är formen riktigt bra nu med några lopp i kroppen och tror på bra chans. Chansspik för mig.

1 The Bald Eagle är knapp spetsfavorit nu och Mats lär sikta på att leda loppet runt om, kan absolut gå men känslan är att han inte kommet få vara ifred.

8 Eddy West har dåligt spår men nedstruken ett hack åtminstone och hans styrka ligger ändå i att spurta till slut. Hittar han ner i slagläge går ingen säker.

10 Digital Dominance är tidig på garderad lapp, Örjans bästa chans för dagen och han skulle gynnas kraftigt av högt tempo.

6 Morotai Degato streckas om man garderar ytterligare, han måste gå med bakskor idag vilket kanske inte är optimalt. Startsnabb är han men taktiken känns oviss.

V75 6

5 Moses blir klar favorit vilket inte är konstigt då han vann på övertygande vis senast i första starten för Håkan K Persson. Långresa nu och halvvarvet längre vilket inte borde vara några problem men Moses har varit lite ojämn tidigare och jag är inte helt säker på att han får ledningen här. Spelvärt att gardera.

6 Cash Cowboy har varit struken efter senaste starten men har därefter tränat bra och trots avsaknad av lopp i kroppen tror Peter att han kommer göra ett bra lopp. Jag tror dessutom att Erik tar sig förbi invändiga och frågan är om han inte körs i spets då han trivs fint i den positionen. Måste räknas.

12 One Kind Of Art har fått ett tråkigt läge men åtminstone nedstruken till spår 11 vilket gör att han kan rygga Moses eller Cash Cowboy. Oskar låter väldigt nöjd med sin häst och han ska med tidigt på garderad lapp.

Vill man strecka fler är 4 Xanthis De Roi, 9 Riptide R.D och 10 Tale Of Jacks aktuella.

V75 7

3 Milliondollarrhyme borde ha bra chans att leda detta runt om, senast blev han för het för att hålla hela vägen över lång distans även om han höll bättre än väntat. Nu är det mer passande distans och det är bara att trycka på gaspedalen. Dock väldigt stor favorit…

7 Click Bait lär göra ett försök att komma förbi favoriten och frågan är hur gärna man vill till positionen, formen är fin och kan inte räknas bort.

5 Brother Bill är riktigt bra i ordning trots att det inte blivit någon start sedan början av augusti, han är kvick iväg och får bra position - kan absolut vinna.

6 Inti Boko har två lopp i kroppen och det har inte varit dåliga prestationer han gjort, han känns riktigt fin efter senast och trots spår långt ut måste han ses med chans.

10 Diamanten och 12 Milligans School räknas därefter men måste ha mycket tur från bakspår.


Lycka till med spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips