V75 Romme 27/2 - Roligaste draget ser vi i avslutningen! » 27 feb. |…
  • Hem
  • Kim
  • V75 Romme 27/2 - Roligaste draget ser vi i avslutningen!

V75 Romme 27/2 - Roligaste draget ser vi i avslutningen!

Äntligen lördag och dags för lördagsmys, omgången känns svårlöst idag och jag tror att vi kan få lite skrällar och en fin utdelning, mitt roligaste drag kommer i avslutningen!

Vill ni spela med mig? Klicka in er här:

Kims Miljonjakt - 159kr 15 andelar
Kims Triss - 30kr 25 andelar


V75 1

Vi inleder omgången med ett mycket öppet lopp där jag kommer strecka på rejält. Är hugget som stucket vem man rankar först men jag tror mycket på 12 Power Blaster trots spåret, han är en tuffing som kan avgöra den tunga vägen. 1 Ara, 2 She’s Ready, 3 Cash Cowboy och 8 Tullibardine Boe är tidiga bakom och glöm inte 7 Artful Deimos!

V75 2

Det ser på förhand ut att stå mellan hästarna på 40 tillägg, 10 Roli Eld och 13 B.W Rune får mest streck och av dessa tror jag mest på den sistnämnda, är dock galopprisk i volt. 11 Bellfaks och 12 Eld Rask åker med på lappen samt 5 Emil Mollyn som det låter uppåt på, har gått vasst i Norge och kommer med fin form.

V75 3

5 Hazard Boko och 7 Disco Volante ska göra upp och det är fördel den förstnämnde då det ser ut att vara bra spetschans. Jag litar dock inte på någon av dom och vill gardera med ett motbud. 6 Västerbo Grosbois varnade jag för sist och han slog då Disco efter att ha gått med i ryggen, endast slagen av storskrällen Evaluate. Med spår innanför Disco kommer han vara först till plankan och har bra chans till rygg ledare - kan han kanske t.o.m ta sig förbi Hazard? Kan få loppet och är tidig för mig.

V75 4

5 D.Day Zet blir favorit men jag är inte såld på denne och kommer gå emot, Örjan skriver att det är vinstchans men rankar själv ett motbud före - bra spetschans dock och ska såklart med på lappen. 3 Zeolit låter det galet uppåt på från stallet - ”Han går en hög 1.12-tid och jag tror att han vinner oavsett position” är kommentaren från tränare och visst bör man strecka denna tidigt. Blir det körning finns det åtminstone tre som kan få fördel; 12 Global Above All, 9 Pacifik Kingdom och 1 B.G Arne. Sista strecket går till 6 Mandela Zon.

V75 5

Nu när 2 Sign Me Up Too är struken har vägen till segerdefilering blivit enklare för favoriten 5 Algot Zonett, riskerade resa i dödens men nu borde det bli spets och då ska han såklart vara svårslagen. Tycker dock han blir lite väl stor favorit och plockar med ett motbud; 3 Global Undecided är stark och passar fint på distansen och brukar kunna avsluta vasst.

V75 6

Omöjligt lopp där jag går efter tanken ”en eller alla” - mina streck har tagit slut och egentligen skulle jag vilja gardera ganska brett i detta lopp, jag tycker mig dock ha hittat en rolig spik i 14 Zooropa som sist vann bekvämt på distansen och kommer med toppform, spåret oroar inte och jag tror att hon kan visa sig bäst. Många motbud bakom men om ni garderar, glöm inte 11 Valborg Marje och 15 She Is Cecilia som kan skrälla.

V75 7

Ytterligare ett öppet lopp avslutar och har jag råd med 3 streck.. 7 Global Winner vann senast från samma läge efter en offensiv resa och räknas igen även om det ser lite svårare ut idag. 11 Mas Capacity kan avsluta vasst med tempo på loppet och är tidig för mig. Sista strecket lägger jag på en häst som är spelad till under 2% - 1 Showtimejackflower var riktigt fin senast på lång distans som tvåa efter Jareth Boko, tog då ledningen enkelt och släppte sedan till vinnaren efter lite körning, hade nog vunnit med tidigare lucka. Jag tror han har chans att hålla spets här och blir inte förvånad om han leder runt om trots tufft motstånd, skulle han bli av med ledningen kan han vinna med lucka. Se upp!

Lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips