V75 Årjäng - Bankiren ordnar med jackpotpengar

Hej! Idag har vi en rolig jackpotomgång att se fram emot, det finns några roliga spikförslag och flera miljonskrällar som jag hoppas sitter!

Min analys idag var tänkt att bli kort och koncis men det blev som vanligt en längre text - så jag hoppas ni orkar läsa hela vägen 😜

Bästa spiken

V75 6: 6 Zorro Wind

Senast visade Zorro åter hur bra han är när han höll undan för Sourire Frö som sedan vann försöket till Sprintermästaren och slutade sexa i finalen. Han möter ingen sprinter av den kalibern idag även om 3 Musett af Djupmyra inte är någon dununge. Det troliga är att Musett tidigt sitter i ledningen och att Zorro Wind får nöja sig med dödens - men jag tror faktiskt att Gocciadoros springare vinner även från den positionen om allt är i ordning, han ska nog kunna gå en låg 10-tid idag. Till nuvarande 40% är han spelvärd - men det får inte öka alltför mycket inför start.

Chansspiken

V75 3: 2 Crussi Dull

Med tanke på att han är nästan hälften så mycket spelad som favoriten i loppet känns det väldigt intressant att spika på en mindre lapp. Han har nyligen gått 24,5 i volt och förlorade då mot Oppgårdsdrängen, favoriten 3 Kong C.K har inte mött hästar av samma kaliber och jag är inte alls säker på att Kong tar sig förbi, det låter även som att man skulle kunna tänka sig en ryggresa med favoriten och från spets tror jag att Crussi Dull blir svårslagen med Ohlsson. Jag tror dock att han kan vinna även från rygg på favoriten - 25% är ett fynd!

Omgångens jackpotdrag

V75 3: 15 Kaptein Kuling

Kanske låter konstigt att nämna en skräll i samma lopp som jag nyss förordade spik i, men om du garderar loppet tycker jag att denna miljonskräll ska streckas. Han är lite hetsig och gynnas nu av att få volta på tillägg med få hästar, han blir dessutom kraftigt kuskförstärkt då Åsbjörn Tengsareid hoppar upp istället för tränaren själv - han har riktigt bra form och kan gå ett starkt slutvarv om det blir lite tempo. 0% 🤑

V75 4: 4 Babsans Bankir

Jg blev väldigt imponerad av honom näst senast när han inför sista sväng satt sist innan Petter vek ut i femtespår - han passerade då 6 ekipage på korta 177m, nu är det 205 meters upplopp och förhoppningsvis sitter han bättre till denna gång. Första barfota runt om är väldigt spännande och han har bästa tiden i fältet, som togs just näst senast. Senast hade han lite problem med travet i sista sväng och det blev tyvärr galopp när Petter ryckte huvan.

Jag tror på rätt bra vinstchans om det bara klaffar och till 2% är han ett måste på mina lappar.

Omgången i helhet:

V75 1:

2 Readly Lavec är intressant direkt i Silverdebuten, han är kvick i volt och kan vara ledaren in i första sväng, det är mycket möjligt att Oskar testar där och det kan hålla hela vägen.

4 Oracle Tile är ett styrkefenomen som slog Ble Du Gers och Best Ofdream Trio, den sistnämnda visade ju i söndags hur bra han är. Näst senast var han tvungen att gå med tyngre balans men idag såsom sist blir det aluminiumskor. Jag har rätt bra känsla för honom idag.

7 Gardner Shaw ska med på varje garderad kupong, spåret är klurigt men strular det inte för mycket är han med när det avgörs.

12 Viking Brodde och 9 E.Type Cash räknas också tidigt, 11 Ad Hoc kan vara en riktigt rolig skräll då han var riktigt vass direkt i debuten för Bergh och nu ska lättas rejält i balansen.

GS75 2:

14 Bestrice Trio är favorit i detta öppna diamantsto och det är svårt att sia i hur det går från spåret, jag tror att hon kan öppna vasst från springspåret men det gäller att hon har tur med hästarna framför så de kommer igenom. Skulle Kim hitta en position i främre träffen tror jag på bra chans då hon bara förlorat en gång på svensk mark, den gången vann fina Honfleur Mearas.. Kan vara en chansspik för den modige.

12 Cash And Carry är en talangfull dam som det dock blev oväntad galopp för senast och Svanstedt är lite fundersam över hur det kommer gå idag - är hon som hon ska bör hon såklart räknas tidigt.

15 Madame Af Djupmyra har klurigt läge med bakspår men ska inte räknas bort om det blir tempo på loppet. Formen är bra.

2 Easy Star är intressant på start, de ska testa huvudstång på henne idag för att minska risk för galopp och hon borde få en fin resa. Se även upp för 5 Fluttershy A.F som hade kunnat vinna på V75 senast med lucka, nu gick hon i mål med sparat vilket kan vara vinstgivande idag istället.

V75 3:

3 Kong C.K är som tidigare nämnt en favorit i fara och något överspelad, men ska såklart med på garderad lapp. Kan sänka rekordet idag och bör hamna bland de tre.

7 Björnemyr Tore är en riktigt kapabel typ som hade sex raka segrar innan han senast var något sämre som femma. Är han tillbaka i vanlig författning kan han absolut vinna detta.

13 Tekno Viking rundar många trots tillägg.

10 Wolt och 11 Brenne Rön är två kapabla skrällar som bör streckas om man har råd, under 5% är väl lågt.

V75 4:

6 Ayah De Lux är intressant här då hon inte blir favorit, extra intressant om det fortsatt lyser rött i skoinfon inför start. Det borde kunna bli spets och hon leder länge.

7 Kövras Joker är favorit men är lite trevande i volt och det är ingen garanti att han går iväg även om springspår är passande. Borde ha svårt att hitta till spets men ska räknas tidigt på kapacitet.

12 Red Rum är en imponerande herre som nu har två lopp i kroppen, utgångsläget är långt ifrån roligt även om han nu är nedstruken till spår 11 - jag tror faktiskt mest på honom i detta lopp vad gäller kapacitet.

3 Casino Vendil ska med tidigt på garderad lapp!

V75 5:

5 Conrads Diderot är en stark häst som har segrat i 4/8 starter för Bergh, han tål att göra jobb och ska ses med rätt bra chans här om det inte strular för mycket. Han lär dock få göra just mycket jobb då det lär vara upptaget i spets och någon given vinnare är det inte.

2 Icouldbetheone är nedstruken till innerspår men han borde kunna hålla spets trots flera kvicka utvändigt, skulle han bli av med spets tror jag Bergh defilerar hem detta, men om Erik prickar starten kan det bli spets och slut.

10 Midnight Special vill jag ha med ifall det skulle bli körning mellan favoriterna. Senast avslutade han riktigt vasst till en andraplats och förlorade bara mot Inspiration som gick ännu bättre. Medel ska enligt Uhrberg vara bättre än sprint, med rygg på snabbe Abbe av Sveden kan det bli bra position och han kan fälla allt till slut.

12 Castor The Star är ännu en av Örjans styrningar som inte haft tur med spårlottningen men det skulle kunna lösa sig och då har han kapacitet som räcker för att segerstrida. Eventuellt blir det jänkarvagn för första gången.

Om man har råd behöver det inte vara fel att helgardera för jag ser ingen som är direkt chanslös.

V75 6:

Bakom nämnda duo ska man nog plocka med 4 Stenson vid gardering, han kan gynnas kraftigt om Musett och Zorro kör för hårt mot varandra.

1 Global Virgin har siktats hit, 2 C You Again är en duktig sprinter och 8 Illfindmywayhome kan spurta till vinst med klaff och tempo.

Rekommenderar många streck om man inte spikar.

V75 7:

9 Don Fanucci Zet behöver ingen presentation eller förklaring till varför han är omgångens största favorit, men jag påstår ändå att han är överspelad till 70% med bakspår på kort distans och många bra motståndare. Med jackpotpengar att spela om lär jag inte spika på någon lapp även om vinstchansen såklart är mycket bra utan strul. Om han vinner så gör han det, men skulle det bli favoritfall vill jag vara med.

10 Vernissage Grif vann senast enkelt efter en mycket vass avslutning och vi minns nog allihop hur Gocciadoro firade över upploppet, säg att han hittar rygg på DFZ inför upploppet- då vet jag inte om topphästen kan hålla ifrån sig den gula kusken.

5 Bubble Effe lånar Gocciadoro ut till Jorma Kontio och siktet är inställt på spets, skulle han lyckas komma förbi invändiga leder han länge, senast vann han enkelt och borde kunna vara än bättre denna gång. Rensar extremt mycket till 2%.

3 Usain Töll är den som troligtvis tar spets inledningsvis men frågan är om Goop verkligen svarar ut till varje pris i detta sällskap, jag skulle gissa att han kan tänkas släppa till 6 Bubble Effe eller 8 Click Bait om de ställer en allvarlig fråga.

8 Click Bait har fortsatt toppform men inte helt säkert att ekipaget lyckas ta sig förbi vid laddning, ska med på garderad lapp.

6 Brother Bill har varit nära att slå Don Fanucci tidigare i år och har kapacitet som räcker i detta gäng. Skulle han få bästa resan kan det skrälla till.

4 Milliondollarrhyme har hög kapacitet och ligger i topp vad gäller rekord på distansen, skulle han visa sig från sin bästa sida är han inte chanslös.


Stort lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips