V64 Romme - Skrälldraget passar fint nu i Juni » 11 juni | Kim…

V64 Romme - Skrälldraget passar fint nu i Juni

Igår satt 3/3 spikar men missade tyvärr helt skrällen som vann till 99ggr och därav var kvällen över, vi fick dock jackpot vilket känns roligt inför kvällens spännande omgång!

Analysen hör till min V6 andel :)

Häng med på en andel här!


V64 1

5 Cobbys Nana har det varit en del strul med och återkommer nu efter liten paus, hon känns fin i träningen men är inte formtoppad. Hon är bäst i fältet och kommer räcka långt även utan full form, kusken lär nog köra offensivt om allt känns bra och streckas tidigt.

2 Platinum Tile är den som räknas från startvolten men har heller inte startat på ett tag, borde kunna ta ledningen men frågan är om man inte släpper till favoriten om hon kommer tidigt? Streckas men kanske lite väl hårt betrodd i nuläget då man är minst rutinerad i fältet.

10 Heavenly May är det intressanta motbudet då hon kommer med toppform och står med ensamt springspår, hon kan nog öppna rätt bra från läget och inte omöjligt att man sitter bra till direkt, tidig på lappen!

V64 2

Treåringslopp och här bör man nog strecka på för att känna sig säker. 1 Illuminati K.W är intressant från ett fint utgångsläge, senast blev det startgalopp från samma spår men klarade det i debuten. Skulle man trava och ta spets leder man länge.

12 Sixten Roc står istället väldigt svårt till men ska räknas tidigt ändå, gick senast riktigt bra från utvändigt ledaren och tål att göra jobb.

6 Magic Madonna och 7 Robthebank är i nuläget favoritspelade och ska streckas tidigt trots spår långt ut på vingen.

Strecka så många du har råd med.

V64 3

1 Björlifanner är favorit i skrivande stund och är tidig på lappen, tycker dock att läget är lite chansartat. Skulle man hålla ledningen är vinstchansen god, men 6 Pyriod kan öppna och risk finns att man blir fast.

9 Bol Brage är självklar på lappen, senast vann man på bra sätt från ledningen - ingen position man lär nå här men han har bra chans att hamna vettigt till och kan också avsluta vasst.

8 Norrbo Odin tycker jag är den mest intressanta i loppet, har inte vunnit sen oktober men kommer med fin form nu. Senast var man ute i betydligt tuffare motstånd och gick riktigt bra som fyra med sparat. Inte särkilt startsnabb tyvärr men får man rätt ryggar till slut tror jag första årsvinsten kan komma här - 4% i skrivande stund.

Behöver inte alls vara fel att gardera mer här, strecka isåfall 2 Höstbo Elis, 3 Rutbo Roffe och 10 Nordby Elde.

V64 4

6 Love Affair blir stor favorit i fjärde avdelningen men henne tänker jag försöka fälla. Hon kan öppna bra och visst finns chansen att hon tar sig till spets och sen leder runt om - det finns roliga motbud dock!

2 Modern Times kan också öppna snabbt och inte omöjligt att man kan hålla ut favoriten, har inte fått till det ännu i år men finns kapacitet och skulle man komma till spets kan man leda länge, till 5% är hon helt klart spelvärd.

3 Estelle Godiva är startsnabb och skulle kunna vara först till plankan - man vill dock ha rygg och släpper till sen som är först fram, lyckas man inte ta sig förbi invändiga kanske kan man agera solfjäder så att favoriten inte lyckas ta spets. Hon är hur som helst speedig och kommer med fin form, skulle det bli lucka till slut så blir hon segerfarlig.

11 Juni Rapid är ett tidigt streck för mig trots svårt spår, senast var man ute i tuffare gäng och avslutade snabbt till andraplatsen endast slagen av Zacapa U.S som smög med i rygg. Gick i mål på 12,6 vilket är överlägset bästa tiden i fältet, första vinsten kan komma nu.

12 Chaebol är också tidig trots svårt läge, har två raka vinster efter fina avslutningar och blir att räkna med vid klaff.

V64 5

1 The Engine har perfekt läge för spets och kommer med fin form, chans för ledning runt om och första strecket. Finns motbud så garderar dock.

3 Bästa Sebbe är ungefär lika hårt streckad som föregående och ska också med på lappen, lär få en fin position med endast 3 hästar på startvolten och trivs bra på distansen.

10 Zinco Jet står med 40 tillägg men är bästa hästen i fältet och jag tror man kan ta sig förbi samtliga. Gick i mål med sparat senast och formen är fin, resultatraden ser allt annat än rolig ut men det ska man nog inte lägga för mycket vikt vid - han går bra bakifrån och ses med fin vinstchans i enklare gäng.

6 Carlos Messi gick riktigt bra senast med barfotabalans och ska gå så igen, kan avsluta snabbt och räknas med chans.

V64 6

2 Hazard Boko blir spiken i omgången, han gjorde en heroisk insats utvändigt om Heavy Sound senast och står nu bättre till - spetschansen är god och därifrån tror jag att övriga får ytterst svårt att ta sig förbi.

4 Coin Perdu är det klara motbudet och också den som drar mycket streck (det tackar jag för), vann senast knappt efter perfekt ryggresa och det var i beskedligare motstånd än vad Hazard Boko mötte. Reservspik.


Lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Låt gå att det inte blev något fullt fält. Det ska koras en mästare i årets HallandsMästaren som avgörs i avslutande 125 000! Jag tror det kan bli ... Läs travtips

Snart dags för årets travkriterium! En fin treåringskull där hästar som Francesco Zet, Donizetti och Mister Invictus är några av ... Läs travtips