V64 Boden 6/5 - Kan Walther runda allt igen? » 5 maj | Kim Lagerhem -…

V64 Boden 6/5 - Kan Walther runda allt igen?

Vi står inför ytterligare en klurig V64 omgång imorgon då Boden står som värd.

Ni hittar som vanligt mina andelar här:

Kims V6 - 99kr 15 andelar
Kims Triss V64 - 30kr 25 andelar

Mina tankar ser ut som följande, men tänk på att detta är tidiga tankar och lappen kan ändras innan start om ny info tillkommer :)


V64 1

Vi inleder med ett öppet lopp som ser svårlöst ut på förhand. Hanna Olofsson har favoritduon 2 Galak Beji och 13 Kaelan F.Boko men det låter inte särskilt påställt på dessa och man bör nog strecka på rejält för att känna sig säker på att överleva.

3 Medias Fasth One och 4 Dulche De Leche kan öppna och gör upp om spets inledningsvis

9 Soleil D’inverne bör streckas tidigt från fint smygläge och 8 Ariston går inte att räkna bort trots tråkigt utgångsläge.

Även 6 Olindos är ett roligt streck att ta med, kommer med fin form och kan skrälla med lite klaff.

V64 2

Två hästar sticker ut och första rösten får 7 Love Of Mine som ska gå barfota för första gången och visat fina fartresurser.

9 Carmela Frontline vann senast efter en vass spurt och har goda möjligheter att göra om detta även här, perfekt smygläge.

6 Glamour Du Desert har visat uppåtform på slutet och tål att göra jobb själv, ska inte nonchaleras

V64 3

4 Frivoll Galilei blir stor favorit och jag tycker att det är befogat, han står fint inne och borde ha bra chans att köra sig till ledningen tidigt här. De värsta motståndarna står klurigt till på tillägg och det borde vara bra chans att leda hela vägen.

7 Guli Vinn och 15 Laxfaks känns tidiga om man vill gardera den stora favoriten.

V64 4

11 Walther På G rundade till vinst senast från samma utgångsläge som denna gång och bör ses med vettig chans att göra om den prestationen återigen. Räknas tidigt men det får inte strula för mycket från detta läge.

4 Harley D.K gör första starten i ny regi och dessutom efter lång vila så han är väldigt svårbedömd och som klar favorit känns det självklart att gardera. Har visat fina farter och ska bevakas redan till denna start.

1 La Norna och 5 Kentucky vill båda åt spets och tycker man bör strecka båda, 7 B.W Ruthless och 10 Dexter Brick likaså.

V64 5

6 Nehemiah kommer med fin form och har bra chans att ta spets här, senast var hon bara slagen av Swagger som vann enkelt ikväll på V86. Har chans att leda runt om.

2 Honky Tonk Angel vann säkert från ledningen senast i ett billigt lopp men ska räknas tidigt även här.

Dessa två höjer sig något men jag testar strecka halva fältet här då det känns som att vem som helst kan vinna.

V64 6

Vi avslutar med ett ganska öppet lopp där jag ändå är sugen att spika mig ur problemet, 6 Regent Zet tror jag kan leda detta runt om, han är startsnabb och höll godkänt som fyra senast på vass tid. Kommer man till spets vilket jag tror så kan det bli svårt att ta sig förbi för motbuden.

5 Cupido Sisu är motbudet i spetsstriden och skulle denna hålla ut är det istället hästen att slå.

7 Don’t Mind me och 10 Dizzy River är roliga streck om man garderar loppet.

Rak DD:

6 Nehemiah

6 Regent Zet


Lycka till med spelet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips