Svenskt Travderby 2021

Vi har en oerhört fin final att se fram emot imorgon! En final som också är väldigt svårlöst trots att vi har några riktigt vassa favoriter, jag tror att löpningen kommer avgöra mycket och det är flera som kan vinna med klaff.

5 Calgary Games är ett obesegrat löfte som vann överlägset i sitt försök och det finns mer att ge. Jag skulle tro att man söker sig framåt tidigt och ska räknas med chans - även om det finns risk för tyngre resa.

2 San Moteur vann sitt försök enkelt och ska ha gått framåt med det loppet, han är helt okej iväg och borde kunna få fin position i andraspår. Goop kör troligtvis på chans för att speeda ner dom till slut.

3 Önas Prince har gjort allting rätt och kommer med 10 raka segrar - han är klar spetsfavorit och trivs bra med häst utvändigt som han kan tävla mot hela vägen. Enligt Per ska det vara samma form som när han vann sprintermästaren och visst måste han räknas.

7 Global Badman hade inte tur med lottningen men behöver inte vara helt borta ändå, i försöket blev han säker tvåa efter ett lopp utvändigt ledaren och hade krafter kvar till slut. Han ska vara ännu bättre nu men behöver klaff från läget.

4 Henry Flyer Sisu är den roligaste skrällen i loppet, han avgjorde sitt försök på några steg på snabbaste tiden av alla och hade gott om krafter kvar då. Formen är riktigt fin och han är kvick nog från start för att hitta ner i banan.

1 Brambling lär ta rygg på Önas Prince och lifta med hela vägen, kommer få en perfekt resa och med lucka till slut kan det bli vinst. Behöver tur.

Om man vill testa skrällspel till riktigt bra odds kan man testa något av följande:

Vinnare 4 Henry Flyer Sisu - 11 ggr

Plats 7 Global Badman - 12 ggr

Vill du lägga ett säkrare spel får vi just nu 4,502 San Moteur som vinnare - jag tror han kan få bäst resa i fältet och bör vara med på linjen när det avgörs.


Passar på att varna er för min fina Tilda Express som imorgon ska ut i Derbystoet. Hon är bättre i ordning nu än hon var inför Stochampionatet och har känts riktigt fin nu i veckan, hon har också betydligt bättre startspår denna final. Hon hade kunnat gå 11,5 i uttagningen och trots att det såg hårt ut i mål var hon ganska obrukad. Hon är helt bortglömd vilket jag har svårt att förstå - bra spår, kvick iväg, toppform och väldigt speedig. Med rätt resa är hon inte alls borta ur segerstriden, jag ska stå vid staketet och heja in henne imorgon! :)

Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips