Speltips: Dags för finaler av Oaks och Kriterium!

Imorgon har vi roliga lopp att se fram emot, varav två spännande finaler! Nämligen Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks! Jag har klurat på hur loppen blir körda och tror mig ha hittat två troliga och två roliga spel att gå på:

Svenskt Trav-Kriterium

Här måste jag tro mest på 3 Francesco Zet, jag trodde han var slagen sista halvvarvet i försöket men sen tog han tag i sakerna och lekte hem segern över upploppet. Han verkar inte riktigt förstå vad det här med tävlande går ut på men det spelat ju mindre roll när man har den kapaciteten. Om han går mer fokuserat nu borde det vara bra vinstchans. Oddset lär dock vara favoritbetonat och jag väljer därför ett roligare spel;

9 Ninepoints Lasse är bland de minst spelade i fältet men han vann ändå sitt försök på näst bästa tiden och har fått ett mycket passande smygläge med rygg på startsnabba 2 Mister Invictus. Han har en vass spurt att tillgå och med rätt resa är han inte ofarlig - här blir det desto roligare odds!

På Bet365 får vi 30x vinnare och 5x plats i skrivande stund.

Svenskt Trav-Oaks

I ett mycket öppet lopp hat jag bäst känsla för 3 Isabelle Cash som kommer obesegrad efter fyra starter, det blir ingen enkel uppgift att ordna staket i raden men såsom hon spurtade i försöket.. 1.06 sista 200 är snabbaste avslutningen i fältet och sitter hon bara bra till inför upploppet så flyger hon lågt över upploppet. Startsnabba 1 Senorita Tokio och 2 Red Lady Express är båda angelägna om att nå spets och det lär bli rejäl körning vilket passar perfekt.

Vi får 5x på vinnarspel på Bet365

Vill man spela på en skräll gillar jag 6 Kashmir River som vunnit två raka på bra vis från utvändigt ledaren och hon verkar ha en härlig inställning. Björn Röcklinger meddelar att hon känns ännu bättre i träningen efteråt och med lite klaff är hon inte alls borta ut striden.

Här får vi istället 17x på vinnare och 4x på plats.

Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips