Jackpot på Bollnäs och vi ska fälla den största! » 25 juli | Kim -…
  • Hem
  • Kim
  • Jackpot på Bollnäs och vi ska fälla den största!

Jackpot på Bollnäs och vi ska fälla den största!

Det är återigen lördag och dags för en kittlande V75-omgång från Bollnäs med 34 miljoner i Jackpot!

Jag tycker omgången ser väldigt öppen ut och det är inte lätt att hitta säkra spikar, jag har i slutändan gått mycket på magkänsla och hoppas verkligen att jag prickat rätt i min analys. Följande tankar hör till min unika andel; Kims Exklusiva.

*Systemförslaget kan ändras fram till start om ny info tillkommer eller om det blir strykningar.*

Nu jobbar vi in miljonvinsten!

Kims Exklusiva

Kims Miljonjakt

Kims Triss

V75 1

Ett oerhört öppet lopp där jag garderar brett i hopp om att jobba in en skräll direkt i inledningen. 1 Guillaume Boko hamnar överst i ranken då spetschansen är ganska god och formen är fin, 6 Remarkable Feet är dock en stark utmanare som kommer siktas mot spets från springspår och om det blir ledning är detta istället hästen att slå. 3 Doctor Doxey Zenz, 7 Tjacko Zaz, 8 Jaques Noir, 9 Island Life och 11 Heading Reference räknas samtliga bakom de två favoriterna.

V75 2

Här hittar vi omgångens största favorit i 8 Champ Lane och visst kan han bara vinna detta, men jag tycker inte att han är så överlägsen som strecken påstår och kommer försöka fälla på samtliga system. 2 Arabesque är snabb ut och kommer troligtvis till tät inledningsvis, släpper nog inte till vem som helst och kan leda länge. Tror favoriten kan bli hängande ganska länge om han laddas framåt då 5 Llama Tooma och 7 Self Explosive är startsnabba - bägge ska med på lappen som miljonskrällar då det låter uppåt. Från bakspår räknas 9 Slippery Runway och 10 New Direction, speciellt om det blir lite körning. 6 Ekås Future får Goop upp igen och kan inte räknas bort med rätt resa. 1 Gigaro Am räknas från fint smygläge, 3 Bicc's Avalon har fint läge och form och 4 Jalna Boko har känts bra i träning och kan vara en miljonskräll. 

V75 3

Gulddivisionen och ett öppet sprinterlopp som kommer bli väldigt spännande att se! 1 Hill Street menar stallet kommer spetsa runt om, men det finns snabba utvändigt och jag är tveksam till att det är så enkelt. Jag rankar fräckt 5 Snowstorm Hanover etta då jag tror denne har spetschans om de trycker av - och stallet har långt ifrån gett upp på förhand - superform och fint läge kan bädda för en överraskning. 2 Dreammoko räknas såklart tidigt från ett perfekt utgångsläge, 3 Queer Fish ser fin ut och ska räknas enligt stallet, 9 Rose Run Sydney rankar jag tvåa då hon har fint smygläge och kan avsluta vasst. Utöver dessa är det 6 Erik Sting och 10 Esprit Sisu som kan vinna med klaff.

V75 4

Ett omöjligt kallblodslopp som jag skulle vilja helgardera och sedan gå vidare, strecken räckte dock inte till men garderar ganska brett. 5 Gomnes Hans T. får Örjan upp vilket jag tycker är mycket intressant, hoppas på felfri avgång - då kan ekipaget trycka sig till spets och bli svårfångade då det är en stark typ detta. 8 Pyrmo låter det uppåt på och ska räknas mycket tidigt från bakspår, 2 Spang Viktor måste med på kupongen även om jag inte har direkt vinstkänsla för honom, går han felfritt så kan det mycket väl bli seger. 14 Kringlers Viktor är en rolig skräll som var riktigt fin näst senast och nu får Jansson upp, 12 Demex är enligt stallet jämngod med 15 Gott Klirr men bara spelad på 2% jämte 15% och är mycket spelvärd från springspår. 1 Kos Odin och 9 Rubus får även plats på systemet.


V75 5

Ännu ett öppet lopp där jag måste gå kort, första strecket går till 4 Bottnas Fantom som är väldigt stark och säker, kan nog trycka sig till tät då det inte finns några startkatapulter invändigt. 2 T Rex Face är värst emot i spetskörningen men har mest känsla för den förstnämnde. Låser på dessa två även om det kryllar av motbud. Garderar ni ytterligare ska ni främst plocka med 5 Estelle Nordique som har fin form och 7 Viscount som kommer med 4 raka, skrällar bakom dessa är 10 Cyrano De B, 11 Ediego, 8 Cobbys Nana, 9 Messiah och 3 Timo Lane

V75 6

Ännu ett öppet lopp - omgången verkar bestå av just dessa - där hästarna på tillägg känns starka. 10 Anthara Bi har fin form och lär nog köras fram tidigt, 12 Quarcia har formen på topp och får favoritkusken upp, snabb ut och räknas tidigt, 13 Dixie Brick är en av de bästa hästarna i fältet och ska med tidigt på kupongen.  Jag vill dock stormvarna för 3 Iceland Radio som har dubbla galopper i raden men har mycket fin form och stallet tror att hon är med och gör upp om det - räkna därtill att Örjan hoppar upp i sulkyn så är detta en mycket intressant skräll till 5%.

15 Activated sent struken.

V75 7

Här kommer min enda spik på detta system, 1 Chapuy är hårt spelad och egentligen skulle jag vilja gardera just pga detta - men i brist på andra spikförslag så går jag på denna, som trots allt ska ha mycket bra chans att leda detta från start till mål. De har siktat hit och han ska vara lika fin som tidigare säger ägaren. 10 Vae Victis Vlub är intressant bakom men väldigt svårbedömd. 2 Merritt är bra och räknas bakom dessa, 6 Vincent Chase är startsnabb och kan få en fin resa, 3 Mr Clayton J.F är stallets bästa chans och kan hamna bra till från fin position, storskrällen är 9 In Line Tooma som vunnit två raka i enklare mostånd och smyger nu.

Häng med på en andel om det ser intressant ut!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips