GS75 Bergsåker - Under 10% på chansspiken

Lite stolpe ut igår när avslutande spiken Parker fick en oerhört dryg inledning och inte orkade. Hatten av för Gaylord Am som höll storstilat efter en än tuffare resa.

Idag besöker vi Bergsåker och det är flera stora favoriter med, jag hoppas kunna fälla minst en utav dessa och tror att det skulle kunna bli hyfsad utdelning ändå! :)

Analysen hör idag till min minsta andel; Kims Triss och jag inleder med en chanssning!


Avd 1:

7 Sedin U.S chansspikas på min Triss i ett öppet lopp. Han har inte direkt en smickrande rad med 1-d-d-d-k vilket gör att han endast är spelad till 9% i skrivande stund. I senaste starten gjorde han debut för Conny Johansson och galoppen då berodde på mjölksyra och Lennartsson var annars riktigt nöjd med hur han travade. Med det loppet samt kval i kroppen ska formen vara framflyttad och jag tror att han kan visa sig bäst här. Det blir nog spetskörning från flera håll inledningsvis och kusken får köra framåt i lugn och ro för att hitta position. Mycket intressant start!

Bakom är det som sagt öppet och det behövs många streck för att känna sig säker. Om du garderar - glöm inte 3 Ultralight och 9 Sign Me Up Town.


Avd 2:

7 Vestpol Loke är stor favorit och den jag ska försöka fälla på samtliga lappar, felfri är han bäst och förmodligen blir det vinst men han har en hel del galopper i raden och är ingen att lita på. Bakom skräller det fint!

10 Ängsbrage rankar jag tvåa, han skulle kunna utmana även om favoriten går felfritt men ska ses med bra chans att vinna om Vestpol kommer bort.

3 Höstbo Ville är nästa streck som åker med, fint utgångsläge och kommer med fin form.

Se även upp för 5 Gottjärrry, 8 Björli Frida och 12 Mjölner Apollo.

Avd 3:

Ytterligare ett öppet lopp där det är lite en eller alla känsla, 8 Arizona Dream blir därför chansspik. Han var inte som bäst senast men fick ett tufft lopp då, han har en av de vassaste kuskarna och helt okej utgångsläge, är han i form bör han ha bra vinstchans och till ca 30% är han spelvärd som spik.

Om du garderar är det återigen en bredare pensel som krävs, 1 Ztinas Blaze och 2 Text Man Hörsta är intressanta på startvolen och från tilägg räknas 4 Listas Thaitanic, 10 Baron Etoile, 11 Mycrazydream, 12 Kalles Kaviar Ås och 13 Domino Brick

Avd 4:

2 Disco Volante blir omgångens största favorit till över 80% och han har ingen seger sedan maj.. Men känslan är att han bara ska vinna detta om han är som han ska, överkomligt motstånd, kort distans och perfekt läge talar för vinst - jag garderar på en lapp eftersom det skräller rejält bakom men på trissen får det bli spik för att ha råd med skrällar i övriga lopp.

Vill du gardera är det främst 1 Queer Fish och 6 J.H Mannerheim som räknas.

Avd 5:

3 No Limit Express tror jag har bra vinstchans här, han kommer med fyra segrar på de fem senaste och då han inte vann var han tvåa trots startgalopp. Han har tränat med brodd så det oroar inte ifall det skulle krävas, ett av de bättre spikförslagen i omgången men då jag spikar Disco på denna lapp testar jag att plocka med 1 Easter Dream och 8 Grand Duke som skulle kunna utmana och isåfall höja värdet rejält.

Avd 6:

1 Thelma M.M gick bra efter startgalopp senast och borde ha vettig chans att leda detta runt om.

4 Miss Silver är ett tufft sto som kan göra grovjobb och bara läget inte blir en fälla ska hon vara i segerstriden här.

Behöver man gå kort är det dessa två jag förordar men har man råd med fler ska även följande streckas:

5 Bowling El Mar har gjort det bra länge och trivs med rygglopp, bör sluta långt fram.

7 Ies Juvel kommer med fin form och räknas med minsta klaff.

8 Qeen Roc har ofta mött tufft motstånd i år och kan slå till här med rätt resa.

11 Lisa S.E spurtar alltid vasst med rätt resa och kan inte räknas bort, blir som vanligt bortglömd. Annäld barfota runt om idag.

Avd 7:

10 Iceland Radio har gjort två starter i Hanna Forslins regi och varit väldigt bra, borde ha vettig chans att vinna avslutningen och spikas på en av mina lappar.

2 Huddlstone är tidig om man garderar, han har fått perfekt utgångsläge och går bra både i ledningen och bakifrån.

6 Mellby Ironman är favorit i skrivande stund men från stallet ligger man lite lågt då det kan fattas lite formmässigt.

3 Helios Di Quattro och 4 Eightdaysaweek räknas om man streckar på. Glöm heller inte 7 Mission Beach som är startsnabb, skulle hon hitta till ledningen kan det hålla hela vägen - går alltid med skor och brodd ska fungera fint.


Lycka till med spelet!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips