Ascot dag 3 - Galopp i toppklass

Så var det dags att ge sig på galopptips igen! Det är väldigt annorlunda från trav men en utmaning är alltid roligt och jag har läst mig till vad jag hoppas är rätt vinnare.

Jag spelar en V4 för 100kr med högst 10 andelar - Köp andel här!


Tänkte även tipsa om lite roliga sidospel!

Lopp 1: 13 Projekt Dante har fin stam och vann direkt i sin debut, bör ha gått framåt med loppet och blir i skrivande stund inte favoritspelad.

Lopp 2: 4 Moving Time har gjort tre lopp och de första två blev han tvåa efter riktigt bra hästar och senast vann han på bra sätt. Roligt vinnarspel till bra odds.

Lopp 3: 11 Noon Star har gjort det bra i samtliga sina starter och har fin klass, kan mycket väl vinna här till fint odds!

Lopp 4: 4 Stradivarius har vunnit detta lopp 3 år i rad och ser ut att återigen ha en fin uppgift, risk att oddset blir väl lågt för denna men i skrivande stund 3,10 vilket ändå är bra.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen