Vinnare Prix d'Amérique 2018 » 23 jan. | Karl - Travstugan.se
  • Hem
  • Karl
  • Vinnare Prix d'Amérique 2018

Vinnare Prix d'Amérique 2018

Spela på att Readly Express vinner PDA till 20 gånger pengarna >

Senast en häst vann tre raka Prix d’Amérique var på 80-talet. Då vann Ourasi – Den late kungen – Prix d’Amérique 1986, 1987 och 88. Han vann dessutom två år senare, 1990. Efter det har fyra hästar vunnit Prix d’Amérique två år i följd – Varenne 2001-2002, Offshore Dream 2007-2008, Ready Cash 2011-2012 och senast Bold Eagle 2016-2017. Tar Bold Eagle sin tredje raka seger i Prix d’Amérique 2018? Jag tror inte det. Jag tror på svenske Readly Express. 

För att förklara varför jag tror på Readly Express i årets fantastiska upplaga av Prix d’Amérique måste jag börja i fel ände – nämligen med Bold Eagle. Senaste åren har han skämt bort oss med otroliga prestationer. Allt har gått som på räls. Inför årets vintermeeting hade Bold Eagle aldrig förlorat två lopp i följd. Nu har det tyvärr blivit fyra raka andrapris. Det är inte fy skam men nog hade man förväntat sig mer? Det hade nog Sébastien Guarato också. 

Guarato försöker hålla modet uppe. Han säger bland annat att sista ordet inte är sagt. Och det har Guarato förstås rätt i. För att gjuta nytt mod i Bold Eagle har han tagit med sig Örnen till havet och Atlantkusten. Guarato säger att det viktigaste nu – fram till söndag – är att arbeta mentalt med Bold Eagle. Vi ska inte räkna bort den dubble Prix d’Amérique-vinnaren ännu men jämfört med tidigare ser Bold Eagle aningen uddlös ut. Ändå har han fyra raka andrapris.


Vi ska inte räkna bort den dubble Prix d’Amérique-vinnaren ännu men jämfört med tidigare ser Bold Eagle aningen uddlös ut

Om Bold Eagle har tveksam form råder det inga tvivel om att Readly Express är i sitt livs form. Efter insatsen senast i Prix de Belgique har han seglat upp som favorit att vinna Prix d’Amérique 2018 hos många spelbolag, bland annat hos LeoVegas och Unibet. I Prix de Belgique spurtade Readly Express vasst över upploppet men hann tyvärr inte förbi Bird Parker och Bold Eagle som var etta och tvåa i mål. Avslutningen lovar ändå gott inför Prix d’Amérique 2018.

Det är svårt att sia om hur loppet kommer bli kört på söndag och det är nästan lite tråkigt att spela på Readly Express eftersom han är favorit. LeoVegas ger dig som exempel 2,50 på Readly Express att vinna Prix d’Amérique 2018, att jämföra med 3,50 på Bold Eagle och Propulsion. För att göra det hela ännu roligare har vi på Travstugan skapat ett specialerbjudande med LeoVegas på Readly Express. Erbjudandet är unikt och gäller alltså endast via Travstugan. 

Från och med söndag klockan 09:00 får du hela 20,00 i odds på att Readly Express vinner Prix d’Amérique 2018 om du spelar för 50 kronor. En länk till erbjudandet kommer upp söndag morgon!

Spela på att Readly Express vinner PDA till 20 gånger pengarna >

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips