V86 Visby 11 juli 2018

Mitt tips inför V86 i Visby är klart. Det blir spik på 2 Love Matters (V86-4) och 7 Young Billion (V86-6).

V86-1

5 Pikachu Face (20 %) har två lopp i kroppen och ska räknas. Han är kanske ingen sprintertyp – Pikachu Face debuterar över kort distans på V86 i Visby – men kommer laddas mot ledningen. I den positionen har han tre segrar och en andraplats på fyra försök. Ledningen är dessutom extra gynnsamt i Visby. 3 Gustavo Boko (10 %) kan inte utmana om tätpositionen men ska räknas ändå. Han är stark och tål att gå den tunga vägen över aktuell distans.

V86-2

4 B.Marie In Heaven (50 %) förlorade med knapp marginal näst senast. Det var Dreamboy As med Björn Goop i sulkyn som kopplade grepp kort före mål. I Visby är motståndet enklare än då och hon ska naturligtvis räknas – framför allt om B.Marie In Heaven tar sig till ledningen. I den positionen har hon vunnit 1/2. Jag väljer dock att låsa med 3 Easy Pace (20 %) som kommer från seger. Det är inte heller omöjligt att hon kan snuva favoriten på ledningen i Visby.

V86-3

8 Moses (43 %) är obesegrad efter en start. I debuten tog han ledningen efter 450, avslutade 13/500 och vann med nio längder före Staro Mojito. Självklart kan Moses vinna igen men eftersom han är stor favorit och det är orutinerade 3-åringar som tävlar vill jag gardera. Värst emot är 6 Cobbys Heavensent (14 %) som tar ledningen från springspår. Han är också obesegrad efter en start. I debuten tog Cobbys Heavensent ledningen från springspår i Visby och vann.

V86-4

2 Love Matters (79 %) blir omgångens största favorit. Det är inte kul att bjuda på såna spikar men jag har svårt att se honom förlora från perfekt läge. Love Matters tar ledningen och sen är loppet över. Senast var han duktig som fyra i Jämtlands Stora Pris. Readly Express vann före Diamanten och Trendy O.K. I Visby är motståndet enklare och trots hög spelprocent väljer jag att spika. Den som eventuellt kan utmana Love Matters är 3 Order To Fly (6 %) som är tuff.

V86-5

2 Grammofon (32 %) har toppform och jag blir inte förvånad om han leder från start till mål i Ringmurens lopp över 3120m. Senast avslutade Grammofon 11,3 800, övertog ledningen 450 kvar och vann med 3,5 längd. Formen kunde inte vara bättre. Min erfarenhet är dock att det kan hända mycket över tre varv och därför streckar jag på. Värst emot är 11 Young da Vici (21 %) man jag vill även varna för 3 Uddens Index (1 %) som kan överraska från rygg ledaren.

V86-6

7 Young Billion (49 %) spikas med viss tvekan. Han kördes till ledningen efter 500 senast och vann med en halv längd. En fin prestation som lovar gott inför den här starten. Anledningen till varför jag tvekar är att Young Billion är yngst i fältet men spelad till 49 %. Det gillar jag inte. Tränare Henrik Hoffman – som har Visby som hemmabana – är dock optimistisk inför den här starten och det gillar jag förstås. Young Billion körs till ledningen och tar andra raka?

V86-7

4 Supreme Face (26 %) och 8 Chapter N.Deo (26 %) blir jämnt spelade i Erik Cederqvists Minneslopp. Den tidigare körs till ledningen och även om hon är orutinerad – Supreme Face har endast tre lopp i kroppen – ska hon räknas från den positionen. Chapter N.Deo står 20m sämre till men planen är att hon ska tävla barfota runt om. Det är naturligtvis intressant. 14 Baronesse Ima (16 %) är bästa hästen i fältet men får svårt att plocka in 40m tillägg över 2120m.

V86-8

9 Fortune Teller (26 %) tog ledningen efter 250 senast i Eskilstuna och vann med tre längder före Sloppy Joe. Imponerande med tanke på tempot – 10,5 första 500, varvet på 11,6 och sista 500 på 10,8. I Visby har hon bakspår och det drar ner mina förväntningar– dock har Fortune Teller rygg på startsnabba hästar och jag är säker på att Claes Sjöström hittar en bra position. 2 Farmer Jack (8 %) eller 6 Super Grabben (17 %) tar ledningen och båda ska räknas.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips