• Hem
  • Karl
  • V86 Solvalla/Åby 29 augusti 2018

V86 Solvalla/Åby 29 augusti 2018

V86-1

2 Waffle Cone (51 %) ska vara favorit från perfekt utgångsläge. Hon tar enkelt ledningen från spår 2 och kan leda runt om. Dock tycker jag att Waffle Cone blir för stor favorit – utvändigt startar nämligen 3 Ultra Bright (18 %) som är ett år äldre och en tuffing. Blir det körning mellan dessa två kan 6 Trecciadoro Rex (4 %) skrälla och 9 I Love Paris (15 %) överraska. Kanske är täta starter inte en fördel för den tidigare men bara spelad till 4 % måste hon med.

V86-2

9 Grammofon (52 %) funderade jag på att spika men det blev gardering. Han har visat tidigare att han trivs över lång- och stayerdistans och det är förstås intressant med eventuellt barfota runt om. Jag vill ändå ha med 4 Tzatziki (10 %) som imponerade senast, 5 Triton’s Angel (3 %) som tar ledningen, 6 Auto Relight (5 %) som mött tuffare hästar och 11 Bottnas Dragon (7 %) som har ett lopp i kroppen. Värst emot är dock starke 10 Höwings Vipower (17 %).

V86-3

5 Tropicana Ås (71 %) blir omgångens största favorit och jag hittar ingen bra anledning att försöka fälla henne – annat än att Tropicana Ås är spelad till 71 % för tillfället. Hon har god chans att komma till ledningen utan att det behöver kosta och i spetspositionen har Tropicana Ås tre segrar på sex försök. Dock gör hon debut över lång distans men det är inget som oroar – från ledningen ska det mycket till för att Tropicana Ås ska vika ned sig i det här gänget. 

V86-4

2 Largo (29 %) har visat form och ska räknas. Dock rankar jag 4 Brothers In Am (17 %) före eftersom han tar ledningen. I den positionen har Brothers In Am fyra segrar på nio försök – bara en gång har han varit utanför pallen. Det är framför allt Largo och Brothers In Am som gör upp om segern men två som kan utmana är 7 New Steel (17 %) och 11 Must Have (4 %). Den tidigare är snabb ut och kanske tar sig förbi Brothers In Am. Must Have avslutar starkt.

V86-5

2 Zahra Mil (36 %) spikas på Åby – även om jag ogärna spikar i treåringslopp för ston. Efter senaste insatsen – där hon vann över kort distans från spår 12 via 10/800 – kan jag inte göra annat än att gå kort i V86-5. 5 Felicity Shagwell (27 %) är snabb bakom bilen och blir naturligtvis svårslagen från ledningen – i den positionen har hon fyra segrar på sex försök. Dock har Felicity Shagwell inte startat på länge och med tanke på vilken form Zahra Mil har är valet givet.

V86-6

12 Green Keeper U.S. (28 %) blir favorit trots jobbigt utgångsläge. Det är inte lätt att vinna från spår 12 över kort distans och det är givet för mig att gardera. Värst emot är 8 Hector Boko (20 %) – han kan till och med vara en spik – men jag måste ha med 2 On Stage Indika (15 %) och 5 Elektra (3 %) som gör upp om ledningen. Två andra som jag tror på är 4 U.Bergs Svante (16 %) och 7 Handsome Pelle (5 %). Hur kan Handsome Pelle bara vara spelad till 5 %?

V86-7

Jag helgarderar. Det finns många potentiella skrällar i loppet. 1 Maze Runner (2 %), 4 Echelon (2 %), 6 Sweet Talkin Hall (4 %), 8 Da Vinci Peak (3 %), 9 Smokin Joe (2 %) och 12 Mellby Glader (1 %) är några exempel. 

V86-8

2 Nacrous (8 %) chansspikas i den avslutande avdelningen på Solvalla. Jag tycker inte att hon är sämre än favoriten, 10 Darling Harbour (54 %), och när Nacrous lottats till perfekt utgångsläge är spiken given. Det som talar mot min spik är att hon varit struken inför det här och formen är därför ett frågetecken. Darling Harbour har tagit sina segrar från ledningen och dit kommer hon inte ikväll – samtidigt blir jag inte förvånad om Darling Harbour vinner från dödens. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips