• Hem
  • Karl
  • V86 Eskilstuna 15 augusti 2018

V86 Eskilstuna 15 augusti 2018

V86-1

2 Ronzon Face (19 %) och 4 Aperfectdream (20 %) gör upp om favoritskapet och det är också dom jag tror mest på. Båda har dock lätt för att galoppera, vilket är anledning nog att gardera. Ronzon Face tar säkert ledningen om felfri men voltstart har inte alltid varit hans melodi tidigare. Bakom dom två mest betrodda är 9 Havbergs Knight (14 %) tidig – frågan är bara hur formen är med tanke på att han var sjuk senast på Mantorp. Nåväl, sex streck får det bli.

V86-2

6 Farlander Am (61 %) tillhör omgångens tre största favoriter och blir en av tre spikar i omgången. Han har vunnit 2/3 starter och är obesegrad i ledningen – därtill har Magnus Dahlén haft bra snurr på stallet under sommaren. Magnus Dahlén säger att det blir samma balans och utrustning som senast – barfota runt om, helstängt huvudlag och svensk jänkarvagn. Det är tråkigt att spika en så stor favorit men jag tror att Farlander Am är överlägsen i det här gänget.

V86-3

7 Charrua Forlan (68 %) blir omgångens näst största favorit. Jag får nästan be om ursäkt för att jag spikar två av omgångens tre största favoriter men jag har svårt att se dom förlora. Utgångsläget är förstås inte bra men Hans-Owe Sundberg och Charrua Forlan kör för att överta ledningen – och blir det inte så har man kapacitet för att vinna från dödens över 1640m. Den som kan ställa till det för Charrua Forlan är 1 Explosive de Vie (2 %) som ska köras i täten.

V86-4

14 Ridgehead Melanie (26 %) har tävlat barfota i sina tre senaste starter och det har resulterat i två segrar och en tredjeplats. Hon är bästa hästen i fältet och ska räknas trots jobbigt utgångsläge. Två mindre betrodda som jag tror på är 5 Undazzled Eyes (9 %) och 8 Valentine Heart (6 %). Den tidigare har god chans att komma till ledningen – en position hon vann från näst senast – och den senare imponerade med jänkarvagn senast. Ovisst lopp – åtta streck!

V86-5

1 Mega Star (23 %) har visat form och blir svårslagen om han kan försvara sitt innerspår. Vinstchansen ökade dessutom när värsta konkurrenten – 3 Visitor – blev struken. Dock är jag inte hundra på att Mega Star är snabb nog bakom bilen och därför vågar jag inte spika. Passa 5 Buckle Up Pellini (3 %) som blir bortglömd. Markus B Svedberg ska köra offensivt och över kort distans blir jag inte förvånad om Buckle Up Pellini kan utmana från dödens.    

V86-6

7 Code Bon (72 %) blir omgångens största favorit. Det kanske är så enkelt att han vinner med ett par längder men eftersom jag har spik på omgångens näst och tredje största favorit är det inte aktuellt att även spika omgångens största favorit. Code Bon har vunnit sex av sju starter men gör första starten i Sverige – om han kommer till ledningen blir han svårslagen. Värst emot är 11 Great King Wine (10 %) som är tuff. Jag försöker fälla favoriten med tre motbud.

V86-7

3 Visa As (45 %) har vunnit 2/2 på svensk mark och blir stor favorit när finalen i dam-SM ska avgöras. Om hon kommer till ledningen är det bra chans men 1 Final Dream (5 %) och 2 Tropicana Ås (18 %) är snabba bakom bilen och det är inte givet att Rebecca Dahlén får överta ledningen med Visa As. Blir det en utdragen spetskörning gynnar det 4 Raja Ribb (17 %) som imponerade över lång distans senast. Passa 7 Pacific W.F. (1 %) och 8 Duke Of Mearas (3 %).

V86-8

4 Thelma de Glatigne (17 %) chansspikas i den avslutande avdelningen. Hon har en tuff motståndare i italienske 7 Veio (34 %) – dock är han svårbedömd efter galoppen när tussarna rycktes senast på Jägersro. Thelma de Glatigne är snabb bakom bilen och i ledningen har hon vunnit 4/7 och bara varit sämre än trea vid ett tillfälle. Dock är det några tuffa emot och jag vågar därför inte ta gift på att Thelma de Glatigne vinner. 8 Palermo Broline (6 %) är bortglömd.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips