• Hem
  • Karl
  • V75 Solvalla 14 augusti 2018

V75 Solvalla 14 augusti 2018

V75-1

8 Antonio Trot (20 %) trivs över tre varv och har dessutom vunnit över fyra varv. Eftersom han inte är så mycket spelad – bara 20 % – kan Antonio Trot vara en spik. Jag tycker dock att det finns ett gäng intressanta motbud – inte minst 10 Carabinieri (32 %) som blir favorit. I första starten efter sitt Frankrike-äventyr blev det galopp i starten men efter galoppen avslutade han 11,4 sista 1900. Värst emot favoritduon är 3 Volocity de Vie (15 %) på startvolten.

V75-2

2 Musique d’Inverne (34 %) blir min första spik. Hon är inte favorit för tillfället men jag blir inte förvånad om hon är det vid spelstopp. Mycket talar nämligen för att Musique d’Inverne tar ledningen och i den positionen är hon alltjämt obesegrad efter fem försök. En som kan utmana Musique d’Inverne är 1 Evelyn (38 %) som får ett fint lopp från rygg ledaren. Det är inte heller omöjligt att hon lyckas hålla ut min spik men jag går på att Evelyn inte lyckas med det.

V75-3

1 Zeus Bi (16 %) har ett spännande utgångsläge i Big Noon-pokalen. Från spår 1 i volten över kort distans leder han länge – dock vågar jag inte lämna 9 Super War Horse (27 %) utanför kupongen. Han har tagit enorma kliv framåt under våren/sommaren och ska räknas trots 20 m tillägg. Utgångsläget är inte kul men Björn Goop är skicklig. Vill du inte låsa på två är 2 Zenio (16 %) och 6 Waffle Cone (15 %) tidiga. 11 Snowstorm Hanover (5 %) om han sköter sig?

V75-4

10 Chapter Review (56 %) gör tredje starten på svensk mark och blir mycket spelad. Hon imponerade senast i Bollnäs när hon utmanade Mille Millionaire över upploppet. Säkert kommer Chapter Review vara ännu bättre på Solvalla och det blir eventuellt jänkarvagn. Det kan därför bli aktuellt att spika – även om hon blir stor favorit. 6 Niceguft C.C. (2 %) tar ledningen och släpper till 4 Mrs Lindy (24 %). I spets har hon en seger och en andraplats på två försök.

V75-5

2 Laskari (33 %) gör debut för Timo Nurmos och det är förstås intressant. Jag väljer att spika trots att han inte startat sedan september förra året. Nurmos hästar brukar som bekant sällan behöva ett lopp i kroppen. Det återstår att se vilken balans och utrustning Laskari tävlar med. 6 Beautiful Bacardi (22 %) tar ledningen initialt och i den positionen är hon obesegrad (4/4). Till skillnad från senast på Solvalla tävlar hon med optimal balans och utrustning i afton. 

V75-6

2 Trendy O.K. (25 %) har imponerat i sina tre Sverige-starter och ser ut att bli favorit i sto-EM på Solvalla. Med tanke på att Alessandro Gocciadoro siktat mot det här loppet och att utgångsläget är perfekt är det givet att ranka Trendy O.K. högt men motståndet är tufft. 1 I Love Paris (7 %), 3 Anna Mix (14 %), 4 Darling Mearas (12 %), 6 Unique Juni (11 %), 8 Ranch Kelly (7 %), 9 In Toto Sund (17 %) och 10 Shadow Gar (5 %) … Det är svårt att hitta en vinnare.

V75-7

Det är många fina lopp på Solvalla ikväll. Till exempel Big Noon-pokalen och Prix Maharajah men höjdpunkten är Jubileumspokalen. Det är fem hästar som sticker ut och mellan dessa skiljer det endast åtta procent. 8 Cyber Lane (22 %) blir favorit men har ett jobbigt utgångsläge. 2 Love Matters (14 %) och 3 Pastore Bob (4 %) siktas mot ledningen. 4 Makethemark (19 %), 7 Diamanten (14 %) och 11 Double Exposure (14 %) är tuffingar som avslutar starkt. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips