V75 Jarlsberg 9 juli 2017 » 9 juli | Karl - Travstugan.se

V75 Jarlsberg 9 juli 2017

Det är V75 på Jarlsberg. Jag spikar 7 Ferrari B.R. (V75-5) och 7 Moviestile (V75-7).

V75-1

Klurigt stayerlopp där jag tror mest på 13 Heartbreaker V.S. (35 %) men det är inte läge att spika när han har 40 m tillägg. 1 Quite Pepper (27 %) tar spets och kan leda runt om men se upp för 3 Eye Of The Tiger N.L. (17 %) som vann på 2990 senast. Potentiella skrällar är 5 King Royal (2 %), 7 Carl Lewis (3 %) samt 15 Valley Ivan (5 %) som aldrig varit sämre än tvåa på distansen.

V75-2

Magkänslan säger att det kommer skrälla i den andra avdelningen. 2 Gigant Invalley (51 %) blir förstås svårslagen om han kommer till spets – han har vunnit 19/24 när han körts i ledningen – men jag är inte hundra på att han kommer dit och dessutom är motståndet tuffare nu. Jag tror att 1 Brixton U.S. (8 %) är snabb nog att försvara innerspår och vill därför gardera storfavoriten.

V75-3

Det här kan 1 Poet Broline (27 %) leda runt om men formen är inte vad den borde vara. Han galopperade på Vermo i början på maj och han galopperade på Bjerke senast. Tanken var sedan att Poet Broline skulle starta på V75 i Kalmar 25 juni men en förkylning stoppade honom. Jag vill istället lyfta fram 5 Emir la Brousse (15 %) som har vunnit fyra av sina fem senaste starter.

V75-4

Jag har svårt att se nån utanför min kvartett vinna. Mest tror jag på 2 Promo Kemp (18 %) som blir svår att fånga in från ledningen. 5 Teddy Boy O.K. (16 %) och 7 Flashing Boko (16 %) får gå den tunga vägen men båda har visat att de inte räds tuffa upplägg. 3 Global Amour (12 %) är stallkamrat med favoriten och besitter likvärdig kapacitet. Det känns tryggt att låsa på fyra!

V75-5

Han behöver inte nån närmare presentation, 7 Ferrari B.R. (86 %), efter insatsen på Jarlsberg näst senast. Jag vill dock varna för att prestationen senast inte var lika imponerande – desto mer imponerade 11 Seaside Illusion (7 %) i sin senaste start. Det känns ändå inte som nån idé att gardera favoriten – han tar ledningen och i spets har Ferrari B.R. vunnit 7/7.

V75-6

Vilket fält! Jag har streckat en trio som jag tror gör upp om segern. 7 Oasis Bi (9 %) spetsar och släpper till 2 Twister Bi (15 %) som har fin statistik från ledningen. Oasis Bi får tyvärr inte plats på kupongen eftersom jag vill ha med 3 Carabinieri (20 %) och 8 Sauveur (16 %) som båda går hela vägen in i mål. Om jag kunde hade jag mer än gärna helgarderat loppet.

V75-7

Det är många som snackar om att 1 Waffle Cone (58 %) kommer leda det här från start till mål men jag går emot och spikar 7 Moviestile (15 %). Man ska nämligen komma ihåg att Waffle Cone bara är tre år och möter äldre – och tuffare – hästar nu. Moviestile, till exempel, har varit ute mot hårdingar som Dice Man och Ulisse Kronos och det här ska hon kunna vinna från dödens.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips