• Hem
  • Karl
  • V75 Jägersro 1 september 2018

V75 Jägersro 1 september 2018

V75-1

8 Julia Pellini (25 %) har varvat andraplatser med segrar i sina fyra senaste – i alla fyra har hon tävlat barfota runt om. Julia Pellini har dock inte tävlat sen 7 juli – det i kombination med att hon är favorit gör att jag väljer att gardera. Å andra sidan har Julia Pellini positiv statistik i första starten efter längre vila och det är givet att ranka henne etta. I övrigt tror jag mycket på 3 Chapter N.Deo (20 %), 4 Callmeawinner (10 %) och 10 Rose Mary (10 %). Totalt åtta streck.

V75-2

1 Rajah Silvio (43 %) är min första av två spikar på Jägersro. Han är kvick ut och jag är inne på att Rajah Silvio är snabb nog att hålla ut övriga – även om det finns några startsnabba på framspår. Väl i ledningen blir han normalt svår att slå på Jägersro. Senast tävlade Rajah Silvio med jänkarvagn och det gav häftig effekt – han avslutade 09/400 och vann med 1,5 längd före Man O’War trots spår 12. Jag utgår från att spelprocenten kommer öka men spikar ändå.

V75-3

3 Dante Boko (24 %) och 8 Cyber Lane (52 %) är ett bra lås. Den tidigare får sannolikt överta ledningen och i den positionen har han vunnit 6/9. Jag vill dock inte räkna bort Cyber Lane som gång på gång visat att han är rejäl – men jag köper inte att han är dubbelt så mycket spelad som Dante Boko som har bättre utgångsläge. 2 Poet Broline (6 %) tar ledningen initialt men jag tror inte att Peter Untersteiner väljer att svara Dante Boko när denne attackerar. 

V75-4

3 Burning Man (31 %) har bra chans om han när tätpositionen. Men jag är inte övertygad om att han gör det. Invändigt har Burning Man nämligen 2 Moruga (1 %) som körs av Lutfi Kolgjini som alltid är offensiv. Två som jag gärna lyfter fram är 4 Vinci Power (18 %) och 12 Aperfectdream (19 %) som båda visat fin form i sina senast starter. Där bakom finns det även måna intressanta skrällar – jag tänker framför allt på 5 Big Farmer (2 %) och 15 Vincent As (6 %).

V75-5

3 Can Lane (21 %) kommer från seger och blir favoritspelad. Han ska räknas men det finns andra i loppet jag tror mer på. Framför allt 1 Prince Of Persia (12 %) som tävlar barfota runt om och tar ledningen samt 7 Heart Of Steel (15 %) som tävlar med jänkarvagn för första gången. 5 Gustafson (17 %) och 6 Cashback Pellini (14 %) är två betrodda som ska räknas. 4 Luxury Brodde (4 %) kan vara en rolig skräll. Han var grym senast och förtjänar mer än 4 % här.

V75-6

3 Monfalcone (10 %) chansspikas i en öppen avdelning. Han imponerade via open stretch senast på Åby och har betydligt bättre segerchans än 10 %. Från perfekt utgångsläge – 2 Comanche Moon (11 %) tar ledningen – kan Tom Horpestad placera Monfalcone i 2-spår. Med tanke på att han har toppform är jag övertygad om att han fäller många – alla hoppas jag – över upploppet. På Åby tävlade Monfalcone med jänkarvagn och så blir det även på Jägersro.

V75-7

5 Mack Dragan (41 %) är en häst jag gillar. Han är både snabb och stark – därtill har Mack Dragan en grym inställning. Jag tror att Mack Dragan har god chans att leda runt om på Jägersro – jag kommer spela vinnare på honom till 10,00 i odds – men det är många i loppet som är för litet spelade. Till exempel 1 Stepping Spaceboy (8 %) och 2 Trinity Lux (4 %) men även 9 Zoko Lane (2 %) och 10 Amazing Dynamite (1 %), även om båda är långskott.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips