V75 Halmstad 7 juli 2018

Mitt system inför V75 i Halmstad 7 juli är klart. Det blir spik på 3 Day Or Night In (V75-3) och 4 Vamp Kronos (V75-6). Två stora favoriter – tyvärr – som jag tror har toppchans i Gulddivisionen respektive Stosprintern. Köp din andel på https://tillsammans.atg.se/lag...

V75-1

3 Vischio Holz (20 %) är obesegrad efter två starter i Sverige. Magnus Dahlén som tränar låter nöjd inför den här starten men understryker att den fyraårige hingsten inte är snabb ur volten. Intressant är dock Vischio Holz kommer tävla med rycktussar för första gången på svensk mark. 7 Machiavelli (13 %) har fin kapacitet och kan komma till ledningen från springspår. Han har visat tidigare att han är snabb ur volten och att han behärskar lång distans. Streckar sex.

V75-2

8 Spartak Face (23 %) övertygade som tvåa bakom Martin de Bos senast på Jägersro. Nu är det kort distans och det låter som att det är den fördel. Dock har han lottats till spår 8 vilket drar ner mina förväntningar. Conrad Lugauer kommer säkert vara offensiv från start men risken finns att det kommer kosta. Om Spartak Face får jobbig resa vill jag varna för 6 Global Undecided (16 %) som imponerade senast. Galopp kort efter start men skar mållinjen som trea.

V75-3

3 Day Or Night In (76 %) galopperade först i Olympiatravet och sedan i Algot Scotts Minne. Efter det var han oplacerad Jämtlands Stora Pris. Day Or Night In fick dock revansch senast i Kalmar när han vann Kalmarsundspokalen med två längder före Volstead. I Halmstad blir Day Or Night In stor favorit – kanske för stor favorit. Peter Untersteiner tar ledningen initialt med 4 Harry Haythrow (3 %) och släpper sedan till Johan Untersteiner med favoriten. Leder runtom?

V75-4

12 Julia Pellini (25 %) har visat form under maj-juni och ska räknas trots spår 12. Hon har bästa kusken i fältet – Oskar J Andersson – och bakspår är ofta en fördel i lärlings- och ungdomslopp. Dock är jag inte modig nog att spika – i lärlings- och ungdomslopp kan vad som helst hända. Värst emot är 11 Sharp Dream (19 %) som kommer från seger. Med Kim Moberg i sulkyn kan det lösa sig bra. Vill även varna för 3 Foxy Brown (16 %) och 6 Unheard Of (9 %).

V75-5

3 Aileron (36 %) spårade runt om senast på Mantorp och jag är inne på att det kan bli en repris i Halmstad. I ledningen har han sju segrar på 14 försök. Dock är det inte aktuellt att spika eftersom jag vill ha med 2 Te Quiero Grif (10 %) som var tvåa bakom Aileron från hopplöst utgångsläge näst senast. Nu har han bättre spår och tre andraplatser i följd avslöjar att formen är bra. Jag streckar även 8 Rushmore Face (12 %) och 12 Cuba Libre Ice (6 %).  

V75-6

4 Vamp Kronos (64 %) blir storfavorit i Stosprintern. Inför sitt uttagningslopp hade hon inte startat på två månader men Vamp Kronos vann ändå med 3,5 längd före Calamara’s Girl. Nu är motståndet tuffare och det är inte säkert att hon kommer till ledningen. 1 Vanquish Kronos (9 %), 2 Violet Bi (15 %) och 5 Rose Mary (2 %) är snabba bakom bilen och det är nog bara André Eklundh med Rose Mary som kan tänka sig att släppa ledningen. Jag spikar oavsett!

V75-7

4 Handsome Brad (36 %) har imponerat senaste tiden och med tanke på vilka lopp han gjort förtjänar han att vara favorit. Dock har Handsome Brad endast varit ute över kort distans en gång tidigare – då blev det i och för sig seger – och därför garderar jag. 1 Stepping Spaceboy (7 %) tävlar barfota för första gången men risken finns att han blir över. 3 Globalsatisfaction (24 %) är värst emot och intressant att se 9 Bravo Navarone (5 %) med ett lopp i kroppen. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Vi skäms bort med en riktigt fin torsdagskväll från Åbytravet när det är dags för Åby Monté Trophy och även The Red Mile! 🔨 SPIKARNA ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips