V75 Gävle 18 augusti 2018

V75-1

1 Mr Golden Quick (30 %) har övertygat senaste tiden och ser ut att bli favorit trots att han riskerar bli över från start. 2 Mellby Emeralds (7 %) och 7 Sign Me Up Too (23 %) gör upp om ledningen initialt och sedan gäller det att Mika Fors hittar en lucka ut i andraspår om Mr Golden Quick ska vinna. Tre potentiella skrällar som jag inte vill räkna bort är 3 Comte du Pommeau (1 %), 9 Mellby Demon (2 %) och 10 Mr Creation (6 %). Jag streckar åtta totalt.

V75-2

3 Betting Gangster (45 %) har tre raka segrar och blir klar favorit i E3-finalen för hingstar och valacker. Dock kommer han inte få något gratis eftersom 1 Devil Sound (20 %) är snabb ut och sannolikt kommer köras i ledningen. Jag rankar därför Devil Sound före Betting Gangster. Kör dom mot varandra kan vem som helst vinna. Letar du skrällar är 4 Baritone Artist (2 %), 9 Ninepoints Yankee (2 %) och 12 Flight Dynamics (4 %) tidiga. Strecka två eller många.

V75-3

I Gävle Stora Pris blir 1 Monark Newmen (22 %) favorit från lurigt läge – dock skiljer det endast 2 % mellan honom och 2 On Track Piraten (19 %) som visade att formkurvan pekar uppåt senast i Rättvik. Han tar sig sannolikt förbi Monark Newmen i starten och sedan återstår det att se om Hans R Strömberg väljer att köra i spets eller släppa till 4 Volstead (20 %). Täta starter för 6 Globalsatisfaction (18 %) men det verkar inte bekomma honom. Ska räknas!

V75-4

1 Hugo Gustivar Boko (57 %) blir stor favorit och med tanke på avslutningen senast är det befogat. I Rättvik blev det nämligen galopp redan innan start men efter det visade klockan 11/1200. En fin prestation som lovar gott inför den här starten. Jag tror han är snabb nog att spetsa från spår 1 i volten men då han inte är att lita på ännu är jag inne på att Jorma Kontio tar en försiktig start för att sedan överta ledningen – förmodligen från 6 Kapish G.L. (2 %).

V75-5

4 Mister Niki (24 %) och 5 Exclamation Mark (35 %) är ett bra lås. Mister Niky har vunnit fyra av sina fem senaste och kanske blir det barfota bak och första jänkarvagn. Exclamation Mark kommer i sin tur från två raka segrar och har chans på ledningen. 1 Ural (23 %) blir svår att ta en längd på men jag tror inte att han körs i ledningen över 2640m då han bara har ett lopp i kroppen efter längre uppehåll. Exclamation Mark har vunnit 3/4 när han körts i ledningen.

V75-6

1 Zara Kronos (35 %) imponerade senast och blir favorit i E3-finalen för ston. Jag är dock inte övertygad om att hon kan försvara sitt innerspår, även om det blir helstängt huvudlag. Zara Kronos är hur som helst bästa hästen i fältet och det blir spännande med rycktussar. Bakom favoriten handlar det om framför allt tre hästar – 2 Aleppo Pine (18 %) som vunnit fyra av sina fem senaste, 3 Staro Miami (18 %) som kan ta ledningen och 5 Indiana Boko (12 %).

V75-7

5 Urban Kronos (29 %) vann från dödens senast på Jägersro och med det loppet på näthinnan måste jag spika honom i Gävle. 1 Angle Of Attack (20 %) är snabb ut och trivs i ledningen – det vet vi – men mycket talar för att det blir tufft tempo redan från start. 3 Magnifik Brodde (13 %), 4 Ajlexex Cubano (4 %), 6 Västerbo Grosbois (2 %) och 8 Jeepster (1 %) är alla kvicka första biten och uppskruvat tempo skulle förstås gynna Urban Kronos som avslutar starkt.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips