• Hem
  • Karl
  • V64 Solvalla 28 augusti 2018

V64 Solvalla 28 augusti 2018

V64-1

2 Global Welcome (48 %) övertygade inte senast på Färjestad när han gick i mål som fyra i långa E3-finalen. Om Global Welcome tar ledningen initialt på Solvalla – vilket han normalt ska göra – blir han dock svårslagen. Om formen är lika bra som vid segrarna, vill säga. En som imponerade desto mer senaste är 3 Jaguar Dream (16 %) – trots dödens var han tvåa bakom Betting Gangster i Gävle. Tyvärr lär Jaguar Dream få ett tufft lopp även på Solvalla.

V64-2

6 Copertino V.W. (29 %) har två lopp i kroppen efter längre uppehåll och kommer säkert vara ännu bättre i afton än vid segern via open stretch senast på Åby. Jag tycker dock att det är befogat att gardera med tanke på att han är favorit och inte lär få något gratis. 1 Mombasa (21 %) tar ledningen initialt och sedan återstår det att se om Micael Lindblom väljer att köra i tätpositionen – Mombasa är dock obesegrad i ledningen efter ett försök. Jag streckar åtta.

V64-3

3 A Sweet Dance (78 %) blir omgångens största favorit och min enda spik i omgången. Med tanke på att A Sweet Dance har sju raka segrar – senast vann hon med fem längder – har jag svårt att tro att hon ska förlora ikväll. Det enda som kan fälla A Sweet Dance är galopp. 2 Up To Me (5 %) tar ledningen initialt men Claes Sjöström lär sannolikt släppa till favoriten och sen är loppet över. Värst emot är annars 5 Adorable Lady (8 %) och 11 Aria (4 %).

V64-4

15 Hobby de l’Iiton (20 %) ser ut att bli favorit trots jobbigt utgångsläge. Han har 20 m tillägg och många att runda. Lägg därtill att Hobby de l’Iton inte varit ute i lopp sedan 19 maj. Jag tror mer på 1 Farnese Boko (16 %) som leder länge och 10 Fairplay Pellini (18 %) som gillar distansen. Om du letar skrällar vill jag varna för 2 Selma Töll (8 %), 5 Panamera (6 %), 7 Midnight Dreamer (3 %) och framför allt 14 Djorkaeff Sisu (3 %). Det får bli åtta streck här.

V64-5

10 Volstead (37 %) ska räknas trots tillägg men eftersom han inte är van vid liknande förutsättningar väljer jag att dubbla systemet med 6 Whisky Akema (12 %) som tar ledningen. I den positionen har han fem andraplatser och tio segrar på 15 försök. Med tanke på att Whisky Akema är i toppform är jag inte övertygad om att Volstead tar ner honom från dödens – även om Volstead är ett par klasser bättre. Hur som helst – jag låser på två i The Owners Trophy.

V64-6

6 Mellby Euphoria (42 %) blir svårslagen om hon kommer till ledningen – vilket hon bör göra från springspår. I den positionen har Mellby Euphoria fyra segrar på sju försök. Jag kan dock inte lämna 7 Ridgehead Melanie (14 %) utanför kupongen efter senaste insatsen. Då avslutade Ridgehead Melanie 13,3 sista 1 000 trots tredjespår 1 150 kvar och attack i vida spår 500 kvar. Ändå var hon tvåa i mål. Ridgehead Melanie kan definitivt utmana favoriten.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips