• Hem
  • Karl
  • V64 Solvalla 21 augusti 2018

V64 Solvalla 21 augusti 2018

V64-1

3 Beautiful Bacardi (40 %) och 7 Roheryn (38 %) gör upp om ledningen och segern på Solvalla. Loppet körs över 1640m och jag håller den tidigare som favorit – hon har spår invändigt och är obesegrad i ledningen efter fyra försök. Roheryn vann från dödens näst senast på Axevalla och ska inte räknas bort trots jobbigt utgångsläge. Jag låser på två och där bakom hotar 6 D’Laina (11 %) som får Björn Goop i sulkyn. Dock har hon galopperat i två raka.

V64-2

5 Topspin (31 %) har vunnit två av tre starter i karriären och blir favorit i öppet 4-åringslopp för ston. Med tanke på att hon endast startat tre gånger och inte tävlat sedan november förra året är det givet att gardera. Jag kollar hellre på 1 Lullaby S.I.R. (16 %) och 4 Tour Eiffel (16 %). Lullaby S.I.R. får sannolikt rygg på Tour Eiffel som är obesegrad från ledningen efter ett försök. Orutinerade och unga ston är dock inget att lita på och jag garderar ordentligt. Sex streck.

V64-3

5 Twinkle Face (32 %) har vunnit tre av sina fem senaste och blir spelad till favorit på Solvalla. I sina två senaste starter har hon vunnit från ledningen och det är inte omöjligt att vi får se samma scenario i afton. Dock är jag inte modig nog att spika i 3-åringslopp på V64. Två som måste med på kupongen är 2 Versailles U.S. (20 %) och 4 Zagarolo Jet (15 %). Versailles U.S. kunde tyvärr inte göra sig själv rättvisa senast och den starten är bara att glömma.

V64-4

11 Danilo Brick (67 %) har imponerat i tre raka segrar och verkar vara något extra. Därför skulle det inte förvåna om han rundar hela fältet och vinner med ett par längder på Solvalla. Förutsättningarna kunde dock vara bättre – Danilo Brick har bakspår och möter äldre hingstar och valacker. Av principskäl tänker jag försöka fälla omgångens största favorit och den som jag framför allt tror kan göra det är 8 Grandfather Bill (13 %) som körs och tränas av Björn Goop.

V64-5

2 Athos Race (18 %) och 12 New Dawn (30 %) blir mitt andra lås på Solvalla. På sina fem senaste starter har Athos Race en galopp, en andraplats och tre segrar. Han är favorit att komma till ledningen och i den positionen har Athos Race sex segrar på tio försök. Från bakspår utmanar New Dawn som radat upp fina prestationer i Berlin. 7 Marvelous (17 %) och 9 Ferry Boko (16 %) har båda fin kapacitet men chansas bort. Athos Race eller New Dawn vinner.

V64-6

8 Spartak Face (27 %) chansspikas i den avslutande avdelningen. Jag skriver chansspikas eftersom läget inte är det bästa. Han har dock visat att han tål tuffa upplägg – kolla loppet på Jägersro 20 juni när Spartak Face var tapper som tvåa i mål trots 3-spår och dödens 1100 kvar. Eftersom både 5 Delux M.S. (16 %) och 7 Man O’War (12 %) vill till ledningen kan det bli högt tempo redan från start. Det gynnar förstås Spartak Face som går hela vägen in i mål. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips